Görüş Bildir
Haberler
Senin Karman Hangisi?

etiket Senin Karman Hangisi?

Osman Avcı
27.11.2014 - 15:52 Son Güncelleme: 27.11.2014 - 17:31

Ne ettin, ne bulacaksın!?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayat son zamanlarda sana nasıl davranıyor?

1. Hayat son zamanlarda sana nasıl davranıyor?

2. En yakın arkadaşın kim?

3. Mutluluk temalı bir şarkı seç!

4. Şu anda moralin yerin dibinde diyelim. Kafanı dağıtmak için kendini hangisine vurursun?

5. Kalbini en çok kıran anı, neyle ilgiliydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önceki hayatında sen hangi hayvandın?

7. Kalbini tanımlayacak bir sıfat seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Gençlik Karması" çıktı!

"Gençlik Karması" çıktı!

Masumiyet ve çocuksu neşe, senin karmanı anlatan kelimeler. Senin kalbin de, ruhun da, düşüncelerin de tertemiz. İyimsersin; bu yüzden başına hep güzel şeyler geliyor. Oldukça hassassın ayrıca; çabuk kırılabiliyorsun bu yüzden. Ancak iyimserliğinden olsa gerek, düştüğün yerden kalkmasını da biliyorsun. Son olarak senin için içgüdülerin insanı diyebiliriz. Onunla yaşıyor, onunla aşık oluyorsun!

"Bağlılık Karması" çıktı!

"Bağlılık Karması" çıktı!

Seni bir şeye benzetecek olsak, bu, kesinlikle güneş olurdu. Çevrendekiler için bir yaşam kaynağısın bir kere; bilgece öğütlerinle, en zor zamanda yaptığın yardımlarla onların gecelerine doğuyorsun. Seninle hayat ışıl ışıl. 'Sadakat' senin en değer verdiğin kavram ayrıca. Enerjinse çok yüksek ve bu enerjini gözlerinden görmek mümkün. Sen, gülünce gözleri aydınlananlardansın. Karman bunu söylüyor.

"Soyluluk Karması" çıktı!

"Soyluluk Karması" çıktı!

Evet, senin alemet-i farikan, soyluluğun. Karmana göre sen asiller soyundan geliyorsun. Bu yüzden en dikkat ettiğin şey, kendini küçük düşürmemek ve tam da bu sebepten sınırları olmayan insanlara karşı oldukça mesafelisin. Yine soyluluğun bir gereği olarak, sana cömert diyebiliriz. İyiliği iyilik adına yapmak ve bunu adeta bir görevmişcesine yapmak: Sen! Pintileri de Allah bildiği gibi yapsın :)

"Ariflik Karması" çıktı!

"Ariflik Karması" çıktı!

Karmana göre, sen bilge ve olgun bir ruha sahipsin. Tecrübelisin, sağduyunsa oldukça yüksek. Geleceği görebilme gibi bir yetiye sahipsin ayrıca. Ancak bu, paranormal bir güç değil asla, öngörünün yüksek olmasıyla alakalı. Senin yaşını söylemek için biyolojik yaş çok eksik olur; çünkü sen yaşından çok daha olgunsun (en az 10 yaş). Son olarak, insan psikolojsinden çok iyi anladığını ve sezgilerinin de yüksek olduğunu belirtmek gerek, bay/bayan Gandalf :)

"Kutsallık Karması" çıktı!

"Kutsallık Karması" çıktı!

Sen fenafillaha yakın birisin. Bir hediyeyle doğmuş ve de kutsanmışsın, burası kesin; fakat spiritüel yolculuğundaki aşamaları kendi çalışmanla kat ettin. Hamdın piştin oldun yani. Bu dünyayı bir gölgelik, bir masiva olarak görüyorsun; bu yüzden sen ötelerin evrenine aitsin!

"Denge Karması" çıktı!

"Denge Karması" çıktı!

Sende iyilikle kötülük, Ying ve Yang gibi dengede duruyor ve iyiliğin içinde biraz kötülük, kötülüğün içindeyse biraz iyilik bulunuyor. Çünkü sen etinle, kemiğinle 'Gerçek' insansın. Gerçekte, masallarda anlatıldığı gibi saf iyiler ya da saf kötüler yoktur; senin gibi gerçek insanlar vardır. Sadece bir tarafın diğerine baskın gelmesiyle kişilikler oluşur. Senin karman şu an dengede, hangisinin baskın olacağına sen karar vereceksin!

"Tutulma Karması" çıktı!

"Tutulma Karması" çıktı!

Evet, ne yazık ki senin karman tutulma evresinde. Nasıl güneş, ay tarafından tutulur, işte sen de öyle bir devirden geçiyorsun. Enerjin az, motivasyonun düşük, çok memnun değilsin hayatından yani. Bu, kuvvetle muhtemel geçmiş yaşadığı acı şeylerin kalıntısı ve bunu aşamıyorsun. Ama yoluna bakmak da senin elinde. Çünkü ay, güneşi her daim arkasında tutamaz. Bol güneşli günler diliyoruz efendim :)

"Yıkıcı Karma" çıktı!

"Yıkıcı Karma" çıktı!

Malesef, senin karman çok ama çok kötü. Ruhun düzensizlik, açgözlülük ve aşırılık tarafından esir alınmış. Sen bunların farkında olmayabilir, 'Yoo, her şey yolunda!' diyebilirsin. Fakat bunlar hep süreç dahilinde olduğu için fark etmemen doğal. Ancak kendine, çevrene, ailene dışarıdan bir gözle baktığın zaman, bunun farkına sen de varacaksın. Unutma, çözüm değilsen; problemin ta kendisisindir!

"Lanetlenmiş Karma" çıktı!

"Lanetlenmiş Karma" çıktı!

Sana çıkabilecek en kötü karma çıktı: Sen lanetlenmişsin, hiçbir işin rast gitmez; işlerin tutmaz, aşkların tutmaz... Kara bulutlar hep tependedir, şansın da bir türlü yaver gitmez. FAKAT hayatımız bizim elimizdedir, çünkü biz irade sahibiyiz. Yani bu oldukça b*ktan hayatı tersine çevirmek de bizim elimizde. Sana naçizane tavsiyemiz: Pozitif ol ve asla enseni karartma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
42
23
18
10
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın