Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Aslında Hangi Latin Amerika Ülkesine Ait?

etiket Senin Ruhun Aslında Hangi Latin Amerika Ülkesine Ait?

Taner Bayram
25.03.2016 - 14:26

Her ne kadar ülkemizin ilgi alanından biraz uzak olsa da, rengarenk, capcanlı, çok güzel ülkelerin ve çok güzel insanların diyarı Latin Amerika

Bakalım senin ruhun bu güzel coğrafyanın hangi ülkesine ait!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Evet başlıyoruz...Bir hayvan seç!

2. Peki tam şu anda nerede olmak isterdin?

3. Kendini acayip açıkmış hissediyorsun. Hangisini sipariş edersin?

4. Peki ya ne içersin?

5. Akşam eve geldin ve kafanı biraz dağıtmak için kitap okumaya karar verdin. Hangi kitabı okursun ?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki TV karşısındasın. Bu sporlardan hangisini izlemekten hoşlanırsın?

7. Hafta sonu güzel vakit geçirip, stres atmayı planlıyorsun. Ne yapmayı tercih edersin?

8. Ve son olarak senin için hangi değer en önde gelir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Brezilya" çıktı!

"Brezilya" çıktı!

Senin ruhunda Rio Karnavalı var ve bu yüzden her zaman enerji dolusun. Sürekli partilere katılıp, sabahlara kadar çılgınca dans edip eğleneceğin, plajlarında futbol oynayabileceğin bir yer Brezilya! Özellikle plajlar tam sana göre. Denizin, güneşin ve kumun tadını doyasıya çıkarabileceğin sayısız plaja sahip. Dolayısıyla Brezilya tam olarak senin ruhuna göre!

"Arjantin" çıktı!

"Arjantin" çıktı!

Sen hayatında zarafet ve kalite arayan sofistike bir insansın! Klas bir insan olduğunu yaptığın her işte, aldığın her eşyada, gittiğin her yerde gösteriyorsun. Senin için iyi bir şarap, romantik bir akşam yemeği ve ardından tutkuyla yapılacak bir tangodan daha iyi bir seçenek olamaz. Kozmopolit bir şehir olan Buenos Aires tam da aradığın yer. Dolayısıyla senin ruhun kesinlikle Arjantin'e ait!

"Kolombiya" çıktı!

"Kolombiya" çıktı!

Sen insanları mıknatıs gibi çeken karizmatik bir kişiliğe sahipsin! Senin için yeni şeyler denemek, macera dolu bir yaşantı sürmek her şeyden önemli. Biraz adrenalin, hatta biraz tehlike senin yaşamının kaçınılmaz bir parçası. Bu yüzden kendini ister Bogota'nın caddelerinde, ister başka şehirlerin sokaklarında, ister Amazon ormanlarında çok canlı hissedeceksin. Dolayısıyla Kolombiya tam sana göre, ne de olsa Pablo Escobar'ın memleketi!

"Meksika" çıktı!

"Meksika" çıktı!

Enerjik, hayat dolu, renkli, uçlarda yaşayan bir insansın. Adrenalin ve tehlike senin ruhunda var ve bundan çok hoşlanıyorsun. Bununla beraber rahat, kendini ve hayatı çok ciddiye almayacak kadar öz güveni yüksek bir insansın. Çok para harcamadan da hayatın tadını çıkarabilecek kadar yaşama sanatı biliyorsun! Bu yüzden sen tam bir Meksikalısın!

"Peru" çıktı!

"Peru" çıktı!

Sen, karizmatik, zeki ve meraklı bir insansın! Muazzam bir merak duygusuna sahipsin ve yeni bilgiler edinmek için karşı konulamaz bir açlık duyuyorsun! Dünyayı keşfetmek, dünyadaki farklı kültürleri keşfetmek senin için çok önemli. Machu Picchu antik kenti gibi yapılar kesinlikle senin meraklı ve maceracı ruhunu doyuma ulaştıracak.

"Venezuela" çıktı!

"Venezuela" çıktı!

Sen aldığı kararları sonuna dek savunan, cesur ve idealist bir insansın! Ayrıca eşitlikçi, başka insanların görüşlerine önem veren hoşgörülü birisin. Bununla beraber hayattaki güzel şeylere değer veriyorsun. Güzel insanlar olsun, doğal güzellikler olsun senin için estetik değerler çok önemli. Bu yüzden senin ruhun Venezuela'ya ait!

"Uruguay" çıktı!

"Uruguay" çıktı!

Senin için hem kendinin hem başka insanların özgürlüğü çok önemli. Bu yüzden son derece hoşgörülü bir insansın. Uruguay eşcinsel evliliklerin ve esrarın dahi yasal olduğu Latin Amerika'nın en özgür ülkesi! Bu yüzden senin özgürlükçü doğana çok iyi gelecek. Git ve özgürlüğünün tadını çıkar, bunu hak ediyorsun!

"Bolivya" çıktı!

"Bolivya" çıktı!

Sen sıcak, güvenilir ve anlayışlı ve kültürlü bir insansın. Çok iyi bir dostsun ve başka insanlar sana ne zaman ihtiyaç duysa sana gözü kapalı güvenebiliyorlar. Eşitlik senin en çok önemsediğin değerlerin başında geliyor. Keza ailen de öyle...Bu yüzden Bolivya tam senin ruhuna göre!

"Şili" çıktı!

"Şili" çıktı!

Sen zeki, başkalarına yol gösterebilecek lider karakterli birisin. Aşamayacağın engel, yapamayacağın iş yok. Bütün zorlukları çözebilecek kararlılık, bilgi ve önderlik becerilerine sahipsin. Bundan dolayı birbirinden çok farklı koşulları sunan bir ülkeyle ancak sen başa çıkabilirsin. Senin ruhun Latin Amerika'nın 'belkemiği' Şili'ye ait!

"Küba" çıktı!

"Küba" çıktı!

Sen kendine özgü, asi, sistem karşıtı birisin. Bütün dünyaya kafa tutacak bir cesarete sahipsin. Bununla beraber eğlenmeyi, hayatın tadını çıkarmayı da çok iyi biliyorsun. Dolayısıyla bunlar seni başka insanların gözünde son derece 'havalı' yapıyor. Karizmanı bir Havana purosu ile tamamlama vaktin geldi. Çünkü senin ruhun Küba'ya ait!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
528
277
86
50
23
16
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Srpennywise

amk site bile Error verdi "İzmir Alsancak" çıktı.... ayrılma diyo buralardan, kentkartın yetmez oralara

Arzu B-va

Arjantin *_*

Nehir Öz

Brezilya...ilginç olan gerçekten ailemin brezilya kökenli olması...