Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin "Bay Doğru" Kim?

etiket Senin İçin "Bay Doğru" Kim?

Yung Boş Ada
15.09.2015 - 19:08

BİZ BİLİRİZ!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Arkadaşların senin nasıl biri olduğunu söyler?

2. Konumuz aşk ise kendine romantik bir tatil için mekan seçmen lazım!

3. Peki hayalindeki meslek ne ola ki senin?

4. Bu hayatta en ama en sinir olduğun şey ne diye sorsak?

5. Birbirinden güzel bu altı evden hangisinde yaşamak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki "Bay Doğru"n ile birlikte akşam evde film izleyeceksiniz. Hangisi olacak bu film?

7. En çok beğendiğin saç stilini seç şimdi de!

8. Romantizme geri dönüş yapıyoruz hemen! Senin için romantik bir buluşma ne içermeli?

9. Son olarak "Bay Doğru"na nasıl seslenirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bay Tuhaf ve Zeki!

Bay Tuhaf ve Zeki!

İtiraf etmenin vakti geldi; gözlükleri ve tuhaf zevkleri olan zeki erkeklerden gerçekten çok hoşlanıyorsun. Çizgi roman okumayı seven, kaç yaşında olursa olsun legolarından ve hatta ışın kılıçlarından, asalarından vazgeçmeyen çocuk ruhlu erkekler tam sana göre oldu hep. Birlikte film maratonları yapmak ve bilgisayar oyunları oynamak çok eğlenceli olmaz mı?

Bay Ulaşılamaz!

Bay Ulaşılamaz!

Senin bay doğrun kim biliyor musun? Hani o asla elde edemeyeceğini düşündüğün, sana imkansız gibi gelen ve top noktan olarak düşündüğün kişi var ya: Hah işte o! Her gördüğünde içini kıpır kıpır yapan, asla karşı koyamadığın, sana gülümsediğinde bir tuhaf olduğun o kişiyle birlikte olmalısın. Ki bu düşündüğün kadar da zor değil aslında. Onunla birlikte olduğun zaman bir ilişkiden istediğin her şeye; heyecana ve tutkuya kavuşacaksın! Sadece umutsuzluğa kapılma!

Bay Yaratıcı!

Bay Yaratıcı!

Sen her zaman yaratıcı ve yetenekli erkekleri diğerlerinden birkaç adım önde tuttun. Senin için ideal erkek sanatla ya da kendine has bir şeylerle ilgileniyor olmalı. Çünkü senin de bildiğin üzere bu tür şeylerle ilgilenen erkekler oldukça derin ve romantik olurlar. Onunla daha önce hiç duymadığın muhteşem müzikler dinlerken hayat ve hatta aşk üzerine yapacağınız sohbetler için şimdiden sabırsızlanmalısın!

Bay Hassas!

Bay Hassas!

Seni her zaman sıkılmadan dinleyecek, ne zaman ihtiyacın olsa omzuna başını koyup ağlayabileceğin ve hatta senin dizlerine kafasını koyduğunda saçlarını okşayıp sevebileceğin bir erkeğe ihtiyacın var. Çünkü sen son derece duygusal ve hassas bir kadınsın. Birlikte olacağın erkeğin de en az senin kadar hassas ve duygusal olması lazım ki seni anlayabilsin. Seni öyle tatlı, öyle yumuşak sevmeli ki seni dünyanın en mutlu kadını yapabilsin!

Bay Erkek gibi Erkek!

Bay Erkek gibi Erkek!

Mükemmel bir vücut ve muhteşem kaslar... Her kadının rüyası değil mi? Ama senin için rüyadan da öte bu. Çünkü senin erkeğin her şeyiyle erkeksi olmalı: Dış görünüşünden tut konuşmasına davranışlarına kadar! Yanında kendini gerçek bir kadın gibi hissedeceğin ve kocaman kollarının arasına alıp seni bütün kötülüklerden koruyacak o kahraman yürekli adam senin bay doğrun işte!

Bay Dahi!

Bay Dahi!

Zeki erkekler sanki sana daha mı çekici geliyor ne? Evet evet aynen öyle! Çünkü sen yeni şeyler öğrenip kendini geliştirmeye çok önem veren bir kadınsın ve birlikte olacağın kişi de seni zorlayabilecek ve sana bir şeyler katacak biri olmalı. Senden zeki olmayan bir insan sana ne katabilir ki sonuçta? Hem böyle erkekler kadınlarına her zaman daha fazla değer verirler ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1181
538
240
195
78
76
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lilo

sevgilime aşkitom ve bebişim diye hitap etmemek için ismiyle hitap etmeyi seçtim onlar ne biçim seçenekler be

Heisenberg

Testin Başlığını Okumadan Çözmenin Zararları Vol1. "En çok beğendiğin saç stilini seç şimdi de!" maddesine kadar testin kızlara özel olduğunu anlamamak. :/

Efsun_Oksuz

Bay Ulaşılamaz! <3 *-*