Görüş Bildir
Haberler
Sercan Yıldırım Konuştu…

Sercan Yıldırım Konuştu…

Sanliurfa SK
06.01.2014 - 23:55 Son Güncelleme: 07.01.2014 - 01:05

Sercan Yıldırım Konuştu…

Şanlıurfaspor’un kamp yaptığı oteli olaylı bir şekilde terk eden ve gündeme oturan Sercan Yıldırım ayrılığın sebebini anlattı.

Şanlıurfaspor’dan mutsuz olduğum için ayrıldım. Ödemeler zamanında yapılmıyordu takım içerisinde huzursuzluk vardı. Ben Galatasaray’ın sözleşmeli futbolcusuyum. Şanlıurfa’ya gelmeden önce sözleşmemi 2017 yılında kadar uzatmıştım. Teknik direktörümüz Roberto Mancini’den bana bir şans vermesini istiyorum. Galatasaray forması altında yeteneklerimi sahaya yansıtmak ve başarılı olmak istiyorum. Bunu yapabileceğimi biliyorum. Menajerim cumartesi günü Bülent Tulun ile bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin pozitif geçtiğini biliyorum. Bülent Tulun’un Roberto Mancini ile konuşup bir karara varacaklar.

Eğer teknik direktörümüz Mancini uygun görürse takımımın Antalya’daki kampına katılacağım. Galatasaray’da yeniden kendimi ispatlayabileceğime inanıyorum. Geçmişten önemli dersler çıkardım. Bundan sonra herkese bambaşka bir Sercan Yıldırım izlettireceğim. Galatasaray’a katkı sağlamak istiyorum.”dedi.

Kaynak: http://www.sanliurfask.com/sercanyild...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın