Görüş Bildir
Haberler
Senin Nasıl Bir Öfken Var?

etiket Senin Nasıl Bir Öfken Var?

Yung Boş Ada
15.05.2015 - 15:22 Son Güncelleme: 16.05.2015 - 13:04

Herkesin öfkesi farklıdır aslında. Kimi saman alevi gibidir; bir anda yanar ve söner, kimisinin acısı ise sonradan çıkar. Acaba senin öfken hangi çeşit? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; diyelim ki arkadaşlarınla buluşma planı yaptın fakat son dakika arayıp iptal ettiler, ne yaparsın?

2. Daha önce hiç birinden intikam aldın mı?

3. Hepimizin hayatında hem çok hem de boş konuşan bir insan vardır. Peki senin bu insana tepkin ne oluyor genelde?

4. Arkadaşlarınla oyun oynarken genelde hangi kafa yapısında olursun?

5. Senin için en iyi sakinleşme yolu nedir peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki grup çalışmalarındaki genel tavrın nedir?

7. Hepimizin rezil olduğu anlar olmuştur, mesela kalabalık bir yerde yüz üstü yere yapışmak gibi. Peki sen böyle durumlarda ne yaparsın?

8. Biriyle tartışmaya başladığın an en çok korktuğun şey ne ola ki senin?

9. Peki herkesin içinde ağlayacağını hissettiğin an ne düşünürsün?

10. Son olarak, bu giflerden hangisi senin öfkeli haline benziyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçine içine attığın bir öfken var!

Sen biraz içine kapanık birisin. Duygularını hep saklarsın, kendini çekersin insanlardan. Kapalı kutusun resmen. Öfkelendiğin zamanlarda da aynen bunu yapıyorsun; bağırıp çağırmak yerine kendini tutuyor, sessiz kalıyorsun. Ama bunun sonucu olarak elbette gözlerin doluyor, ağlıyorsun. Bizden sana bir tavsiye, bu kadar çok içine atma. Bir gün bir patlarsın, kendin bile şaşarsın durumuna. O yüzden arada sırada sesini çıkarmak da fayda var.

Saman alevi gibi öfken var!

Saman alevi gibi öfken var!

Senin öfken saman alevi gibi. Bir anda bağırıyor çağırıyor, yakıp yıkıyorsun. Yalnız sağlam bir yakıp yıkmaktan bahsediyoruz, çok güçlü bir öfken var yani senin. Ama o anlık sadece. Sinirin geçince kafanı duvarlara vuruyor, pişman oluyorsun fakat iş işten geçmiş oluyor. Son pişmanlık fayda etmiyor. Kırdığın kalplerle kalıyorsun. Bir şey söyleyelim mi ama; senin bir suçun yok aslında. Sen çok duygusal bir insansın, o yüzden kendini tutamıyorsun. Elinde değil yani.

Yakıp yıkan bir öfke var!

Yakıp yıkan bir öfke var!

Senin ciddi anlamda öfke problemin var. Sinirlendiğin zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor. Önüne ne gelirse yakıp yıkıyorsun, karşındaki kişinin kim olduğu önemli değil. Ağzına geleni sayıyorsun. Kendine hakim olamıyorsun. Sinirlendiğin zaman içinden başka bir insan çıkıyor resmen. Fakat ne bu şiddet bu celal? Biraz sakin olmalısın. Kendine hakim olmayı bir an önce öğrensen iyi edersin. Yoksa hiç istemediğin bir şekilde yalnız kalabilirsin.

Pasif agresif bir öfken var!

Pasif agresif bir öfken var!

Sen çok soğukkanlı bir insansın bu bir gerçek. Her durumda olduğu gibi öfkelendiğin zamanlarda da sakinliğini koruyorsun. Bağırmıyorsun, saldırmıyorsun kimseye. Fakat öyle bir bakıyorsun ki insan yer yarılsa da yerin dibine girsem diyor o an. Bakışlarınla roman yazıyorsun resmen. Tam bir pasif agresifsin yani. İntikamcı ve kinci bir tarafın da yok değil, biri seni ciddi anlamda kırdıysa ya da sinirlendirdiyse sen ne yapar eder bunun acısını çıkarırsın. Senden ciddi anlamda korkulur.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1318
384
299
146
134
127
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ew

İçine içine attığın bir öfken var!

Pasif Kullanıcı

Saman alevi gibi öfken var!

Erkan Ekan

İçine içine attığın bir öfken var! Sen biraz içine kapanık birisin. Duygularını hep saklarsın, kendini çekersin insanlardan. Kapalı kutusun resmen. Öfkelend... Devamını Gör