Görüş Bildir
Haberler
Serdar Aziz Sezonu Kapattı

Serdar Aziz Sezonu Kapattı

Fatih
28.04.2014 - 21:00

Serdar Aziz Sezonu Kapattı

Gençlerbirliği maçında sakatlanan Serdar Aziz'in sağ kasık adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapadığı belirtildi.

Bursaspor 2 günlük iznin ardından Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde gerçekleştirilen antrenman sağanak yağmur altında yapıldı.

Çalışmaya izinli olan Stanislav Sestak'ın yanı sıra sol alt adalesinde sertleşme meydana gelen Yasin Pehlivan ile kasık adalesinde yırtık tespit edilen Serdar Aziz katılmadı. Sakatlıkları süren Sercan Yıldırım ve Renato Civelli bir süre takımla birlikte koştuktan sonra salonda çalıştı.

Sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre Gençlerbirliği maçında sakatlanan Serdar Aziz'in sağ kasık adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapadığı belirtildi.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman koşu ile başladı. Daha sonra 5'e 2 pas pres oyunu ile devam eden çalışmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı.

Öte yandan devre arasında PTT 1.Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'a kiralanan genç oyuncu Süheyl Çetin, A takım ile çalışmalara başladı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın