Görüş Bildir
Haberler
Senin İspanyolca İsmin Ne Olmalı?

etiket Senin İspanyolca İsmin Ne Olmalı?

Osman Avcı
03.05.2015 - 13:04 Son Güncelleme: 03.05.2015 - 19:23

Bu dünyaya Türkiye'de değil de, İspanya veya Latin Amerika'da gelseydin adın ne olurdu? Bunu öğrenmenin tek yolu var!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin?

2. Kulağına hoş gelen bir İspanyolca kelime seç!

3. Şimdi de, isminin önüne geldiğinde seni kusursuz tanımlayacak bir sıfat seç!

4. Hangi İspanyol/Latin ünlüyle evlenmek isterdin desek?

5. İspanyolca konuşulan hangi şehirde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de bir Latin yemeği seçmeni istiyoruz! (Gözüne hoş geleni seç, sana saçma sapan bir şey yedirmeyeceğiz)

7. Peki ya, bir İspanyolca şarkı seçmeni istesek? (Şarkıları hatırlamıyorsan, hemen altta liste var, tıklayıp dinleyebilirsin!)

8. Son soru: Söz konusu İspanyol ve Latinlerse, danssız olmaz! Bir dans türü seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Alonzo" çıktı!

"Alonzo" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Alonzo olmalı. Alonzo, asil-asaletli-soylu ve planlı-programlı anlamlarına gelir. Alonzo ismi İspanyol asillerinde sıkça kullanılan bir isimdir ve senin karakterinle birebir örtüşüyor. Çünkü sen, ne yaparsan yap, ne işe girersen gir o işte mutlaka bir asalet, mutlaka bir kalite kokar. Hataların bile kalitelidir ki, gerisini sen düşün. Ayrıca aynı İspanyolca ismin gibi planlı-programlı, düzenli ve disiplinli bir kişisin, señor Alonzo!

"Leonardo" çıktı!

"Leonardo" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Leonardo olmalı. Leonardo, aslan gibi-aslan gibi güçlü, onun kadar cesaretli anlamlarına gelir ve senin kişiliğinle birebir örtüşüyor. Çünkü senin birçok özelliğinin arasında güneş gibi parlayanları: Cesaret ve güç. İnatçısın; seni kafana koyduğun bir şey geri döndürmek dünyanın en zor şeyi. Kafana koyduğun işleri yapabilecek cesaret de var. Bunun üstüne bir de çok güçlü bir karaktere sahipsin. Kısaca eğer bu dünya bir ormansa, sen bu ormanın aslanısın, señor Leonardo, kısaca Leo :)

"Ernesto" çıktı!

"Ernesto" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Ernesto olmalı. Ernesto; sağduyulu, ağırbaşlı gibi anlamlara gelir ve senin kişiliğinle birebir uyuyor. Çünkü sen tıpkı İspanyolca isminin anlamı gibi ayakları yere sağlam basan, gerçekçi ve bilge bir kişiliksin. Saçma sapan hayaller oldum olası senin ilgini çekmedi. Aslında sen, kendine göre hayalperestsin; ancak bu hayaller gerçekleştirebilirliği ölçüsünde sana hitap ediyor. Erdemlisin bir yandan da; yalan-yanlış işler sende: Bulunamadı!

"Roque" çıktı!

"Roque" çıktı!

Senin İspanyolca ismin, Roque olmalı. Roque; uyumak, dinlenmek, uzanmak anlamlarına gelir ki, bu isim senin aylak kişiliğinle neredeyse yüzde yüz örtüşüyor. Evet, senin bu dünyadaki en önemsediğin şey: YOK (belki keyfin ve kahyası). Yapacak bir şey yok, senin karakterin böyle: Umursamaz, aylak, işsiz, tembel, üşengeç. Gittin, İspanyolcada bile kendine en uygun ismi buldun ya :)

"Milagros" çıktı!

"Milagros" çıktı!

Senin İspanyolca ismin, Milagros olmalı. Milogros, mucize anlamına gelir ve senin bol sürprizli karakterinle neredeyse birebir örtüşüyor. Evet, zor zamanlardan geçmiş olabilirsin; ama o günlerden bugünlere gelebilmen neredeyse bir mucize. Ama sen, düştüğü yerden kalkmasını iyi bilen birisin. En olmadık şeyleri oldurabilmen de cabası. Pratik zekalısın çünkü. Kısaca sürprizli bir arkadaşımızsın; insanları şaşırtmak sende otomatik portakal, Senorita :)

"Bonita" çıktı!

"Bonita" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Bonita olmalı. Bonita; çekici, alımlı, güzel kadın anlamlarına gelir ve seninle pek tabii ki birebir örtüşüyor. Üstünde inanılmaz bir çekicilik var; artık bu konuşmandan mı, zekandan mı, yoksa duru güzelliğinden mi kaynaklanıyor bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey, caziben karşısında tüm erkek milletinin tereyağı misali eriyip bittiği. Ancak sen bunun farkında olmayabilirsin, ki aslında en üstün çekicilik bu saflık olsa gerek, ey güzelliğin ete kemiğe bürünmüş hali!

"Chiquita" çıktı!

"Chiquita" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Chiquita olmalı. Chiquita, küçük-tatlı kız çocuğu anlamına gelir ve senin haline, tavrına, karakterine bu kadar uygun bir isim daha olamaz. Yaşın kaç olursa olsun, ne yaşarsan yaşa sen hep küçük bir kız çocuğu olarak kalacaksın. Safsın, istesen de kötüsünü düşünemiyorsun, yalan-dolan işler de hiç sana göre değil. Bu saflığın yüzünden başına bin türlü iş gelse de, yapacak bir şey yok: Sen değişemezsin, biliyorsun kendini çünkü. Biliyor musun hep böyle kal!..

"Jade" çıktı!

"Jade" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Jade olmalı. Jade, İspanyolcada zümrüt-yeşim taşına verilen isimdir ve içerdiği anlamlar senin karakterine yüzde yüz uyuyor. Sen her şeyden önce yeşilin insanısın; yani bu hayatta en değer verdiğin şey doğallık. İşte tam da bu yüzden sana katıksız bir doğasever demek yerinde olur. Bunun yanında oldukça duyarlı birisin, etrafında olup bitenlere göz yummaz, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demezsin. Hassas, kırılgan ve duygusal bir yapının olduğunu söylemezsek zaten olmaz, Senorita :)

"Gloria" çıktı!

"Gloria" çıktı!

Senin İspanyolca ismin Gloria olmalı. Gloria, gösterişli-görkemli kadın anlamına gelir ki, senin karakterinle neredeyse tamamen örtüşüyor. Çünkü sen kraliçe gibi birisin. Görkemlisin, anlısın-şanlısın ve oldukça gösterişlisin. Bunu sadece biz değil, etrafındakiler söyleyecektir. Ayrıca senin mizacında asla 2.'lik gibi bir şey yok, daha doğrusu ikinciliği kabul etmiyorsun; ne yaparsan yap o işin en iyisini sen yapmak zorundasın. Bu da baskın ve hırslı kişiliğinden ileri geliyor, ey İspanya Kraliçesi :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
655
378
225
107
53
51
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Chun Hea Han

"Milagros" çıktı! Aklıma migros geldi :D klsjfdlkjf

Nurcan Güneri

Chiquita muz :)))