Görüş Bildir
Haberler
Senin Liderlik Stilin Hangisi?

etiket Senin Liderlik Stilin Hangisi?

Herkesin kendine özgü liderlik özellikleri var. Peki sen nasıl bir lidersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aşağıdakilerden hangisi seni en iyi tanımlar?

2. Yoğun bir haftaya en güzel hazırlık nedir sence?

3. Senin için güzel bir gün bitimi aşağıdakilerden hangisidir?

4. Bir süper gücün olsa hangisini seçerdin?

5. En çok hangisi ile zaman geçirmeyi seversin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi gözlerini kapat. Diyelim ki dışarıdan bir kaza sesi duydun. İlk aklına gelen soru aşağıdakilerden hangisi olurdu?

7. Herkesin bir karanlık tarafı vardır. Seninki hangisi?

8. Bir Microsoft Office ürünü olsaydın hangisi olurdun?

9. En son ne zaman gözünden yaş geldi ve yanında kim vardı?

10. Son olarak; hangisi senin şarkın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yalnız ve yaratıcı lidersin!

Yalnız ve yaratıcı lidersin!

Sen yalnızlığın efendisisin. Kendi başına hayallere dalmayı seviyor, sürekli iç sesinle kendini başbaşa buluyorsun. Bu kadar yaratıcı olmanın nedeni de bu kadar çok düşünüyor olman.  Mesela ilgini çeken bir kavram üzerine saatlerce düşünebilirsin. Bu da seni yaratıcı ve yenilikçi biri yapıyor. Ayrıca iyi bir dinleyicisin, bu sayede insanları çok iyi tanımakta hiç zorlanmazsın. Şimdi sana güzel bir haberimiz var: Senin gibi yaratıcı liderler için YGA zirvesi 19 Kasım'da başlıyor. Nobel Ödüllü bilim insanı Aziz Sancar, Doğan Holding YK Başkanı Begüm Doğan, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu başta olmak üzere liderlik koşusunda ipi göğüslemiş onlarca ismin sıradışı konuşmaları YGA Zirvesi'nde. Liderlik yolculuğuna katılmak için tıkla!

Takipçi ve disiplinli lidersin!

Takipçi ve disiplinli lidersin!

Disiplin disiplin disiplin... İşte senin liderliğini tanımlayan kelime. Sen işine aşıksın. Deadlinelar senin için çok önemli. Bir işi kısa bir süre dahi olsa geciktirmek başına gelebilecek en kötü şey. Dağınık olan hiçbir şeyi sevmezsin. Bir konu üzerinde tartışırken bile konuyu toparlar, konunun dağılmasını engellersin. Son olarak limitsiz düşünmeyi seversin ama her zaman olduğu gibi düşüncenin bile belli bir çerçevesi olmalı. Şimdi sana güzel bir haberimiz var: Senin gibi disiplinli liderler için YGA zirvesi 19 Kasım'da başlıyor. Nobel Ödüllü bilim insanı Aziz Sancar, Doğan Holding YK Başkanı Begüm Doğan, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu başta olmak üzere liderlik koşusunda ipi göğüslemiş onlarca ismin sıradışı konuşmaları YGA Zirvesi'nde. Liderlik yolculuğuna katılmak için tıkla!

Maceracı ve maestro lidersin!

Maceracı ve maestro lidersin!

Sen modern çağın şövalyesisin. Enerjin her zaman yüksek, her zaman neşelisin. Dolayısıyla senin liderlik yaptığın herkes senin gibi neşeli. İnsanları ve yaşamayı seviyorsun. Bu yüzden ekip olarak çalışmak en sevdiğin çalışma biçimi. Ama ne olursa olsun sağlamcı ve programlısın. Örneğin; bütün organizasyonları sen yaparsın. Ne kadar maceracı da olsan işini asla şansa bırakmazsın. Şimdi sana güzel bir haberimiz var: Senin gibi maceracı liderler için YGA zirvesi 19 Kasım'da başlıyor. Nobel Ödüllü bilim insanı Aziz Sancar, Doğan Holding YK Başkanı Begüm Doğan, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu başta olmak üzere liderlik koşusunda ipi göğüslemiş onlarca ismin sıradışı konuşmaları YGA Zirvesi'nde. Liderlik yolculuğuna katılmak için tıkla!

YGA Zirvesi 19 Kasım'da başlıyor!

YGA Zirvesi 19 Kasım'da başlıyor!

İster Maceracı, ister yalnız, ister takipçi… Seni olduğun gibi YGA'ya bekliyoruz! YGA’lılar, daha iyi bir dünya için sosyal inovasyonlar üretiyor. YGA yolculuğu 19 Kasım’da YGA Zirvesi ile başlıyor. Bilim insanı Aziz Sancar, Doğan Holding YK Başkanı Begüm Doğan, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Sera Holding CEO'su Ozan Şener, McKinsey Ortağı Bengi Korkmaz, YGA Kurucusu Sinan Yaman, ünlü Dağıcı & Sporcu Tunç Fındık gibi isimler  ve YGA Mezunlarından sıradışı konuşmalar YGA Zirvesi’nde. 

Hemen Başvur: YGA Zirvesi

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
203
90
69
46
18
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
deniz derya

takipçi ve disiplinli lider:)

Luna

Takipçi ve disiplinli lidersin!

bayan kahkaha

Maceracı ve maestro lidersin