Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş: "Yerli Antrenörlerle Daha Uzun Vadeli Çalışılmalı"

Şenol Güneş: "Yerli Antrenörlerle Daha Uzun Vadeli Çalışılmalı"

Enver K.
19.11.2015 - 14:27
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye’de yerli hocaların sözleşmelerinin uzun vadeli olması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş’ın bu sabah yaptığı antrenman öncesinde yenilenen ve hibrit hale getirilen çim sahası hakkında basın mensuplarına düşüncelerini açıklayan Şenol Güneş, gündemle alakalı sorulan sorulara da cevap verdi. 

Şenol Güneş ilk olarak saha hakkında açıklama yaparken, 'Yeni sahamız sizlere, bizlere, gençlere, camiamıza ve Türk futboluna hayırlı olsun. Çok güzel bir zemin. Uzun bir süre bekledik ama güzel bir zemine kavuştuk. İlk defa bugün idmanımızı yapıyoruz. Yenileme hareketine geçen seneden gelen yönetim anlayışıyla devam ettiriyoruz.' diyerek, şunları söyledi:

'Beşiktaş’ın büyüklüğüne yakışır olan bu tesisi daha da yakışır hale getiriyoruz. Artık futbolcularımıza pas hatası yaptığında konuşma hakkımız daha fazla olacak. Ben bu sahada daha iyi pas yapacaklarını düşünüyorum. Her gün antrenmanlarımızı burada yapacağız. Diğer sahalarımızdan bir tanesini bakıma aldık. Alt yapıyla birlikte kullanıma açılacak ve Beşiktaş’ın alt yapısına da katkı sağlamış olacağız. Futbolcularımız çocuklar gibi mutlular. Şu an zeminin düzgünlüğü çok üst seviyede. Büyümek için değişmek gerekiyor. Şimdi daha iyi futbol oynayacağız. İnşallah bozulmayız.'

Atiba dışında eksiklerinin olmadığını söyleyen tecrübeli hoca, 'Atiba bugün takıma katılacak. Onun dışında eksiğimiz yok. Bugün toparlanma çalışması yapacağız. Yarından itibaren Sivasspor ve diğer maçların hazırlıklarına başlamış olacağız.' dedi.

'HAMZA HOCA BAŞARILI VE EFENDİ BİRİSİ'

Basın mensuplarının Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’dan ayrılmasını sorması üzerine, Şenol Güneş, 'Hamza Hamzaoğlu hem efendi hem de başarılı bir hoca. Kulüp iç bünyesini bilmediğim için benim bir şey söylemem yanlış olur. Antrenörlerin kolay gitmesini istemem. Uzun vadeli 3 – 5 sene takımda kalmalı. İdeali bu ama benim büyük bir camiayla ilgili yorum yapmam doğru değil. Hayırlı olsun.' diye konuştu. 

'TERÖR İNSANLIK SUÇU'

Son dönemlerde dünyada yaşanan terör olayları hakkındaki bir soruya ise Şenol Güneş, 'Terör dünyanın neresinde olursa olsun her insan için kötü bir olay. Bunun tasvip edilecek bir tarafı yoktur. Irk, din, dil ayrımı olmadan insanlar hastalık görmeden terör görmeden huzurlu bir şekilde yaşasın. Bu varken tam tersi işleniyor. Bu terör olayı da kaşınıyor ayaklandırılıyor. Belki bir şey söylersek başka yere kayıyor. Bundan da korkuyorum. O yüzden insanlığın ayıbıdır aslında. Dünyanın ayıbıdır. Türkiye bu anlamda iyi mesajlar verdi. Dünya, Türkiye’nin düşündüğü noktaya geldi ama biraz geç kalındı. Amerika, Almanya, Fransa benim senin terörün diye bakıyordu. Şimdi hep beraber terör herkes için insanlık suçu.' cevabını verdi.

Teknik direktör Şenol Güneş son olarak, Trabzonspor ile ilgili soruya da Trabzon’da doğup büyüdüğünü, şu an İstanbul’da olduğunu belirterek, yorum yapmasının yanlış olacağını ve Trabzonspor’un iyi olmasını temenni ettiğini söyledi.

Cihan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0