Görüş Bildir
Haberler
Senin Şanslı Sayın Ne?

etiket Senin Şanslı Sayın Ne?

Yung Boş Ada
28.03.2015 - 00:18 Son Güncelleme: 28.03.2015 - 14:40

Hepimizin vardır aslında bir şanslı sayısı. Ama acaba gerçekten sana uygun mu şanslı olduğunu düşündüğün sayı yoksa başka bir sayı mı? Hadi testi çöz ve öğren hemen!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlangıç olarak rastgele bir sayı seç hadi!

2. Sen genelde çift sayıları mı tercih edersin yoksa tek sayıları mı?

3. Peki isminde kaç tane harf var? (En yakın olanı işaretle)

4. Hangi mevsimde doğdun peki?

5. Peki hangi yıllarda doğdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu kelimelerden hangisi seni en iyi şekilde tanımlıyor?

7. Şimdi de adında sayı olan bir film seç!

8. Hadi bir de eşya seç!

9. Son olarak, işini şansa bırakmaya ne dersin? Hadi birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"9" çıktı!

"9" çıktı!

9'un sana anlattıkları şunlar: Sen çok eğlenceli, sempatik ve renkli bir insansın. Etrafındakiler için daima bir neşe kaynağı oluyorsun sen. Çok iyi bir mizah anlayışın olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Aynı zamanda çok yardımseversin, yardıma ihtiyacı olan birini gördün mü hiç düşünmeden anında yardım edersin. Şanslı sayısı 9 olan insanlar çok uyumludurlar ayrıca, sen de girdiğin ortama anında ayak uydurabiliyorsun, hiç yabancılık çekmiyorsun.

"8" çıktı!

"8" çıktı!

8'in sana anlattıkları şunlar: Sen çok zarif ve dürüst bir insansın önce bunu bir söylememiz lazım. Şanslı sayısı 8 olan insanlar son derece cesur ve meraklı olurlar. Tıpkı senin gibi! Sen; yeni yerler keşfetmeyi, hatta daha hiç adım atılmamış yerlere gitmeyi çok istiyorsun. İçinde daima bir keşfetme arzusu var. Ayrıca sekiz sonsuz döngüye sahip bir sayı. Yani senin şansın da şekil değiştirerek, o duruma ayak uydurarak sonsuza dek senin yanında oluyor.

"7" çıktı!

"7" çıktı!

7'nin sana anlattıkları şunlar: Sen çok zeki ve gerçekçi bir insansın. Aynı zamanda çok da sosyalsin. Şanslı sayısı yedi olan insanlar çok bilgili ve çalışkan olurlar, yani = sen. Ayrıca senin için aklına koyduğunu yapar diyebiliriz. Çünkü sen yeter ki bir şeyi başarmak iste, senden kaçmasına imkan yok! Ek olarak senin çok sezgisel bir insan olduğunu da söylememiz lazım, içinden gelen hislere kulak vermeni de tavsiye ederiz, yanılmayacaksın.

"6" çıktı!

"6" çıktı!

6'nın sana anlattıkları şunlar: Sen çok duygusal ve sadık birisin. Ailene ve dostlarına çok düşkünsün, onlar senin her şeyin. Onlarsız bir hayat asla düşünemezsin sen. Ayrıca dostlar derken ciddi anlamda dostLAR; sıcakkanlılığın ve sempatikliğin sayesinde o kadar çok dostun var ki senin. Çok şanslısın gerçekten, hepsi seni çok seviyor. Aynı zamanda altı, Tarot'ta 'Aşıklar' kartının sayısıdır, buradan gelen bir şansla da insan ilişkilerinde bu kadar yetenekli olduğunu söyleyebiliriz.

"5" çıktı!

"5" çıktı!

5'in sana anlattıkları şunlar: Sen çok pozitif ve zeki bir insansın. Aynı zamanda anı yaşamayı seven biri olduğunu söyleyebiliriz. Şanslı sayısı beş olanlar genelde özgürlüğe pek düşkün olurlar. İşte sen de tam bir özgür ruhsun! Sınırlandırılmayı, kurallara bağlı kalmayı hiç sevmiyorsun. Boğuluyorsun anında. Ayrıca etrafındakiler için oldukça heyecan verici bir insan olduğunu da söyleyebiliriz, sürekli yeni şeylerle çıkıyorsun karşılarına. Kesinlikle sıkıcı değilsin yani!

"3" çıktı!

"3" çıktı!

3'ün sana anlattıkları şunlar: Sen çok yaratıcı, yetenekli ve uyumlu bir insansın! Şanslı sayısı üç olan insanların çok güçlü karakterleri olur, sözlerinin eridirler. Ayrıca sende öyle bir arzu, yetenek ve sosyallik var ki, girdiğin her ortamda, her durumda ilgi odağı olmayı başarıyorsun. Bunların dışında, 3 sayısı bir çok kültüre göre kutsal bir sayıdır. Senin şanslı sayın sayıların en kutsalı yani!

"2" çıktı!

"2" çıktı!

2'nin sana anlattıkları şunlar: Sen çok karizmatik bir insansın bir kere! İnsanı etkileyen bir havan var. Aynı zamanda çok arkadaş canlısısın. Asla yalnız olmayı sevmez, etrafında sürekli arkadaşların olsun istersin. Çok sadık bir dost olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Ayrıca şanslı sayısı iki olan insanların genellikle çok güçlü ve sağlıklı ilişkileri olur aşk hayatlarında. Hadi hayırlısı :)

"1" çıktı!

"1" çıktı!

1'in sana anlattıkları şunlar: İlk olarak sen doğuştan lidersin; bu konuda anlaşalım. Mükemmel bir organize etme yeteneğin var. Otoritersin, lafını dinletmeyi çok iyi bilirsin. Ayrıca oldukça hırslısın. Başladığın bir işi bitirmeden bırakmazsın asla. Bunların dışında sen aslında biraz kapalı kutusun, dertlerini sorunlarını asla kimseyle paylaşmazsın. Birilerinden yardım almaktan da hoşlanmazsın. Çünkü kimsenin seni yardıma muhtaç görmesini istemezsin. Ayrıca çoğu zaman yalnız olmayı sevdiğini söylememiz lazım, sayın numberone ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2433
1252
608
573
307
255
251
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pakize Su Bayazit

2 çıktı gerçekten biliyor.

otaku girll

benimkini de bildi🙀.2 ydi

Ali Tarhan

1 çıktı söyledikleri de doğru nasıl yani :D

İbrahim Ünlüer

7'nin sana anlattıkları şunlar: Sen çok zeki ve gerçekçi bir insansın. Aynı zamanda çok da sosyalsin. Şanslı sayısı yedi olan insanlar çok bilgili ve çalışka... Devamını Gör