Görüş Bildir
Haberler
Senin Uğursuz Sayın Kaç?

etiket Senin Uğursuz Sayın Kaç?

Trex
07.09.2016 - 12:09

Herkesin muhakkak bir uğurlu sayısı vardır. Peki ya uğursuz sayını biliyor musun? Bu testte sana uzak durman gereken uğursuz sayını söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle ismin şu harflerden biriyle başlıyor mu?

1. Öncelikle ismin şu harflerden biriyle başlıyor mu?

2. Peki burcun ne senin?

3. Peki kaç yaşındasın sen?

4. Hangi yıllarda doğdun?

5. Doğum yılının son rakamı tek mi çift mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak ismin bu harflerden biriyle bitiyor mu?

6. Son olarak ismin bu harflerden biriyle bitiyor mu?

''1'' çıktı!

''1'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 1. Neden mi? Çünkü sen kimseye boyun eğmiyorsun. 1 itaati simgeler. Sana her zaman ters gelir. Otoriter insanlarla anlaşamıyorsun. Sana emir verilmesinden nefret ediyorsun. 1'den her zaman uzak dur! Her alanda her yerde!

''2'' çıktı!

''2'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 2. Sen hava atan, böbürlenen, burnu bir karış havada insanlardan nefret ediyorsun. Yıldızın bu insanlarla hiç barışmıyor. 2 bu insanların sayısıdır. 2'den her zaman uzak durmalısın.

''3'' çıktı!

''3'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 3. Senin şu hayatta en nefret ettiğin insan tipi verdiği sözü tutmayan, güvenilmez insanların. Onların sayısı 3'tür. Hayatının her alanında 3'ten uzak durmalısın ki yüzünden tebessüm eksik olmasın.

''4'' çıktı!

''4'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 4. Sen huysuz insanları sevmiyorsun. 4 huysuzların sayısıdır. 4'ün olduğu yerde huysuzluk tatsızlık vardır. 4'ten uzak dur!

''5'' çıktı!

''5'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 5. Senin  cehalete ve eğitimsizliğe tahammülün yok. 5 cehaletin temsilcisidir. Mümkün oldukça 5'ten uzak dur.

''6'' çıktı!

''6'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 6. Sen gerçekçi bir insansın. Aşırı duygusallıktan nefret ediyorsun. Sulugöz insanlara dayanamıyorsun. 6'dan uzak dur ki mutlu olasın.

''7'' çıktı!

''7'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre 7 senin uğursuz sayın. Her ne kadar asal ve asil bir sayı da olsa 7 sana hep ters gelmekte. Mümkün oldukça uzak dur.

''8'' çıktı!

''8'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 8. Sen aşırı korkak insanlarla yapamıyorsun. Hayatta her alanda cesur ve girişimci olmak gerektiğine inanmışsın. 8'den uzak dur, 8 yüreksiz insanların sayısı. Sana da yeni girişimlerinde hep engel olacak.

''9'' çıktı!

''9'' çıktı!

Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 9. 9 aşırı enerjinin temsili. Yerinde duramayan her daim patlayan. Senin gibi sakin insanlar 9 'dan uzak durmalı. Aksi halde tüm 9'lar seni çarpar!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1039
535
272
187
142
141
82
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mabada

Hem yaş aralığı hem de doğduğun yılları sormak nedir ya :D

Pasif Kullanıcı

Çok saçma ama en azından eğlenceli.. İşsizlikten çözüyom ha

Pasif Kullanıcı

bu arada iyi ki 4 demedi uğurlu muğurlu felan değil ama en sevdiğim rakam

ceren yılmaz

''1'' çıktı Verdiğin cevaplara göre senin uğursuz sayın 1. Neden mi? Çünkü sen kimseye boyun eğmiyorsun. 1 itaati simgeler. Sana her zaman ters gelir. Otorit... Devamını Gör