Görüş Bildir
Haberler
Senin Seri Katil Olma Potansiyelin Nedir?

etiket Senin Seri Katil Olma Potansiyelin Nedir?

Galina Grigoryevna
15.08.2018 - 18:41 Son Güncelleme: 17.08.2018 - 01:59

Herkesin içinde küçük bir seri katil potansiyeli vardır. Ürkek bir kuş mu yoksa korkunç bir seri katil misin? Bu testle öğreneceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kan sende hangi duyguları oluşturuyor?

2. Şüpheci misin?

3. Etini nasıl pişmiş seversin?

4. Daha önce birisinin seri katil olabileceğini düşündün mü?

5. Psikolojinin nasıl olduğunu düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dünyayı kurtaracaksın, neyden kurtarmak isterdin?

6. Dünyayı kurtaracaksın, neyden kurtarmak isterdin?

7. Bu cümlelerden hangisi?

7. Bu cümlelerden hangisi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seri katil potansiyeli!

Seri katil potansiyeli!

Seri katil olabilme seviyen yüksek çıktı. İçten içe seri katil olabileceğini düşündük. Tabii seri katiller seri katil olarak yola çıkmıyor. Sen de bir seri katil potansiyeli sezdik ve bu durum seni tedirgin etmiyor değil. Seri katil olmak kolay iş değil. Tarihte birçok seri katil örneği görüyoruz. Sen yüksek bir seri katil potansiyeli taşıyorsun. Tabii bunlar bir yana sadece potansiyelin var diyoruz. Seri katilsin demiyoruz. O yüzden gerilmelere gerek yok.

Biraz seri katil potansiyeli!

Biraz seri katil potansiyeli!

Sen potansiyel bir seri katil olabilirsin. Sadece potansiyel taşıyorsun tabi seri katil falan değilsin. Fakat araştırmalarımıza ve test sorularımıza verdiğin cevaplara bakarsak senin potansiyel olarak seri katil olabilirsin. Tabii belli de olmaz belki sadece merakından yapıyorsundur. Sen de ufaktan ufaktan bir seri katil potansiyeli var. Karakterin ve buz gibi halinle bazı insanları korkutuyorsun. En güzeli de böyle kimsenin canını yakmasına izin vermiyorsun. Tabi sende kimsenin canını yakma. Potansiyelinle mutluluklar...

Az biraz seri katil potansiyeli!

Az biraz seri katil potansiyeli!

Sende çok az seri katil potansiyeli sezdik. Sen zaten kimsenin canını yakabilecek birisi değilsin fakat biraz yılanlık var. Sinsiliğini bir kenara bırakırsak sende biraz da olsa seri katil potansiyeli olabilir. Kendini nasıl savunursun bilemeyiz fakat hakim karşısında olduğunda her şey için çok geç olabilir. Şaka bir yana çok korkmana gerek yok azıcık potansiyelin var. Sen de haklısın. İnsan öyle bir zamanlara geliyor ki gözü dönüyor. Tabii önemli olan sakin kalabilmek ve mutlu olabilmek. Aman yavrum kimseye bulaşma. Seri katil olmak için fazla ponçiksin.

Senden seri katil olmaz!

Senden seri katil olmaz!

Senden seri katil olmaz. Yani çok istesen de senden olmaz. Düşünüyoruz da senin tipinde bir kere seri katil tipi yok. Bu nasıl oluyor diye düşünebilirsin o ayrı. Şaka bir yana sen gerçekten seri katil olma potansiyeli en az insanlardan birisin. Kendin gibi düşündüğün, düşündüğün gibi yaşadığın şu zor günlerde içinden küçük bir civciv gibi katliam yaratmak geçebilir. Fakat ponçikliğin buna asla izin vermiyor. Kendini tutmasını çok iyi biliyorsun. Kızınca tam kızıyorsun. Sinirlendiğinde kendini zor tutuyorsun. Bunların hepsi için kendine biraz zaman tanı. Her şey güzel olacak. Katil olmana gerek kalmayacak. Seri katil olabilmek için havalar çok güzel zaten. Gerek yok böyle şeylere.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
320
136
112
60
36
36
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esmira Arslan

bu testi ciddiye alıp aa bende potansiyel varmjş bir denetim diyecwk biri çıkmaz umarımm

Jane Rizzoli

Yüksek seri katil potansiyeli! 😈

Onur Ünal

Editör bazen uçuyorsun!.. Bende potansiyel yüksekmiş birde yetmezmiş gibi artık zamanı geldi diyosun.Cahil birine denk gelse içinde bu olayı büyütüp başlaya... Devamını Gör

Hasan

insanlarin akillarini karistiriyolar