Görüş Bildir
Haberler
Senin Seksapalitenin Tadı Ne?

etiket Senin Seksapalitenin Tadı Ne?

Ayşe Korkmaz
06.05.2016 - 17:39

Herkesin kendine göre bir çekiciliği olduğu doğru ama bakalım nasıl bir tadı var senin çekiciliğinin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnsanların sende en çok etkileyici buldukları şey ne sence?

2. Bu donutlardan hangisi tam yemelik duruyor?

3. İdeal bir randevu sence nerede geçmeli?

4. Peki böyle bakınca canının çektiği görsel hangisi oldu?

5. Şimdi.. Bir tane tavlama tekniği seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seksi olduğun kadar tatlısın da kesin! Peki ama hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin Seksapaliten Tuzlu!

Senin Seksapaliten Tuzlu!

Sen oldukça cesur bir insansın! Aldığın tavırlar hep net bu yüzden de inanılmaz sağlam bir duruşun var. Böyle tuzlu bir erik ya da çekirdek yerken kendini durduramaz ve hep devamı olsun istersin ya, sen de tıpkı öyle bir etki yaratıyorsun işte seni bir kere bulan asla bırakmak istemiyor! Zaten bir gün onları bırakıp gittiğinde üstüne soğuk bir su içmeleri de hep bu yüzden!

Senin seksapaliten baharatlı!

Senin seksapaliten baharatlı!

Sen oldukça esrarengiz ve de tehlikeli birisin aslında, o yüzden insanlar sana yaklaşırlarken hep temkinli olurlar. Senin havan değişik bir saygı uyandırıyor herkeste. Ama bir kere çekim alanına girildiğinde öyle bir bağımlılık yaratıyorsun ki vazgeçebilmek mümkün değil! Güçlü ve de karşı konulamazsın! Ve sen bu güçle dokunduğun her şeyi hayata ve tutkuya çevirebilirsin!

Senin seksapaliten dumanlı!

Senin seksapaliten dumanlı!
orig11.deviantart.net

Sen fark etmesen bile bir ortama girdiğinde bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başarabiliyorsun. Çünkü bir bakışın bile karşındakinde öyle bir iz bırakıyor ki bilsen şaşarsın! Oldukça kalıcı ve de sağlam tavırları olan birisin. Sendeki ''ateş'' doğuştan da diyebiliriz, öyle bir ateş ki karşındakini için için yakabilirsin sen! Karşındakini sarhoş bile edersin :)

Senin seksapaliten tatlı!

Senin seksapaliten tatlı!

Sen oldukça gösterişli ve de etkileyici birisin! Aynı zamanda da oldukça rahat ve komiksin de! Bu rahatlığından dolayı insanlarla hiç kasılmadan muhabbete girebiliyor ve onları özel hissettirmek adına küçük, değişik sürprizler yapabiliyorsun. Çünkü kimin neye ihtiyacı olduğunu saptamakta çok fazla iyisin! Senin caziben başkalarına göre oldukça gösterişli de olsa, bu senin içinden gelen ve herkesten farkını ortaya koyan bir şey!

Senin seksapaliten tuzlu/tatlı!

Senin seksapaliten tuzlu/tatlı!

Senin seksapaliten sürprizlerle dolu tam böyle kesin bir tavır gösterirken aniden karşındakini inanılmaz rahatlatabilirsin! Her ne kadar kafa karıştırıcı olsan da kimsenin sana karşı koyamadığını söyleyebiliriz çünkü garip bir gizem yaratıyorsun adeta. Her zaman tatlı değilsin ama hayat dolu ve hoş birisin işte bu yüzden de hiç kimse senden kolay kolay vazgeçemez!

Senin seksapaliten kekremsi!

Senin seksapaliten kekremsi!

Senin seksapaliteni fark edebilmek için gerçekten çok ama çok kurnaz olmak gerekiyor. Sessiz, derin ve de yumuşak bir tat olarak tanımlayabiliriz senin gösterişini! Yani senin ne kadar seksi olduğunu fark edebilmek için biraz daha yakınlaşmak gerekir, başka türlü sezdirmezsin! Senin caziben büyük bir gizem ve bu gizemi çözmeye başlayan kişinin seni bırakıp da gidebilmesi imkansız! Belki herkesin bahsettiği bir gösterişin olmayabilir ama kesinlikle reklama da ihtiyacı olmayan birisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
886
344
206
109
37
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
crackpot

senin bokun hangi çizgi film kahramanı tarzında bu testlerden hiç zevk almayıp hemen eksiliyorum affedin

fatmanur göçer

Sen oldukça cesur bir insansın! Aldığın tavırlar hep net bu yüzden de inanılmaz sağlam bir duruşun var. Böyle tuzlu bir erik ya da çekirdek yerken kendini du... Devamını Gör