Görüş Bildir
Haberler
Senin Memenin Ne Kadar Büyük Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Senin Memenin Ne Kadar Büyük Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Zeliş
22.10.2015 - 16:03

Onedio münnecim ekibi olarak bunu da yaptık! Sana meme büyüklüğünü bu test ile söylüyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Memelerini şu birbirine benzeyen ünlülerden hangisine benzetirsin?

2. Kabul edelim sütyensiz hayat hepimizin hayali; peki ya, sen sütyensiz evden ne kadar uzaklaşabilirsin?

3. Memelerine meme demeyecek olsan hangi şekilde hitap edersin?

4. Koşmak senin için ne ifade ediyor?

5. Bir gece dışarı çıktığında, mekanda insanların seni fark etmesi ne kadar zaman alır?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangisini giymeyi tercih edersin?

7. Sütyenini nereden alırsın peki?

7. Sütyenini nereden alırsın peki?

8. Kaç sütyenin var diye sorsak?

8. Kaç sütyenin var diye sorsak?

9. Son olarak nasıl bir dekolte tercih ettiğini de söyle bitirelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

70 Bedensin!

70 Bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 70 beden olduğunu tahmin ediyoruz. En küçük göğüs bedenine sahip olman sana üzücü geliyor dimi hatta sen de biraz göğüs dekoltesi verebilecek olsan dimi? Ama küçük memelere sahip olmanın sayısız avantajı var! Rahat rahat koşmak, yazın seni bunaltacak memelere sahip olmamak ve en önemlisi sırt ağrılarından uzakta olmak! En büyük avantaj ise yaz sıcaklarında giyebileceğin yakası açık tişörtlerin içinde özgürce sütyensiz dolaşabilmek!

75 Bedensin!

75 Bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 75 beden olduğunu tahmin ediyoruz. Tahminlerimize göre süper güzel vücut ölçüleri de sende. Hem zayıf bir bedene hem de ona uyumlu olan memelere sahipsin! Emin ol senin yerinde olmak için çıldıran insanlar var. Erkek arkadaşlarının sürekli, 'Bence senin memelerin küçük.' demesine aldırma, kocaman memelere sahip olmak sandığından daha büyük sıkıntılar getiriyor.

80 bedensin!

80 bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 80 beden olduğunu tahmin ediyoruz. Sen göğüs dekoltelerinin kraliçesisin. Bir yere girdiğinde bütün gözler senin ya da memelerinin üstünde oluyor diyebiliriz. Eh kadın dediğin biraz seksi olur dimi? Herkesin olmak istediği yerdesin!

85 bedensin!

85 bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 85 beden olduğunu tahmin ediyoruz. Şimdi itiraf etmeliyiz ki biraz da balık etlisin. Ama sonuçta kadın dediğin biraz ele gelmeli dimi? Sen vücudunla barışık olanlardansın, vücuduna göre giyinmeyi de biliyorsun. Eh hafif balık etlisin diye kimse seksi değilsin demedi. :)

90 bedensin!

90 bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 90 beden olduğunu tahmin ediyoruz. 90-60-90 ölçülerinin vücut bulmuş hali sende olabilir. Zamanın ünlülerinin sahip olmak istediği meme ölçülerine sahipsin. İnsanlar senin memelerine sahip olmak için gözü kapalı bıçak altına yatıyorlar. Ama seni de az çok anlıyoruz, sonuçta inceden bir sırt ağrısı sorunun baş gösterdiğini senden başkası bilemez.

95 bedensin!

95 bedensin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 95 beden olduğunu tahmin ediyoruz. Ah herkes ne güzel kocaman memelerin var diyor ama seni hiç anlayan yok dimi? Sarkmak için yaşlanmayı beklemeyen memelerin var senin! Zor sütyen bulman da cabası. Hatta sırt ağrılarından ve yaz mevsiminin senin için işkence olmasından hiç bahsetmiyoruz bile!

95 beden üstündesin!

95 beden üstündesin!

Verdiğin cevaplara göre senin göğüslerinin 95 bedenden büyük olduğunu tahmin ediyoruz. Bir anneannemin/babaannemin ki bir de benimki diye çığlık attığını duyar gibiyiz. Sonuçta her şeyin fazlası zarar! Çektiğin sıkıntıları saysak buradan yol olur be canım!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2721
1185
631
393
384
337
112
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ginger engineer

madem memeyle ilgili test hazırlıyorsun bari a,b,c,d diye cuplardan haberin olsun. meme büyüklüğünü belirleyen 75,80 falan değil o harflerdir cicim. 75 dd bi... Devamını Gör

Arcan Duran

Ben bunu bilmiyodum lan :/ bidaha meme muhabbeti yaparken o harfleri de soracam amk sonra sürpriz çıkmasın.

Pasif Kullanıcı

lan erkeklere ne oluyor napıyorsunuz oğlum siz

erkeklerin bu galeride isi ne yahu, meme yazan her galeriyi acıyosunuz^^

moeendis

E napak? İnsan kendinde olmayan şeyi arıyo :D