Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Alfasın?

etiket Sen Ne Kadar Alfasın?

Kai Hiwatari
19.02.2021 - 17:47 Son Güncelleme: 10.03.2021 - 10:05

Alfa, Beta, Gama, Omega, Sigma. Böyle bakıldığında matematik problemi gibi durduğunu biliyoruz fakat bu ifadeler aslında farklı karakterleri temsil ediyor. Peki sen ne kadar alfasın öğrenmek ister misin?

1. Gün içerisinde iletişime geçtiğin kaç insan oluyor?

2. Teknolojiyle aran nasıl?

3. Peki senin için arkadaşların tanımı nedir?

4. Diyelim ki arkadaşlarınla dışarıdasınız ve yemek yemeye karar verdiniz. Hangisi senin söyleyeceğin tarzda bir cümle?

5. Peki biraz da seninle ilgili sorulara geçelim.. En kötü özelliğin hangisi?

6. Seni tanımlayacak tek bir kelime istesek?

7. Biraz da ilişkilerden... Genelde ilişkiye nasıl başlarsın?

8. Son olarak: Sana aşık olacak biri sende ne bulur?

ALFASIN!

Sen kendine güveni olan ve kendi kendine yetebilen birisin. Bir işe girişirken hep yüksek motivasyon sahibisin. Senin de kendince çekincelerin, şüphelerin var fakat bunları hiçbir zaman mantığının ve potansiyelinin altında tutmuyorsun! Ve bu duruşun çevrene farklı bir aura saçıyor. Çekicisin, sosyalsin ve bunun farkındasın. Adeta doğuştan bir lider olmakla kalmıyor, bu işte de başarılı oluyorsun!

Böyle devam!

Alfadan Çok Betasın!

Sen alfadan çok betasın! Daha sessiz, daha öne atılmayan tarzı belirlemiş ve buna göre yaşıyorsun. İnsanların dikkatlerini üzerine çekmek çok da senin olayın değil. İyi bir arkadaş, sadık bir sevgilisin. Fikirlerine saygı duyulan ve konuştuğu zaman doğru şeyler söyleyen bir insansın. 

Biraz daha az utangaç olmayı mı denesen? Ne dersin?

Alfadan Çok Omegasın!

Sen alfanın çift yumurta ikizi gibi bir şeysin. Birçok özelliğin benzese de alfadan ayrıldığın o kadar çok şey var ki. Alfalar gibi kendine güven sahibi, karizması olan birisin. Fakat alfaların tersine kimseye ihtiyacın yok ve kendi kendine yeten bir karaktersin. Güvendiğin insan sayısı çok az, ama bunu bir güç olarak görüyorsun. Gerektiği durumda çok iyi bir lidersin ama genellikle bunu yapmaktan kaçınıyorsun. Bu özellikler de seni alfanın bir akrabası yapıyor.

Alfadan çok Sigmasın!

Sen az değilsin sen! İnsanların zekasından ya da gücünden şüphe etmediği hatta korktuğu bir karaktersin. Politik zekası yüksek, risk almaktan çekinmeyen, liderlik dürtüsü çok yüksek ama bir taraftan da karanlık birisin. Bunlar senin kötü biri olduğun anlamına gelmiyor ama halk arasında bir alfa gibi kahraman değilsin. Hatta sen tam bir anti-kahramansın. Kendine göre çok cool bi tarafın var da diyebiliriz :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2190
631
515
286
182
121
97
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın