Görüş Bildir
Haberler
Senin İçindeki Gizli Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Senin İçindeki Gizli Seni Ortaya Çıkarıyoruz!

Yung Boş Ada
01.12.2015 - 14:53

Sana gösterdiğimiz resimler veya durumlar karşısında ne düşündüğüne göre senin içinde yatan gizli ve asıl kişiliğini ortaya çıkarıyoruz! Hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Burada ne görüyorsun?

1. İlk olarak: Burada ne görüyorsun?

2. Sence bu kadın nasıl hissediyor veya ne düşünüyor?

2. Sence bu kadın nasıl hissediyor veya ne düşünüyor?

3. Sence az önce ne olmuş?

3. Sence az önce ne olmuş?

4. Bu resim sana nasıl hissettirdi?

4. Bu resim sana nasıl hissettirdi?

5. Sence burada ne olmuş?

5. Sence burada ne olmuş?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bu adam telefonunda neye bakıyor olabilir?

6. Peki bu adam telefonunda neye bakıyor olabilir?

7. Sence şimdi ne olacak?

7. Sence şimdi ne olacak?

8. Bu adam...

8. Bu adam...

9. Son olarak: Hangisi bu adamı tanımlar sence?

9. Son olarak: Hangisi bu adamı tanımlar sence?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Karizmatik bir lider!

Karizmatik bir lider!

Senin içinde gerçekten inanılmaz karizmatik bir lider yatıyor! Resmen bu hayata 'yönetmek' için gelmişsin! İnsanlar üzerinde eşsiz bir etkin var. Dünyanın en saçma hikayesini bile anlatıyor olsan çıt çıkarmadan dikkatli bir şekilde dinlerler seni. Bunu nasıl yaptığını gerçekten çok merak ediyoruz. Ayrıca ailen ve çevrendekiler senden çok büyük şeyler bekliyorlar; haksız değiller, onlar sendeki potansiyelin farkındalar. İnsanlar üzerinde yarattığın etkiden bahsettik zaten. Bununla birlikte sende istediğin her konuda uzmanlaşmanı sağlayacak zeka ve potansiyel var. Fakat senin en büyük engelinin sen olduğunu söylemek zorundayız! Kendine olan güvenini biraz daha arttırmalısın güzel dostumuz! Senin de çok iyi bildiğin üzere dünya, yetenekli liderlerin elinde dönüyor ve bir gün senin de onlardan biri olmaman için hiçbir sebep yok!

Yaratıcı bir sürrealist!

Yaratıcı bir sürrealist!

Senin içinde gerçek bir sürrealist var! Bu yüzden de bu dünyada kendini kaybolmuş hissetmen çok normal. Çünkü senin için bu dünya fazla düz, fazla renksiz ve maalesef fazla gerçek. Sen kafanın içindeki dünyanda yaşamayı tercih ettiğin için burayla uyum sağlamakta bazen sıkıntılar çekiyorsun ve senin yarattığın dünya nasıl bir dünya biliyor musun; kesinlikle bundan çok daha farklı, çok daha renkli, resmen bambaşka bir şey! Ama kendine bu renksiz dünyayla baş etmek için yeni yollar ürettiğini söyleyebiliriz. Mesela sen hiç kimse gibi bakmıyorsun çevrene; gri ve çirkin binalardan bile derin anlamlar çıkarıyorsun. İşte tam da bu yüzden içinde bir bakıma bir sanatçının da yattığını söyleyebiliriz! Sonuçta en basit bir nesneden bile derin anlamlar çıkarmak her yiğidin harcı değil! Bunu ancak yaratıcılıkta uzay bir beyne sahip gerçek bir sanatçı yapabilir!

Sıcaklık ve hoşgörü abidesi!

Sıcaklık ve hoşgörü abidesi!

Sen bir insanın hayatında mutlaka olmasını isteyeceği türden birisin. Hatta herkesin 'keşke şöyle bir dostum olsa' diye tarif ettiği kişi sensin! Bir kere dostluk güven üzerine kurulur ve güven de senin resmen göbek adın olabilir. İnsan sana en büyük sırrını hiç korkmadan verebilir veya en umutsuz olduğu anda senin çıkıp geleceğini çok iyi bilir. Bir diğer yandan sen insanlara sonsuz bir hoşgörü, sımsıcak bir gülümseme ve sonuna kadar açık bir kalple yaklaşıyorsun. Çünkü her insanın içinde bir yerlerde sevilmeyi hak eden çok iyi bir insan yattığına inanıyorsun. Keşke senin gibi daha çok insan olsa bu hayatta, inan çok ihtiyacımız var!

Eksantriklikte uzay!

Eksantriklikte uzay!

Açık konuşmak gerekirse sen cidden tuhaf birisin! Eksantrik kelimesi kadar tuhaf! Davranışlarından tut da konuşmalarına kadar, her halinden belli bu senin. Mesela bir olay olduğunda herkes yorumunu yaparken sıra sana geldiğinde bir sessizlik olur, herkes dikkatle seni dinler. Çünkü o duruma yapılabilecek en tuhaf yorumun senden geleceğini biliyorlar. Bizce sen bu dünyadan değilsin, gerçekten uzaydan falan gelmiş olabilirsin yani. Çünkü kesinlikle çok farklı bir frekanstasın, kimseye benzemiyor senin düşünce yapın. Sakın alınma ama bu dediklerimize, ki alındığını hiç zannetmiyoruz çünkü sen farklı olmayı seviyorsun. Ki bizce de farklı olmak çok güzel bir şey, bir kere asla sıkıcı değilsin! Seninle tanışıp gerçekten muhabbet etmek isterdik güzel dostumuz!

Durdurulamaz bir hayalperest!

Durdurulamaz bir hayalperest!

Sen gerçek bir hayalperestsin, hem de durdurulamayan bir hayalperest! Neden biliyor musun? Çünkü sen hayallerini sadece hayal olarak görmüyorsun, onlar aynı zamanda senin ideallerin ve görüp görebileceğimiz en idealist insanlardan biri olduğunu da söyleyebiliriz. Bu demek oluyor ki ideallerin için, onları gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırsın. Bir kere asla ama asla 'hayır' kelimesini bir cevap olarak kabul etmiyorsun. Ne yapıp ne ediyor, ağızlarından girip burunlarından çıkıyorsun ve kabul ettiriyorsun karşındakine isteklerini. Ayrıca durumların senin lehine ilerlemesi için onları nasıl manipüle etmen gerektiğini çok ama çok iyi biliyorsun. Sen gerçekten gelmiş geçmiş en hırslı hayalperestlerden biri olabilirsin yani! Bir gün tüm hayallerinin gerçekleşeceğine hiç ama hiç şüphemiz yok!

Gerçek bir dahi!

Gerçek bir dahi!

Sen gerçek bir dahisin! 'Hadi oradan' dediğini duyar gibiyiz, şaşırmadık çünkü biz zaten bu tepkiyi bekliyorduk. Neden biliyor musun; çünkü sen bugüne kadar hep yanlış anlaşılmış ve umursanmamışsın. Onlara göre çok saçmaymış senin düşüncelerin ve söylediklerin. Fakat bunun nedeni ne biliyor musun; evet yanlış anlaşılmak ama çoğunlukla da direk ANLAŞILMAMAK. Maalesef onlar senin kadar yüksek bir düşünce yapısına ve zekaya sahip olmadıkları için söylediklerini ve yaptıklarını anlamıyorlar, bu yüzden de direk yok saymayı tercih ediyorlar. Bugüne kadar bu hep böyle gittiği için de sende bir öz güvensizlik oluştuğunu hissediyoruz. Fakat hiç böyle olma, yık o öz güvensizliği. Çünkü durum artık çok değişecek, zaman geçtikçe insanlar senin söylediklerinin hiç de saçma değil aksine son derece mantıklı olduğunun farkına varacak ve sana inanılmaz saygı duymaya başlayacaklar! Hala inanmıyorsan git bu testi etrafındakilere de çözdür, neredeyse hiçbiri seninle aynı cevapları vermeyecek, göreceksin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2541
1098
401
294
164
130
26