Görüş Bildir
Haberler
Senin Ne Zaman Evleneceğini Yüzde Yüz Biliyoruz!

etiket Senin Ne Zaman Evleneceğini Yüzde Yüz Biliyoruz!

Akustik Kadın
29.06.2015 - 04:19 Son Güncelleme: 29.06.2015 - 17:32

Onedio Müneccim Ekibi ile Onedio İzdivaç Ekibi'nin titiz çalışmaları sonucu senin ne zaman evleneceğini gerçekten biliyoruz. Peki sen ne zaman evleneceğini merak ediyor musun? İşte sana fırsat: Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle hangi film senin sahip olduğun/hayalini kurduğun ilişkiye daha yakın?

2. Şimdi söyle bize, minnoş bebekler/çocuklar gördüğünde nasıl tepki veriyorsun?

3. Peki, hayatının önceliğini söylemeni istesek senden?

4. Şimdi de düğün temanı seç!

5. Peki, bu süslerden hangisi düğün pastanın en tepesinde yer almayı hak ediyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Düğün şarkını bu sanatçılardan hangisi söylesin isterdin?

7. Bir de balayını nasıl geçirmek istediğini söyle bize!

8. Peki, eşinde olmasını istediğin en önemli özellik hangisi?

9. Ve son soru: Sence mutlu ve uzun süreli bir evlilik için hangisini yapmak gerekli?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 yıl içinde evleniyorsun!

Hayır yanlış duymadın tam olarak 1 yıl içinde muradına eriyorsun! Hayatının aşkını bulmuşsun ya da bulmak üzeresin! Zaten senin gibi tüm yaşamı aile, aşk ve sevgi üzerine kurulu olan birisinden debaşka türlüsü beklenemezdi ki. Sen şimdiden çeyiz, düğün hazırlıklarını yapmaya başla bence. Sonsuz mutluluğa hazırlıksız yakalanmak istemezsin diye düşünüyorum :)

Gelecek yıl evleniyorsun!

Tek taşını parmağına geçirmeye çok az kalmış!  Eğlencelisin, komiksin, zevk sahibisin. Girdiğin her ortamda dikkat çekiyorsun zaten. Eh hal böyle olunca da, senin gibi birisini kaybetmek istemez ki kimse! Zaten doğru kişiyi bulunca beklemek de niye? :)

Birkaç yıl içinde evleniyorsun!

Merhaba özgür ruh! ''Bir kere geliyoruz bu hayata!'' diye diye, mutluluğun da, eğlencenin de dibine vurdun. Ama yetmedi. Hala gerçekleştirmek istediğin hayaller, gitmek istediğin ülkeler, atılmak istediğin yeni maceralar var. Yakın zamanda değil ama bir kaç yıl içinde, kendini  ''Aidiyet'' denilen, bambaşka bir duygunun içinde bulabilirsin. İşte o zaman bütün bu maceralarına da, hayatına da bir ortak geliyor demektir :)

Şimdilik planların dahilinde değil!

Hayatındaki her detayı en ince ayrıntısına kadar planlayan senin gibi mükemmeliyetçi birisi için düğün gerçekten büyük bir külfet. Hayatındaki insanı seçmek bile senin için en zor matematik problemini çözmek gibiyken bir de düğünle uğraşmak mı? Ama unutma, doğru kişi geldiğinde planlamaktan ziyade sadece yaşamaya başlayacaksın! İşte o gün mutluluğun, biz planlar yaparken başımıza gelen güzel şeyler olduğunu da yakından tadacaksın :)

Hiçbir zaman evlenmeyeceksin!

Hayatının merkezinde kendin gibi bir kusursuzluk abidesi bulunurken bir başkasını oraya koymaya ne gerek var, değil mi? Ayrıca yapılacak tonla iş varken düğün, davet vs. kim uğraşacak ki bunlarla? Sen de, zamanın da çok değerlisiniz. Toplumun, geleneklerin sınırladığı bir aşkı yaşamak yerine, özgürlüğünün tadını çıkarmak senin için çok daha harika olacak. Başkalarının söylediklerine kulaklarını tıka, ve sonsuz özgürlüğüne koşmaya devam et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2314
1642
1472
795
715
474
449
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat Yıldız

Onedio kusura bakma bu sadece test kimin ne zaman kiminden evleneceğini ancak allah bilir ben bu zamanki sevgili olma ayaklarına inanmıyorum kimi sevdiysem t... Devamını Gör

TC Hülya Serbes

ben daha sevgili bulamadım kendim kendimle evleniyorum sanuırım

cigdemmmmmmmmm

Hiçbir zaman evlenmeyeceksin! Onedio seni bi daha okumicam ksjdlksjdslakjd

Sek

Bir bayana bu denir mi ya ne kadar ayıp cıx cıx cıx =/