Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Uzak Doğu Ülkesine Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Uzak Doğu Ülkesine Ait?

Ülkemizdeki insanlara en çok yaşamak istedikleri ülkeleri sorsak muhtemelen İskandinavya ile birlikte en çok tercih edilecek yerlerden biri Uzak Doğu olurdu. Hem insanlarını sevdiğimiz, hem de tarihsel bir geçmişimizin bulunduğu bulunduğu bu bölgeden bakalım en çok hangi ülkeyle uyumlu çıkacaksınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tutumluluk konusunda kendine 10 üzerinden kaç verirdin?

2. Bu kişisel özelliklerden hangisi seni daha iyi tanımlar?

3. Günün en sevdiğin zamanını sorsak?

4. Bu resimde gözüne ilk çarpan rengin ne olduğunu öğrenelim.

4. Bu resimde gözüne ilk çarpan rengin ne olduğunu öğrenelim.

5. Bunlardan hangisi senin için daha önemlidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Akşam dışarı çıkmaya karar verdin, ne tür bir mekana gidersin?

7. Seyahat ederken en büyük amacın nedir diye sorsak?

8. Tam şuan bu yerlerden birine ışınlanabilecek olsan hangisini tercih ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kod Adın Sıcakkanlı: Japonya!

Kod Adın Sıcakkanlı: Japonya!

Eğlenceli, dost canlısı, sıcakkanlı... Seni en iyi tanımlayan sıfatların bunlar olduğunu söylersek hiç ama hiç yanılmış olmayız! İçinde adeta bir melek yatıyor, sınırların zorlanmadıkça kimseye karşı kin gütmüyor, kötü düşünmüyorsun. İnsanlara elinden geldiğince iyilik yapmaya ve yardım etmeye çalışıyorsun. Çevrendeki herkes bu melek gibi yanından dolayı seni oldukça seviyor, bu sayede bir çok insanla harika anlaşıyorsun. Ayrıca oldukça zeki olduğunu da eklemeliyiz.

Disiplin Senin İşin: Çin!

Disiplin Senin İşin: Çin!

Disiplin adeta senin kod adın olmuş. İlgini çeken herhangi bir konu üzerinde çalışırken oldukça planlı ve programlı ilerliyorsun, bu sayede hırs yaptığın her konuda tuttuğunu koparmayı başarabiliyorsun. Çok yumuşak bir yanın olmadığını söyleyebiliriz, ancak çok soğuk da değilsin; tam olarak adamına göre muamele yapıyorsun. Kimseyle aranda sorun olmasını istemiyor ve iyi geçinmeye çalışıyorsun, ancak karşıda küçük de olsa bir kötülük sezdiğin an bile işler tam tersine dönüyor ve korkulacak biri haline geliyorsun. Kararlılığın da çok üst seviyede. Bu yapın sayesinde bir nevi iyilerin dostu, kötülerin düşmanı olduğunu söyleyebiliriz!

Dostluk Senden Sorulur: Güney Kore!

Dostluk Senden Sorulur: Güney Kore!

Sen adeta pamuk gibi bir ruha sahip olan, kötülük kavramının zıt anlamlısı olan bir kişiliksin! Arkadaş grubunda genelde diğerlerine karşı resmen abi ablalık yapıyor, bol bol akıl veriyorsun. Kültürel bakımdan kendini her an geliştiren, sürekli yeni şeyler öğrenmeye çalışan, meraklı olma konusunda adeta zirveye oynayan araştırmacı bir yapın var. Yabancı kültürlere ilgi duyuyor ve bir gün dünya turu yapmanın hayallerini kuruyorsun. Hem maceraperest, hem araştırmacı, hem de sıcakkanlı bir kişilik: Daha iyisi ne olabilir ki!

Kararlılığın Sözlük Anlamısın: Kuzey Kore!

Kararlılığın Sözlük Anlamısın: Kuzey Kore!

Kararlı, boyun eğmeyen, içe dönük bir karakter var karşımızda. İnsanlarla zorunda kalmadıkça iletişim kurmak istemiyorsun; en iyi dostunun kendin olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenle kendine bol bol vakit ayırabiliyor ve bu vakti kendini olabildiğince geliştirmeye harcıyorsun. İnsanlarla iletişim kurmasan da bu onlardan nefret ettiğin anlamına gelmiyor, sadece kendinle olmayı daha çok seviyorsun. Çevrendekilerin yaptığı çoğu muhabbet sana anlamsız geliyor, bu nedenle pek anlaşamıyorsun; ancak senin dilinden konuşan birini bulduğun anda da susmak bilmiyor, adeta tüm bildiklerini en ince ayrıntısına kadar ortaya döküyorsun. Tabii yine de konuşmaktan çok dinlemeyi sevdiğini söyleyebiliriz. Bunun dışında kendini kimseye ezdirmeyen, her zor koşula rağmen inatçılığından taviz vermeyen bir kişiliğin de var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2119
1157
233
206
99
88
84
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Na Jaemin

yani eğer bir Korecansan G. Kore çıkması normal değil mi??

Sılanaz Kurtulmaz

aynen banada aynısı çıktı

BLACK JACK

GÜNEY KORE <3

Sena

BTS senin burda ne işin var :D Jimin

Sena

GÜNEY KORE <3

Choi Yoon Hyun

Kai biaslı ... Gel kardeşim sarılalım..