Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Hangi Dünya Mutfağı?

etiket Senin Ruhun Hangi Dünya Mutfağı?

mignon
12.05.2015 - 13:30 Son Güncelleme: 12.05.2015 - 16:49

Günümüzde dünya mutfağı denilince akla farklı lezzetler, deneyimler geliyor. Dünya mutfağının değişik tatlarından hangisi seni yansıtıyor öğrenmek istiyorsan haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! İlk olarak kahvaltını nasıl yaparsın?

2. Peki insanlar seni nasıl tanımlıyorlar?

3. Hangi renk senin rengin?

4. Yemeğin yanında hangisini içersin?

5. Peki ya sence bir yemeğin olmazsa olmazı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yemek yenecek en güzel yer sence hangisi?

7. Aşağıdakilerden hangisini bıkmadan izlersin?

8. Bir sevgilinin olmazsa olmaz özelliği nedir?

9. Ve son soru hayatta vazgeçemeyeceğin şey hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bizden Biri: Türk Mutfağı!

Bizden Biri: Türk Mutfağı!

Ağırsın, öyle kolay lokma değilsin. Ağırlığınla her ortamda dikkat çekiyorsun. Seni ilk görenler tanışmak için çekiniyor ama babacan/anaç tavırlarınla onları kendine hayran bırakıyorsun. Kızdığında esip gürlüyorsun, ama saman alevi gibisin içindeki iyilik seni sakinleştiriyor. İnsanlar her yardıma ihtiyaçları olduğunda sana koşuyorlar. Her türlü işi halledebilen insanlardansın. Sert gözüksen de yufka bir yüreğin var tıpkı Türk insanı gibi yardım seversin.

Kıpır Kıpırsın: Hint Mutfağı!

Kıpır Kıpırsın: Hint Mutfağı!

Enerjiksin, bu enerjin herkesi sana hayran bırakıyor. Her işi aynı anda yapmak senin göbek adın. Hem metafizikle uğraşıp hem eğlenceden geri kalmıyorsun. Spirituel güçlerinle insanları kendine bağlıyorsun. Sıkılmak diye bir kelimeyi henüz bilmiyorsun bile. Bir işten sıkılsan bile hemen kendine yapacak başka bir iş buluyorsun. İnsanları güldürmek, eğlendirmek, plan program yapmak hepsi senin görevin ancak bunlar senin için artık bir hayat tarzı bu yüzden görev olarak görmüyorsun bile. Arkadaşların dostların için grubun eğlence kaynağı sensin!

Rahat ve Doğalsın: İtalyan Mutfağı!

Rahat ve Doğalsın: İtalyan Mutfağı!

Rahatlığın ve doğallığınla huzur timsalisin. İnsanlar sana yaklaşmaktan çekinmiyor, içten gülümsemen ve  bütün iyimserliğinle yaklaşıyorsun insanlara. İtalyan dondurması gibi de tatlısın ayrıca pozitifliğinle herkesi etkiliyorsun. Pozitif olmak senin için bir yaşam tarzı haline gelmiş. Bu tavrından dolayı çevrende bir sürü dostun arkadaşın var, seni bir an bile bırakmayacak olan. Rahat ve doğal tavırların insanların seni üzmesini neden olabilir aman dikkat et!

Yaramazsın: Meksika Mutfağı!

Yaramazsın: Meksika Mutfağı!

Çocuk gibi bir ruhun var. Bu çocukça tarafının yanı sıra biraz da çapkınsın diyebiliriz. Kafana göre yaşamayı seviyorsun. Özgürlük senin göbek adın, kim ne der ne düşünür diye yaşamıyorsun, bizce en güzelini yapıyorsun! Hayattan zevk almayı biliyorsun arkadaşların da en çok bu özelliğini seviyorlar. Spontane yaşam denilince ilk akla gelenlerdensin.

Farklısın: Uzakdoğu Mutfağı!

Farklısın: Uzakdoğu Mutfağı!

Tıpkı Uzakdoğu mutfağını denemeye korkan insanlar gibi seninle yakınlaşmaya korkan insanlar var çevrende. Ancak seni tanıdıktan sonra senden vazgeçemiyorlar. Saygın kişiliğin bunun sebeplerinden sadece biri. İnsanlar sana saygı duyuyor, zekanla onları etkiliyorsun. Az ama öz dostların var hepsi de seni çok iyi tanıyor. İlk etapta içe kapanık ve soğuk gözüksen de aslında gerektiği yerde ve zamanda az ve öz konuşarak son noktayı koyanlardansın.

Sofistikesin: Fransız Mutfağı!

Sofistikesin: Fransız Mutfağı!

Herkesin hayran olduğu bir stilin ve kişiliğin var seni uzaktan görenler bu prenses tavırlar da ne diyor olabilir ama çevrendekiler senin asilliğinin farkında. Asilliğinle birçok kişiye vay be dedirtiyorsun. Aynı zamanda romantiksin de! Sevgiline yaptığın romantik sürprizlerle onun gönlünü fethediyorsun. Mükemmeliyetçisin her şey hep mükemmel gitsin istiyor bu konuda çok çaba harcıyorsun. Ama bizce kendini bu kadar heba etme zaten hayatında her şey gayet mükemmel gözüküyor. Eh sen bu kadar asil ve mükemmelken bize çok da laf düşmez (:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
198
79
62
29
25
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?