Görüş Bildir
Haberler
Şenol Güneş: ‘Sabırlı Oynayıp Kazanmak İstiyoruz’

Şenol Güneş: ‘Sabırlı Oynayıp Kazanmak İstiyoruz’

Enver K.
30.09.2015 - 17:57
İçeriğin Devamı Aşağıda

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Sporting Lizbon ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

“Gruptaki ikinci maçımızı oynayacağız. Üç takımın da iddiası var. Yarınki maç çok önemli. Kazandığımız takdirde avantaj bize geçecek. Rakibin gücünü biliyoruz. İyi bir hoca ve oyuncu grupları var. Liglerinde de öne çıkmak istiyorlar. Biz de iyi bir takımız. Eksik olarak kart cezalısı Olcay Şahan var. Kolay maç olmayacak. Sabırlı oynayıp kazanmak istiyoruz. Rakibin ilk maçını kaybetmesi bir ölçü değil. Bu maça önem vereceklerdir.

Kazanırsak bir adım öne geçeriz. Her türlü sonuçta yarış devam eder. Yenersek puan ve moral olarak öne geçeriz.Hem ligi hem de Avrupa’yı düşünerek devam edeceğiz. Kadroda sayısı az olmak kaydıyla değişiklik yapmayı düşünüyorum.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nın şartları ne olursa olsun kazanmak için sahaya çıkacağız. Sık maç oynamak yorgunluk yaratabilir ya da motivasyon düşürebilir. Bunu dengelemeye çalışıyoruz. Sürekli iyi oynamak mümkün değil. Her futbolcu her zaman hazır olmalı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda olumsuz etkenler var ama kaderimize razı olmayacağız. Şartlara uyum sağlamamız lazım.

Quaresma’nın mutsuz olduğuna dair bir bilgi bana gelmedi. Serdar da oynamıyor, onu neden yazmıyorsunuz. Bize saygı gösterin. Oyuncu ayrımı yapmak doğru değil. Benim Quaresma ile bir sorunum yok. Quaresma yarın oynayacak.

Gruptan çıkınca daha güvenli bir takım olacağız. İkinci yarı daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Oyun olarak iyiye gidiyoruz. Ben oyuncularımın Avrupa’da adı söylenen oyuncular olmasını istiyorum.

Tosic iyi bir oyuncu. Elinden geleni yapıyor. Trabzonspor maçında oynamadı ve kaybettik. Futbol hatalar oyunudur. Önemli olan bu hataları azaltmak. Savunmada hatalar yapıyoruz, hücum oynamak bize daha uygun.

Kurallar koyulur ve herkes buna uyar. Hiçbir oyuncu istediği yerde ısınamaz. Ben de sahanın ortasında olmak isterim. Maçı oradan daha iyi yönetirim.

Çok para harcamak şampiyon olmanın garantisi değil. Para araçtır. Türkiye’de kulüplerin ödeme sorunları var. Kulüp yapılanması, tesisleriyle, yarışta olmasıyla son birkaç yılda Beşiktaş önemli işler yaptı.”

Quaresma: ‘Kazanmak için elimizden geleni yapacağız’

Quaresma: ‘Kazanmak için elimizden geleni yapacağız’

“Büyük bir maç olacak. İki büyük takım karşılaşacak. Herkes kazanmak isteyeecek. Kazanırsak önemli bir adım atacağız. İyi hazırlandık. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Takımda iyi bir hava var. Derbide zaferinden sonra arkadaşlarımın mutluluğuna ortak olmak istedim. Rakibimiz iyi bir takım. Tecrübeli bir teknik adamı var. Bu etkenler bizim motivasyon kaynağımız. Evimizde oynadığımız bütün maçları kazanmak istiyoruz.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0