Görüş Bildir
Haberler
Senin Ruhun Aslında Hangi Avrupa Başkentine Ait?

etiket Senin Ruhun Aslında Hangi Avrupa Başkentine Ait?

Taner Bayram
03.04.2016 - 16:48

Bavulunu hazırla, senin ruhun hangi Avrupa başkentine ait, onu söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım madem. Önce kendine bir meslek seç!

2. Peki arkadaşlarının gözünde sen nasıl bir insansın?

3. Hangisi senin mevsimin ola ki?

4. Ya günün en sevdiğin saatlerini sorsak?

5. Hafta sonu güzel vakit geçirip, stres atmayı planlıyorsun. Ne yapmayı tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini deli gibi açıkmış hissediyorsun. Hangisini sipariş edersin?

7. Ve son olarak senin için hangi değer birinci önceliğe sahiptir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen bir Parizyensin!

Sen bir Parizyensin!

Hiç şüphe yok ki senin ruhun bir Parisli! Etrafına ışık saçan bir auran var senin! Son derece ince zevkleri olan bir insansın. Yemeden - içmeden, giyim - kuşamdan senin kadar anlayan insan az bulunur. Kendini her konuda geliştiren kültürlü bir insansın. Bu da seni hem stil sahibi, hem etkileyici kılıyor. Ayrıca sen tam bir aşk insanısın, seninle birlikte olmak, hayatındaki insan için çok özel bir deneyim! İşte tüm bu sebeplerle senin ruhun Paris'e ait!

Özgür ve çılgın: Amsterdam!

Özgür ve çılgın: Amsterdam!

Enerjik, hayat dolu, renkli, uçlarda yaşayan bir insansın. Deli gibi eğlenmek senin hayatının merkezinde. Adrenalin, heyecan ve sıra dışı deneyimler senin ruhunda var ve bundan çok hoşlanıyorsun. Bununla beraber rahat, kendini ve hayatı çok ciddiye almayacak kadar da öz güveni yüksek bir insansın. Senin için hem kendinin hem başka insanların özgürlüğü çok önemli. Bu yüzden son derece hoşgörülü bir insansın. Hollanda eşcinsel evliliklerin ve esrarın dahi yasal olduğu Avrupa'nın en özgür ülkesi! Bu yüzden senin özgürlükçü doğana çok iyi gelecek. Amsterdam'a git ve özgürlüğünün tadını çıkar, bunu hak ediyorsun!

Sen bir Berlinersin!

Sen bir Berlinersin!

Senin ruhun Avrupa'nın en genç ve en dinamik başkentine ait! Tıpkı Berlin gibi sen de sürekli canlı ve her zaman enerji dolusun ve günün 24 saati yaşıyorsun. Berlin sürekli partilere katılıp, sabahlara kadar çılgınca dans edip eğleneceğin bir kent olmasının yanı sıra, zeki ve eğitimli kişiliğine ekonomik olarak da en iyi cevap verebilecek Avrupa başkenti. Kısacası sen gerçek bir Berlinersin, yani, gerçek bir Berlinli!

Karizmatik ve mağrur Londralı!

Karizmatik ve mağrur Londralı!

Sen insanları mıknatıs gibi çeken karizmatik bir kişiliğe sahipsin! Başarı, kariyer ve zenginlik senin hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Güzel bir ev, iyi bir araba, havalı kıyafetler, kabarık bir banka cüzdanı senin olmazsa olmazlarından. Bununla beraber hayatın tadını çıkarmayı da son derece iyi biliyorsun. Lüks restaurantlarda akşam yemekleri, ardından kaliteli mekanlarda vakit geçirmek bir şeyler içmek senin hayatını gösterişli kılıyor. İnsanlar bazen seni mesafeli bulsa da inan bu seni daha da karizmatik ve havalı yapıyor Londralı!

İmparatorluk başkenti: Viyana!

İmparatorluk başkenti: Viyana!

Sen, karizmatik, zeki ve meraklı bir insansın! Muazzam bir merak duygusuna sahipsin ve yeni bilgiler edinmek için karşı konulamaz bir açlık duyuyorsun! Dünyayı ve dünyadaki farklı kültürleri keşfetmek senin için çok önemli. Tarihe, sanata düşkünsün. Havalı, hatta biraz asil ve ulaşılmaz bir tarafın var. Ancak bu seni daha da çekici kılıyor. Öyle ki, sana ancak imparatorluk başkenti Viyana layık!

Sıcak Başkent: Madrid!

Sıcak Başkent: Madrid!

Sen sıcakkanlı, güvenilir ve anlayışlı ve kültürlü bir insansın. Çok iyi bir dostsun ve başka insanlar sana ne zaman ihtiyaç duysa sana gözü kapalı güvenebiliyorlar. Aynı zamanda müthiş enerjik ve hayatı doyasıya yaşamayı beceren bir insansın. Hayatın lezzetleri anlamak, yaşamak ve yaşatmak konusunda tam bir ustasın. Çünkü senin ruhunda bir İspanyol var! Bu yüzden Madrid senin başkentin!

Avrupa'nın Merkezi: Brüksel!

Avrupa'nın Merkezi: Brüksel!

Sen hayatın merkezinde, ta içinde olmayı çok seviyorsun! Özgürlüğüne düşkün olduğun gibi, hayattan keyif almayı da biliyorsun. Bununla beraber biraz ciddi bir yanın var. Bu senin öz güveni yüksek, lider karakterli, yönetici özellikli biri olmandan ileri geliyor. İnsanlarda kolayca saygı uyandırmayı başarıyorsun. Tüm bunlardan dolayı sen kesinlikle bir Brüksellisin!

Yurttaşlar, Dostlar, Romalılar!

Yurttaşlar, Dostlar, Romalılar!

Sen ruhunda birçok farklı özelliği barındırıyorsun Romalı! Hem çok sıcak, dost canlısı bir insansın, hem kültürlü, sofistike bir insan. Yemeyi - içmeyi, eğlenmeyi çok sevdiğin gibi; tarihe, sanata, müzelere de bayılıyorsun. Üstüne üstlük ruhunda tutkulu bir aşk insanını barındırıyorsun. Tüm bunlardan dolayı senin ruhun ancak Roma'ya ait olabilir!

Lizbon seni çağırıyor!

Lizbon seni çağırıyor!

Senin içinde etrafına enerji saçan tutkulu bir Latin var! Deniz, güneş, Akdeniz iklimi, lezzetli yemekler senin vazgeçilmezin. Hayatı doya doya yaşamak ve yaşatmak konusunda sen bir ustasın. İnsanlar senin yanında olmaktan büyük haz duyuyor. İşte bu yüzden senin ruhun hiç şüphesiz Lizbon'a ait!

Kuzeyin Havalı Başkenti: Stockholm!

Kuzeyin Havalı Başkenti: Stockholm!

Sen karizmatik ve havalı kuzeyli! Senin ruhun güzide İskandinav başkentlerinden Stockholm'e ait! Sen hayatında kaliteli şeyler arzulayan sofistike bir insansın! Seçkin bir insan olduğunu hayatının her alanında gösteriyorsun. Ayrıca özgürlüğüne düşkün, bağımsız ve güçlü bir insansın. İşte bu yüzden Stockholm tam sana göre!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
669
276
105
61
39
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?