Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Televizyon Kanalına Ait?

etiket Senin Ruhun Hangi Televizyon Kanalına Ait?

Trex
25.01.2016 - 17:41

Bu defa bambaşka bir testle karşınızdayız. Senin ruhun hangi televizyon kanalına ait? Hangisini çok izlediğini değil, ruhunun hangisine ait olduğu söylüyoruz. Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle gün içinde televizyon izleme süren nedir?

2. Pekiii televizyon programlarını nereden izlersin?

3. Hmm söyle bakalım cep telefonunda en çok kullandığın emoji hangisi?

4. Önemli bir soru: Hangisi seni daha çok mutlu eder?

5. Pekiiiii televizyon izlerken hangisini yer/içersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu akşam televizyonda yayınlansa hangisini izlersin?

7. Akşam en yakın arkadaşın evleniyor. Düğünde oynayacak mısın?

8. Düğünde biri çok kötü performans sergiliyor. Tepkin nasıl olurdu?

9. Peki son olarak hangi televizyon programını sunmak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Flash TV!

Flash TV!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Flash TV'ye ait! Vur patlasın çal oynasın! Dünya yansa umrunda olmaz! Zaten neden geldik ki dünyaya.. Eğer bu dünyada hayatın tadını sonuna kadar çıkaran birileri varsa sen de onlardan birisin! Sen hayatın içinde durulan her halayın mendilisin ;)  Başka bir ülkede yaşayamazsın :)

TV8!

TV8!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun TV8'ye ait! Öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Sen hayatın tüm stres ve yoğunluğundan kaçıyorsun. Her şey herkes seni bunaltmış. Sendeki stresi boşaltacak tek şey eğlence! Ayrıca hayatın içinden olan her şey ilgini çekiyor. Tabii bu senin seçici olmadığın anlamına gelmez. Sıradan klasik bir şeyin sana farklı bir biçimde sunulması senin için önemli. Bu yemekte de öyle sporda da aşkta da ;)

Kral TV!

Kral TV!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun KralTV'ye ait.  Sen keyfine düşkün bir insansın. Keyfinin yerine gelmesi için ne gerekirse yaparsın. Şu bunaltıcı hayatta  senin hayat damarlarından biri de müzik. 7/24 sıkılmadan müzik dinleyebilirsin. Bu tutkun hatta biraz aşırıya kaçmış bile sayılabilir. ''Müzik ruhun gıdasıdır.'' sözünü biraz abartmış da sayılabilirsin :)

Eurosport!

Eurosport!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun Eurosport'a ait! Yatıyorsun kalıyorsun spor.. Hayatın spor olmuş. Sadece futbol değil tüm branşlarla alakan var. Sabah akşam maç izlesen sıkılmazsın.  Sen sporcunun zeki, çevik, ahlaklı ve topa iyi vuranlarını seviyorsun ama maçlarda kavga çıkınca da keyfin yerine geliyor :))  Aynı zamanda tam bir bahis uzmanısın ;)

CNNTürk!

CNNTürk!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun CNNTürk'e ait! SON DAKİKA, FLASH FLASH FLASH... Gündem senin için çok önemli. Her gelişmeden haberdar olmak istiyorsun. İnanılmaz meraklı bir insansın. Hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istermiyorsun. Şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu iyi biliyorsun. ;)  Biraz dedikoduyu da seviyorun hani ;)

TRT Çocuk!

TRT Çocuk!

Verdiğin cevaplara göre senin ruhun TRT Çocuk'a ait! Neden mi? Çünkü sen içindeki çocuğu hala öldürmemişsin. Hala ben buradayım diyor :) Kaç yaşına gelirse gelsin, ölmeyecek. İçindeki çocuk da senin iyi bir insan olmanın nedeni. Sen hiçbir zaman kötü bir insan olmayacaksın. O çocuk sana hep dur diyecek :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2069
1069
679
323
309
260
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
michael-wazowski

Ben bekliyom discovery chanel bu diyo flash tv... hayaller hayatlar.

Zeynep Gök

Simpson fotoğrafıyla kandırıp Flash TVyi önümüze atmanız... Yakışmadı.

Bilemedim ki

Flash TV ! Başka kime çıktı :D

Arzu B-va

bana:D