Görüş Bildir
Haberler
Senin Sarhoşluğun Hangi Ünlüye Benziyor?

etiket Senin Sarhoşluğun Hangi Ünlüye Benziyor?

''Ben her gece sarhoşum derdimden böyle, aşk yolunda berduşum kaderim böyle.'' diyenlere özel test. Senin sarhoşluğun hangi ünlüye benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni biraz tanıyalım. Arkadaşların seni genelde nasıl birisi olarak tanımlar?

2. Zor soru: Sana göre gerçek zenginlik nedir?

3. Peki hangi çocuk kitabı sende iz bırakmıştır?

4. Hangi dans seni daha çok etkiledi?

5. En sevmediğim özelliğim ___________?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de bize bir şarkı seç.

7. Seni yoruyoruz ama bize bir de film seç.

8. Son olarak hangisi seni daha çok sinirlendirir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Justin Bieber!

Justin Bieber!

Afacansın sen. İşin gücün yaramazlık. Sakın değişmeye çalışma çünkü insanlar seni böyle seviyor. Sen içindeki çocuğu hiç öldürmeyenlerdensin. Normalde şımarık insanlar pek sevilmez ama sen yapınca tatlı duruyor biliyor musun? Sırrını kısa zamanda bizimle paylaşman dileğiyle.

Victoria Beckham!

Victoria Beckham!

Sen az içeceğim diye çıkıp dünyayı içen, gecenin sonunda eve taşınan, sarhoş olunca sevimli gibi, sempatik gibi olan arkadaşsın. Dua et de iyi dostlar biriktirmişsin hepsi ailen olmuş! Yoksa halin dumandı. Neyse ki sosyal hayatında asil, başarılı birisin de sarhoşken yaptıkların çabuk unutuluyor.

Ozan Güven!

Ozan Güven!

İtiraf etmek gerekirse testimizi çözerken sorularımızı hiç beğenmedin hatta zaman zaman ''O öyle mi sorulur?'' diyerek nasıl sormamız gerektiğini bize telkin ettin. Çünkü sen hayatın her alanında kendine öğreticiliği şiar edinmiş bir insansın. Herkes senin eşsiz tecrübelerinden faydalansın istiyorsun. Zaman zaman öfkelensen de dostların sayesinde kendini dizginleyebiliyorsun. Ama yine şimdi şöyle diyecekler ''İçkiliydi bilmem ne!''

Hakan Taşıyan!

Hakan Taşıyan!

Sen dünyanın en duygusal insanısın. Kalbin sonbaharda bir çınar yaprağı gibi hassas. Dünya malında hiç gözün yok. Yeri geldiğinde sizin olsun kavgalarınız, sizin olsun hırslarınız deyip çekip gitmeyi biliyorsun. Zaman zaman da ''Ne yapıyoruz biz ki! Ne yapıyoruz ki biz!'' diye hayatı sorguluyorsun. İki arada bir derede kalmışsın yani. Yine de en doğru kararı senin vereceğine eminiz. ''Hadi öyle bir şey yapalım. Kafamıza göre.''

Teoman!

Teoman!

Zeki ve hazırcevapsın. Kimse seninle laf yarıştıramaz, sarhoşken bile. Hassas ve kırılgan yapın gereği zaman zaman umutsuz, dibe vurmuş hissetsen de asla yıkılmıyor, en fazla çömeliyorsun. Bir de evin yolunu bulabilsen her şey daha güzel olacak.

Nejat İşler!

Nejat İşler!

Neşelisin sen. Hayattan keyif almayı biliyorsun. Bildiğin gibi yaşıyor, kimsenin keyfini bozmasına izin vermiyorsun. Hayatta en çok değer verdiğin şey özgürlüğün. Haliyle sarhoşluğun da pek bir neşeli oluyor. Kimseye bir zararın yok. Neşeli günlerin hiç bitmesin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
514
338
181
122
95
65
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın