Görüş Bildir
Haberler
Seranay Sarıkaya ve Umut Evirgen Aşkında Üzücü Gelişme! Ünlü Çift Paris'te Ayrıldı mı?

Seranay Sarıkaya ve Umut Evirgen Aşkında Üzücü Gelişme! Ünlü Çift Paris'te Ayrıldı mı?

Yakın zamanda birlikteliklerini açıklayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen çiftinden ayrılık haberi geldi. Ünlü çift, Paris tatili dönüşü birlikteliklerini sonlandırdı. Serenay Sarıkaya ve Umut Evingen ilişki iddiası ortaya atıldığı dönem, Serenay Sarıkaya iddiaları yalanlamış bir süre sonra ise Umut Evirgen, Serenay Sarıkaya ile ilişkilerinin olduğunu itiraf etmişti. İkilinin Paris tatili sonrasında ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Genç oyuncu Seranay Sarıkaya’nın ilişki yaşadığı işletmeci Umut Evirgen’den ayrıldığı öğrenildi. Uzun süredir arkadaş olan ikili, geçtiğimiz aylarda bu arkadaşlıklarını flörte dönüştürmüştü. 3 aydır  ilişkilerini gözlerden uzakta yaşayan ikiliden ilk açıklama Umut Evirgen’den gelmişti.  Çift, Evirgen’in itirafının ardından ilişkilerini gizlemekten vazgeçmişti.

Serenay, Evirgen'in Ailesi ile Tanışmıştı!

Serenay, Evirgen'in Ailesi ile Tanışmıştı!

Çift, 2022’yi Paris’te karşılamıştı. Fakat ünlü çiftin, tatil dönüşü ilişkilerine devam etmeme kararı aldığı öğrenildi. Umut Evirgen’in ailesiyle tanışan Seranay Sarıkaya’nın Evirgen ile nikâh masasına oturacağı konuşuluyordu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sena sena

asla şaşmaz! güzel kızlar ve çirkin erkekler birbirine asla yakışmayan çiftler asla şaşmaz malesef..