Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş'ten Kura Yorumu: "Konyaspor Güçlü Bir Ekip"

Şenol Güneş'ten Kura Yorumu: "Konyaspor Güçlü Bir Ekip"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Torku Konyaspor ile eşleşen Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor'un zor bir rakip olduğunu dile getirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Torku Konyaspor'un çok güçlü bir takım olduğunu ve iyi futbol oynadığını düşündüğünü söyledi.

Siyah-beyazlı ekibin BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güneş, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalan 8 takımın da bunu hak ettiğini düşündüğünü belirterek, 'Çeyrek finale gelinceye kadar tüm takımlar bütün güçlerini kullandı. Hepsi iyi oynayarak, kendi gücüyle buraya geldi. Çeyrek finale kalan takımları tebrik ediyor ve başarılar diliyorum' dedi. 

Çeyrek finale kalan ekipler arasında her takımın, her takımı yenebileceğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, '8 takım arasında zayıf gösterilmesine rağmen oynanan oyuna ve aldığı sonuçlara bakarsak Amed Sportif Faaliyetler de iyi maçlar çıkardı. Dolayısıyla bizim için çıkacak her rakip önemliydi. Bu yılın renkli, iyi çıkış yapan takımı Torku Konyaspor'la eşleştik. Rakibimizin çok güçlü ve iyi futbol oynayan bir takım olduğunu düşünüyorum' şeklinde konuştu.

"Kupayı Almak İstiyoruz"

"Kupayı Almak İstiyoruz"

Güneş, hem ligi hem de kupayı bir arada yürütmek istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

'Biz, hangi takım olursa olsun, yenerek kupayı almak istiyoruz. Kura şans faktörü ama gücünüz varsa her takımı yenmelisiniz. Zaman zaman bunu yaşayan bir takımız. Daha güçsüz görünen takımlara karşı kötü oyunlar oynanabiliyor. Bütün mesele ciddi şekilde, iyi konsantre olarak oynamak. Biz de kupa maçlarında bu ciddiyetle oynamaya çalışacağız. Tabii liglerin arasında oynanacak bu maçlarda zaman zaman oyuncu değişikliği olabilir. Umarım ki kendi sahamızda yapacağımız ilk maçta alacağımız iyi sonuçla da ikinci karşılaşma için bir avantaj yakalarız. Torku Konyaspor'a da şimdiden başarılar diliyorum.'

TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın