Görüş Bildir
Haberler
Serdar'dan Trabzon ve G.Saray İtirafı!

Serdar'dan Trabzon ve G.Saray İtirafı!

Batuhan
22.02.2015 - 14:24

Rusya Premier Lig ekibi Spartak Moskova 'da forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı, Rus basınına bir röportaj verdi.

Takımın Antalya - Belek'teki kampında yapılan ve soru-cevap şeklinde gelişen bu röportajda Serdar Türk takımlarından aldığı teklifler ve Turkiye'de forma giymekle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

İşte bu röportajdan satırbaşları:

Kamp bitiyor ve ülkende olduğun için birkaç gün daha burada kalma şansın var. Bunu değerlendirecek misin?

-Evet. Takım Moskova'ya uçacak ben İstanbul'a gideceğim. Sonrasında ailem ve arkadaşlarımla hasret gidereceğim. Onları çok özledim.'

Rusya'da bir röportajında ülkedeki yemek kültürünü pek sevmediğini ve Türk mutfağından örnekler olması gerektiğini söylemiştin. Burada yemeklerden doymuş olmalısın.-Evet siz de burada güzel Türk yemeklerini yediniz. Farkı anlamışsınızdır eminim ki. Bu geleneksel yemekler sayesinde kolayca kilo alabilirsiniz. Bu tehlikeli bir durum.

TÜRKİYE'DEN TEKLİFLER...

Türkiye'den söz açılmışken... Ülkenin büyük takımlarından Galatasaray ve Trabzonspor seni transfer etmek istedi. Ne diyorsun bu konuda?

-Evet Stuttgart'ta oynarken Türk takımları beni istediler. Ülkedeki yabancı sınırı olmasından ve benim de yerli statüsünde olmamdan dolayı teklifler aldım.

Rusya Ligi hakkındaki görüşlerin neler? Takımları nasıl buluyorsun?

-Buraya gelmeden önce Spartak, Zenit, CSKA Moskova, Dinamo ve Lokomotiv Moskova gibi takımları biliyordum. Ancak diğer takımlar da iyi durumda. Lig giderek büyüyor.

SPORX 

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0