Görüş Bildir
Haberler
Senin Sahne İsmin Ne?

etiket Senin Sahne İsmin Ne?

diazepam
12.04.2015 - 15:06 Son Güncelleme: 12.04.2015 - 15:41

Bir sahne ismi almak durumunda kaldığını varsayıyoruz, işte o isim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim

2. "Sahne" deyince gözünüzde hangisi canlanıyor?

3. Bir sanat dalı ile uğraşıyor olsaydınız bu hangisi olurdu?

4. En sevmediğiniz yönünüz?

5. Aşağıdaki albümlerden birini seçin

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatınız filme çekiliyor yönetmeni kim?

7. Hayalinizde hangi ülkede yaşıyorsunuz?

8. Hayatınıza daha çok hangisi yön veriyor?

9. Bir küçük esnaf olsaydın hangisi olurdun?

10. Son olarak ruhunun rengini seç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin sahne ismin "Işıl Parlar"

Senin sahne ismin "Işıl Parlar"

Sen ışıl ışıl, girdiği her ortamı aydınlatan, masum ve sevilen birisin. Geniş bir arkadaş çevren, sıkı dostların, vazgeçemediğin prensiplerin, tatmin olmaz bir ruhun var. Sürekli kendini yenileme peşindesin, yeni yerler görmek, yeni şeyler denemek seni özgür kılıyor. Sorumluluk sahibi birisin, bu da seni biraz ürkek yapıyor. Ama söz konusu kendin olduğunda son derece cesur ve gözü kara birisin. Hayata bir kere geliyoruz sözü seni ne de güzel özetliyor aslında.

Senin sahne ismin "Alev Saçan"

Senin sahne ismin "Alev Saçan"

Sen hayatın sana sunduklarını yakalamak ve hayatın tadını her yönüyle çıkarmak isteyen birisin. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü, davranışlarını onaylanıp onaylamadığını zerre önemsemiyorsun, başkaları seni asla doğru bildiğinden vazgeçiremiyor. Hayatı günü gününe yaşıyorsun ama bu senin geleceğe yönelik planların olmadığı anlamına gelmiyor. Ancak ne geçmişinin ne de geleceğinin bugününe ipotek koymasına izin vermiyorsun. Anı yaşa sözü senin hayat motton.

Senin sahne ismin "Sevtap Tan"

Senin sahne ismin "Sevtap Tan"

Sen yaşadığın, karşılaştığın her şeyi ciddiye alıyor, gözlemleme yeteneğin sayesinde olaylara birden çok farklı bakış açısıyla yaklaşabiliyorsun. Sen hiç de farkında olmadan o birçok işi halledebilirsin, gizlilik içinde hareket etmeyi, yaşamayı çok seviyorsun. Bu yüzdendir ki hayatın akışı içerisinde nasıl bir sürprizle karşılaşacağını çoğu zaman kestiremiyorsun. Senin bir konuyu veya işi ele alıp bitirmen için önce o konuya inanman gerek. İnanmadığın, güvenmediğin hiçbir konu için kolay kolay enerji ve zaman harcamıyorsun. İtiraf et sen gücü, güçlü olmayı seven birisin. Bu güç gerek maddi olabilir, gerek iş olabilir gerekse de sevgilin olabilir, fark etmez önemli olan sana kazandırdıkları.

Senin sahne ismin "Jale Aşk"

Senin sahne ismin "Jale Aşk"

Sen aşk insanısın, hayatın boyunca sevmeli, sevilmelisin. İnsanlara sevgini verme konusunda son derece cömertsin, ancak karşı taraftan da aynen senin gibi olmasını beklemen zaman zaman seni hayal kırıklığına uğratıyor. Bugüne kadar bu seni asla yolundan geri çevirmedi çünkü sen hayatında sevgi olmadan yaşayabilecek biri değilsin. Ailesine, sevdiklerine, sevgilisine son derece düşkün birisin. Onlarla vakit geçirmekten, büyük aile yemeklerinden, sevgiliyle geçirilen saatlerden keyif aldığın kadar başka hiçbir şeyden keyif alamıyorsun. Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz değil mi?

Senin sahne ismin "Asude"

Senin sahne ismin "Asude"

Senin öne çıkan en büyük özelliğin pratik zekan, bu sayede eline aldığın işleri en kısa ve en verimli yoldan nasıl yapılması gerektiğini çok iyi biliyorsun. Belki de sırf bu sebepten çok iyi bir organizatörsün, ancak bu yönünü ortaya çıkarırken asla emir veren bir tavırla değil analitik, mantıklı düşünce yapınla hareket ediyorsun. Yaptığın hemen hemen her işte en iyiyi ve en mükemmeli istediğin içindir ki zaman zaman fazlasıyla eleştirel olabiliyorsun. Bu çevrendeki insanları, arkadaşlarını, meslektaşlarını,vs. Yer yer rahatsız etse de seni tanıyanlar bunun sebebini çok iyi biliyor. Göz önünde olmayı seven biri değilsin. Bu yüzdendir ki çoğu zaman ikinci planda kalmayı tercih ediyorsun.Mahremiyet senin olmazsa olmazın.

Senin sahne ismin "Masum Ada"

Senin sahne ismin "Masum Ada"

Sen elle tutulur somut güzellikler peşinde birisin. Dokunabildiğin, hissedebildiğin güzellikleri seviyorsun. Mesela ağzında hoş bir esans bırakan içecekleri, tadı güzel yemekleri, yattığın zaman yumuşaklığını hissettiğin yatağı, dokunduğun zaman içini titreten bir teni. Yani sen fiziksel temasta bulunmayı çok seviyorsun. Rekabet asla sana göre değil ve risk almaktan da hiç hoşlanmıyorsan. Risk almak beraberinde kayıpları da getireceğinden dolayı seni pek ilgilendirmiyor, kaybetmekten korkuyorsun. Tutucu ve sahiplenici birisin. Evini, işini, sevgilini, yatağını, arabanı, arkadaşını, evinde ki halıyı güzel ve senin olan her şeyi sahiplenme eğilimindesin. 1-0 olsun senin olsun.

Senin sahne ismin "Damla Çağıl"

Senin sahne ismin "Damla Çağıl"

Sen en basit anlatımıyla “orijinal” birisin. Bu orijinalliğin bazen fikir

olarak, bazen dış görünüş olarak, bazen çevrendeki insanlar, bazen de uğraşıların ile ortaya çıkıyor. Oldukça arkadaş canlısı, dostane, sosyal bir yapın var. Her an her yerde bulunmak, gruplar içinde aktif görevler almayı isteyen birisin. Son derece mantıklı, analizci, kuralcı bir yapıya sahipsin. Ama bu yönünü daha esnek, yeniliklere açık bir şekilde yaşarken yeni şeyleri denemeye de son derece açık bir tavır sergiliyorsun. Hayatına, kaderine sen yön vermek istiyorsun, özgürlüğüne oldukça düşkün birisin. Kısıtlanmaktan, hareket alanının daraltılmasından zerre hazzetmiyorsun. Olaylara tarafsız, objektif bir şekilde yaklaşman senin en olumlu özelliklerinden biri ancak zaman zaman kendine karşı objektif olmayı abartıp çok fazla öz eleştiri yapabiliyorsun.

Senin sahne ismin "Ahu Su"

Senin sahne ismin "Ahu Su"

Sen mantık insanısın, ayağı yer basmayan fikirlerle hiç işin olmuyor. Söylenen her şey öncelikle senin mantık süzgecinden geçmek zorunda eğer bu sana mantıklı gelirse o fikir ile ilgili olarak harekete geçiyorsun. Her şeye akıl ve mantık süzgeciyle yaklaştığın için hayatı oldukça ciddiye aldığını söyleyebiliriz. Beklenmedik anlarda beklenmedik davranışlar kesinlikle seni anlatan şeyler değil. Kurallar senin için oldukça önemli. Her işin bir yolu yordamı, bir yöntemi, bir kuralı olmalı ve bu kuralın dışına mümkün olduğunca çıkılmamalıdır. Önemli olan işin çok kısa sürede bitmesi değil, en mükemmele yakın şekilde nihayetlenmesidir. Bu yüzden de yavaş adımlarla, ağır, dikkatli,planlı ve kararlı bir şekilde ilerlemeyi her zaman tercih edersin. Somut şeylerin, maddenin, maddiyatın değerini iyi bilirsin. Bu seni cimri değil, tutumlu, gereksiz harcamalara izin vermeyen biri yapıyor.

Senin sahne ismin "Mehtap Gece"

Senin sahne ismin "Mehtap Gece"

Sen değişken bir yapıya sahipsin. Öğrendiğin, keşfettiğin her şey

hayatına farklı bir kapı aralıyor ve sen hayata o kapıdan bakmaya çalışıyorsun.

Bu yüzdendir ki çok değişken bir ruh hali sergiliyorsun ve fikirleri sürekli bir

devinim içinde oluyor. Her türlü ortama, insana, duruma uyum sağlayabilecek

kadar esnek bir yapın var. Gayet girişken, inisiyatif alan, heyecanlı bir mizaca

sahipsin. Sosyalleşmeyi, insanlarla kaynaşmayı, yeni insanlarla tanışmayı çok

seviyorsun, kesinlikle dışa dönük birisin. Senin için her yeni insan

keşfedilecek ve birçok şey öğrenilebilecek yeni bir hayat. Uzaklara gitmek,

keşfetmek ve yeni şeyler deneyimlemek sende heyecan uyandırıyor.

Senin sahne ismin "Ferit Can"

Senin sahne ismin "Ferit Can"

Dışarıdan bakıldığında sert, soğuk bir görünümün olsa da insanlar seni

tanımaya başladıkça ne kadar hassas olduğunu kolaylıkla görüyor. Bu hassaslığından dolayı oldukça kırılgan ve alıngan bir yapın var. Fakat seninle iyi ilişkiler kurup hayatına giren insanları da kendini koruduğun gibi koruma altına alıyorsun.Kendini kabul ettirme ve ait hissetme senin için oldukça önemli. Bir ev olsun, ilişki olsun, iş olsun içinde bulunduğu sosyal grup olsun, senin için önemli olan içinde bulunduğun düzene ait olma hissi. Eğer gerçekten kendini o “şey” e ait hissedersen işte o zaman gerçek mutluluğu buluyorsun. Çünkü o zaman koruyacak bir şeylere sahip olduğunu hissediyorsun. Bu aidiyet duygunun temelinde aslında güvenlik duygusu yatıyor. Sen ait olduğunu hissettiğin kadar kendini güvende hissediyorsun.

Senin sahne ismin "Semih Ateş"

Senin sahne ismin "Semih Ateş"

Sen son derece hassas birisin ve çevrende bulunan insanlar tarafından kolay kolay anlaşılmıyorsun. Çünkü senin hayata baktığın pencere gerçekçi bir pencere değil, sen olayları manevi, daha soyut ve hayalci tarafları ile görmeye çalışıyorsun. Oldukça yaratıcı, hayal gücü geniş, merhametli bir yapın var. Dünyaya geri dönebilmen, ayaklarının yere basması için bazen başkalarının seni silkelemesi gerekebiliyor. Çünkü bu dünya senin zannettiğin kadar iyimser duygular üzerinde yükselmiyor. Senin sezgilerin çok kuvvetli ama sezgilerini aktarma konusunda çok da objektif olduğunu söyleyemeyiz, çünkü birilerini kırmak, incitmek senin en son istediğin şey. Sen duygularını oldukça yoğun yaşayan ve bunları paylaşma konusunda sıkıntıları olan birisin. Duygusal olarak kendini güvende hissetmek için senin için çok önemli, fakat kolay kolay da kimseye güvenemiyorsun.

Senin sahne ismin "Cenker"

Senin sahne ismin "Cenker"

Sen çok hareketli ve enerjik birisin. Hızlı hareket ediyor, çabuk düşünüyor,

mantıklı kararlar alıyorsun. Ancak zihnin o kadar hareketli ki senden bir konu üzerine yoğunlaşmanı, derinleşmeni beklemek biraz hayal kurmak gibi. Her konu hakkında söyleyecek 2 çift lafın var. İster havacılık hakkında olsun ister gökyüzünün derinliklerinde ki olaylar ya da denizlerde nesli tükenen hayvanlar, her konuda bir şeyler söyleyebiliyorsun. Ama iş çok detaylı derine inmeye kalkınca işin zorlaşıyor, çünkü senin buna zamanın yok. Hayat senin için milyarlarca ciltlik bir ansiklopedi ve onun hepsini okuyacak vaktin yok senin ancak içindekiler kısmına göz atabiliyorsun. Bu derinlik meselesi duygusal ilişkilerinde de geçerli. Yani diyebiliriz ki senin genel olarak bir derinleşme, yoğunlaşma sorunun var.

Senin sahne ismin "Han Güçlü"

Senin sahne ismin "Han Güçlü"

Sen insanlarla sıcak ve spontane ilişkiler kuruyorsun. Gizli saklı hareket etmeyi veya içine atmayı sevmiyorsun, ne hissediyorsan ve ne düşünüyorsan hiç düşünmeden direkt söylüyorsun. Yalnız bunu yaparken zaman zaman kırıcı olduğunu gözardı ediyorsun. Çünkü önceliği her zaman kendinin ne hissettiğine veriyorsun. Sosyal birisin, eğlenmeyi, eğlenceyi, spot ışıkları altında olmayı seviyorsun. İtibar ve güç kazanmak senin için oldukça önemli. Bu sayede bulunduğun ortamda merkezde olmaya devam edebilirsin. Senin hareketlerin ve davranışların değişken değil, bu yüzdendir ki söylediğin ve yaptığın şeylerde net birisin. Çok kolay sinirlenmiyorsun fakat sinirlendiğin anlarda insanlar yanınızda olmayı pek istemezler. Kendine güveni  tam, eline aldığı işi bitirene kadar bırakmayan birisin. Olayları değerlendirirken objektifsin, dürüstlük senin için çok önemli, ancak oldukça da hırslısın. İnandığın bir şeyi sonuna kadar iddialı bir şekilde savunmanla meşhursun.

Senin sahne ismin "Zorbey"

Senin sahne ismin "Zorbey"

Sen sezgileri güçlü birisin, olayları önceden hissedebilirsin. Gizemli ve

mistik bir havan var. Yaşadığın, karşılaştığın her şeyi ciddiye alıyorsun.

Gözlemleme yeteneğin sayesinde bir olaya birden çok farklı bakış açısı getirmen son derece olağan bir şey senin için. İyi bir araştırmacısın, uğraştığın işte uzmanlaşmak senin için önemli. Senin için ayrıca hakimiyet kurmak da oldukça önemli. Bir konuya, kişiye, olaya ne kadar hakim olursan kendini o kadar güvende hissediyorsun. Sen durup dururken ortalığı velveleye veren, tepki gösteren biri değilsin. Kendi haline bırakıldığında sessiz, sakin, ağır başlı birisin, sen gerçekleşen olaylar üzerine tepki geliştiriyorsun. İlginç bir çekiciliğin var, insanları mıknatıs gibi kendine çekmen bu yüzden.

Senin sahne ismin "Poyraz Eser"

Senin sahne ismin "Poyraz Eser"

Sen son derece güvenilir birisin. Belki de seni tanımlayacak en güzel söz bu. Çünkü sen güvenmek isteyen birisin ve bu yüzden etrafına da güvenilir bir profil çiziyorsun. Zaten başladığı işi bitiren, devamlılık sağlayan, sahiplenen, koruyan, güzelliklerden sorumlu ve bunlardan keyif alan birine kim güvenmez ki? Fakat senden öyle esnek, yeniliklere açık, oradan oraya koşturan bir davranış beklemek biraz hayal. Hatta zaman zaman takıntılı olabiliyorsun, ancak bu çok detaylarda boğulan hastalıklı bir takıntı değil. Mesela hep aynı yerlerden alış veriş yapabilirsin, yıllarca aynı evde oturabilirsin, aynı kişilerle arkadaşlık yapabilirsin, aynı manavdan sebze alır, aynı kuaföre gider hatta gittiği restoranda aynı yerde oturabilirsin. Çünkü aynılık sende güven duygusunu tesis eden bir olgu, değişiklik ise senin için yeniden alışılması ve öğrenilmesi gereken bir süreç. Kim uğraşacak şimdi?

Senin sahne ismin "Kılıç"

Senin sahne ismin "Kılıç"

Sen başkalarının göremediği çok farklı ve gizli noktaları gören birisin. Bunları birbiriyle bağdaştırıp başka boyutlar elde etmek senin için hiç de zor değil. Analiz etmek, araştırmak seni daima farklı noktalara götürüyor. Asla elindeki ile yetinmeyen birisi olup çıkıyorsun. Hangi konuyu ve hangi alanı seçersen seç sonunda başarıyı bir şekilde yakalıyorsun. Zaten başarılı olmak isteği sende tam bir hırs fırtınası yaratıyor. Ancak, bu fırtına tersine dönüp sana de zarar verebiliyor kimi zamanlar. Kimse seni geçip zirveye kurulamaz çünkü zirvede kalmak senin için çok önemli. Senin memnun edilmen oldukça zordur. Mutlaka bir yerden bir huzursuzluk çıkartacak bir şey bulmada üstüne yok.

Senin sahne ismin "Cesur Mert"

Senin sahne ismin "Cesur Mert"

Sen çok güçlü, aceleci ancak bir o kadar da dikkatsiz birisin. Evinde, okulda ve işinde son derece aktif ve hareketli bir portre çiziyorsun. İşlek ve sürekli aktif zekan seni pratik çözümlere yönlendiriyor. Başarılı olma hırsın ve çaban dikkatli gözlerden kaçmıyor. Yine de senin tarzını çabuk ilgilenmek ve kolay bıkmak olarak özetlemek mümkün. Düşündüklerini hemen uygulamak isteyecek kadar tez canlısın, yoksa bunun hükmünün hemen geçeceğini hissediyorsun. Aslında sen sürekli yenilik peşinde birisin. Fakat sabırsızlık ve özensizlik nedeniyle önemli noktaları gözden kaçırmakta çok iyisin. Dinler gibi görünüp dinlemez, arkanı dönüp kendi fikrini uygularsın. Neşeli, canlı, hayat dolu ve cömert birisin. Yaşlanmak sizin için hiç de hoş bir şey değil. Bunun içindir ki spor yapmaya ve hareketli kalmaya özen gösteren birisin. Bedensel hareketler fikirler kadar önemlidir. Hasta olmaktan hoşlanmaz ve bu durumu asla kabul etmezsin.

Senin sahne ismin "Ayaz Mete"

Senin sahne ismin "Ayaz Mete"

Senin için en önemli özellik zekanı sergilemektir. Son derece pratik ve hareketli bir kafa yapın var. Özellikle güç durumlarda çok zekice ve zamanında çözümler bularak durumu kurtarmada bir ustasın. Bu olayda sezgilerin de son derece önemli rol oynar. Bulunduğun ortama kolayca uyum sağlayan, bilmediğin bir konuda bile hemen bir şeyler söylemek ve biraz ilerlemeden sonra da kırk yıllık uzman gibi konuşmak senin için hiç de zor değil. Konuşarak insanların ilgisini çeken birisin, belki bundan dolayı kolayca arkadaş ediniyorsun. Sen okumak yerine yaşayarak öğrenmek istiyorsun, sen çok gezen mi bilir çok okuyan mı sözünün çok gezen kısmısın. Tamamen sana özgü pratik zekanın yardımıyla bir konuyu kolayca öğrenebilirsin, bunun için sabahlara kadar kitap devirmen gerekmez.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1749
1428
656
445
311
301
257
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Choco Cooky

bir de şu ülkelere Kore ekleseniz fena olmazdı hani :D

Destina Alkan

aynen seni çok iyi anlıyom

michael-wazowski

Alev sıçan diye okudum shfddha