Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Kaç GB?

Senin Ruhun Kaç GB?

TTNET
20.01.2016 - 10:48

Bunu öğrenmenin tek yolu var...

Öncelikle bu video izlemen, testte sana çok yardımcı olacak! Bu video'yu izleyip teste başlayabilirsin!

1. Şununla başlayalım: Bu görselde kaç fenomen görüyorsun?

1. Şununla başlayalım: Bu görselde kaç fenomen görüyorsun?

2. Bir bak, aşağıda kaç tane caps yıldızı var? Hepsini hatırlayabilecek misin?

2. Bir bak, aşağıda kaç tane caps yıldızı var? Hepsini hatırlayabilecek misin?

3. DM nedir bilir misin?

4. Yılların internet kullanıcısıyım, benden bir şey kaçmaz diyorsan, şimdiki soru sana gelsin. İnternet hızını yükseltmek için evde genelde yapılan, en yaygın taktik hangisidir?

5. Sene olmuş 2016, artık Fiber internet zamanı diyorsan, bu soruya cevap ver bakalım. Fiber interneti en çok ne için kullanırsın?

6. İnterneti verimli kullanıyorum, etinden sütünden yararlanıyorum diyorsan, söyle bakalım hangi çözünürlükte film ya da dizi izliyorsun?

7. Online oyunlarla da aram iyidir, internet yeterse sabaha kadar oynarım diyorsan, söyle, günde kaç saatini oyun başında geçiriyorsun?

8. Geldik en önemli soruya, internet paketini kaç kişi kullanıyorsunuz? Sen oyun oynarken, annen de tabletinden yemek tarifi videosu izliyor mu?

9. En çok ne indiriyorsun? Onu da söyle, tam olsun.

10. Testi bitirirken, en sevdiğin videoyu da seç.

75 GB: Olduğu Kadarcı'sın!

75 GB: Olduğu Kadarcı'sın!

Az hızla yetinemem ama gözümü de çok yükseklere dikmem diyenlerdensin. İnterneti üst düzey kullanıyor ama elindeki hızla da yetiniyorsun bir yerde. O yüzden işte bu paket tam sana göre. Tıkla şu adrese!

100 GB: GB Bükücü'sün!

100 GB: GB Bükücü'sün!

İnternette on kaplan gücünde, hızlı ve GB’lısın. Senin önüne geçilemez, tüm internet alemini her an dolanırsın. Bir de sabırsızsın. Filmim çabuk insin, dizim takılmadan yüklensin dersin, aynı anda iki videoyu açamazsan sinirden ne dediğini bilemezsin. Müziğinden oyununa bu hayatı da interneti de sonuna kadar yaşarım arkadaş diyenlerdensin. Tıkla şu adrese!

200 GB: "Benim Olacak İnternet" diyenlerdensin!

200 GB: "Benim Olacak İnternet" diyenlerdensin!

Valla senin için ne desek bilemiyoruz. Hızlı ve GB’lı olmayı çoktan aşmış, internet aleminin zirvesine çıkmışsın. İnternet hayatını bu kadar üst düzey yaşayınca normal hız normal GB da seni kesmiyor haliyle. Hep daha fazlasını istiyorsun e iyi de yapıyorsun. İşte sana yakışacak paket burada, tıkla şu adrese!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ahmet Can Ermiş

Canımın içi, bebeğim, TT; Sen bana 200GB internet layık görüyorsunda olay hızında değil be gülüm 100GB adil kullanım kotası koyup sonra 3mbps'ye (sözde) düş... Devamını Gör

Başak.

Üşenmeyip hesapladın mı bunları

Mert Nalbant

Videoyu izleyemedim... Teşekkürler TTNET!

Emirhan Püsküllü

Videosunu izlerken bile internet dondu o derece. Bide fiber olacak namissiz. :D