Görüş Bildir
Haberler
Serenay Sarıkaya #MutluveUmutlu Çiçeği Burnunda Mezunlarla Trabzon'da Buluştu!

etiket Serenay Sarıkaya #MutluveUmutlu Çiçeği Burnunda Mezunlarla Trabzon'da Buluştu!

Sonunda sürpriz sahibine kavuştu! Trabzon Akçaabat Fen Lisesi öğrencileri mezuniyet hediyeleri olarak Serenay Sarıkaya ile tanıştılar, sohbet ettiler, öğütler aldılar, şarkılar söylediler ve tabii ki bol bol fotoğraf çektirdiler. İşte sizler için derlediğimiz mutlu ve umutlu yolculuğumuz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şey Serenay Sarıkaya'nın Onedio için yaptığı bir içerikle başlamıştı... İçeriğin sonunda bir de çağrı vardı: Serenay Sarıkaya liselilerden en yaratıcı ve mutlu mezuniyet videolarını istemişti.

http://onedio.com/haber/hayata-her-daim-mutlu-ve-umutlu-bakanlarin-cok-iyi-bildigi-19-sey-712450

Ve sizler tarafından #Mutluveumutlu hesaplarımız video yağmuruna tutuldu. Pek bir eğlenmişsiniz, fark etmedik değil :)

Çok geçmeden sizlerin videoları Onedio'da açılan bir ankette yarışmaya başladı. Ee, sonunda Serenay Sarıkaya'nın sürprizi var sonuçta!

http://onedio.com/haber/en-mutlu-ankette-yari-final-bitti-simdi-kazanani-belirlemek-icin-son-iki-gun--714443

Ve kazanan okul geleceğe ve hayallerine koşar adım yaklaşan Trabzon Akçaabat Fen Lisesi oldu!

Artık sürpriz zamanı! Serenay Sarıkaya ve Onedio ekibi, kazanan öğrencilerle mezuniyet fotoğrafı çektirmek için Trabzon yollarına düştü!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni mezunlar heyecanlı, Serenay Sarıkaya onlardan da heyecanlıydı! Sonunda beklenen buluşma gerçekleşti!

Kendisi de oldukça genç bir oyuncu olduğundan, yeni mezunlarla kendi macerasını ve onların hayallerini konuştular. Duygusal mı duygusal, keyifli mi keyifli anlar yaşandı böylece.

Tatlı geçen sohbetten sonra Akçaabat Fen Lisesi'ne doğru yola çıkıldı. Fazla detay vermemize gerek yok, gifimiz her şeyi açıkça anlatıyor bizce :)

Bİr yandan sınıflarının en'lerini seçip akla karayı ortaya çıkarırken, bir yandan da fotoğraflar çektirip çooook eğlendiler!

Bİr yandan sınıflarının en'lerini seçip akla karayı ortaya çıkarırken, bir yandan da fotoğraflar çektirip çooook eğlendiler!
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni mezunların belki uzun süre göremeyecekleri okullarının kapısının önünde en mutlu ve umutlu anı fotoğrafı da çekildikten sonra ayrılık zamanı geldi çattı :(

Serenay Sarıkaya Trabzon dönüşünde geziyi, hissettiklerini, paylaştıklarını böyle içten bir post'la sevenleriyle paylaştı.

Dolayısıyla, onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine :) Tüm yeni mezunlara mutlu ve umutlu baktıkları, hayallerinin gerçek olduğu yıllar diliyor ve Trabzon videomuzun tadını çıkarın diyoruz! :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
67
54
16
13
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özge Arsak

aman bok atan birileri çıkmadan

Darkwins

Geldim bile

Darkwins

00:17'den sonra bitiyor arkadaşlar. Cansu abla sadece orada var :( Gülüşüne kurban olduğum, nasılda neşe saçıyor. Asıl ona böyle videolar çekin *-*