Görüş Bildir
Haberler
Senin Hippi İsmin Ne?

etiket Senin Hippi İsmin Ne?

Osman Avcı
12.01.2015 - 13:11 Son Güncelleme: 12.01.2015 - 18:20

60'larda 70'lerde yaşayıp Hippie olsaydın adın ne olurdu hiç düşündün mü?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Bir çiçek seç!

3. Hangisi için gönüllü olursun?

3. Hangisi için gönüllü olursun?

4. Hangi ev tam sana göre?

5. 60 & 70'lerden bir Türkçe Rock şarkıcısı/grubu seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yine aynı yıllardan bir de yabancı Rock grubu seç!

7. Peki ya, hangisini evcil hayvan olarak edinmek isterdin?

8. Hangi 60'lar tarzı sana daha çok hitap etti?

9. Son Soru: Kendini özgür hissediyor musun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Blossom" çıktı!

"Blossom" çıktı!

Blossom; çiçeklenmek, filizlenmek ve bahar anlamlarına gelir. Buna göre, sana cıvıl cıvıl, hayat dolu, enerjik demek yerinde olur. Şefkatli, korumacı ve düşüncelisin ayrıca. İçe dönük ve kapalı bir kişiliğe sahip olsan da bağlandığına tam bağlanıyorsun. Son olarak sen tam bir doğa seversin ve aynı doğa gibi tertemiz, dupdurusun!..

"Melody" çıktı!

"Melody" çıktı!

Melody; adı üstünde ezgi, melodi gibi anlamlara gelir. Buna göre, senin için hayatının merkezinde müzik vardır demek çok yerinde olur. Müzik senin için her şey demek; senin için en güzel terapi müziktir. Bunun yanında empati yeteneğinin de çok gelişmiş olduğunu söylemek gerek. Bu yüzden başkalarının acılarını da ta derinlerinde hissediyorsun ve bu bazen senin için oldukça zor oluyor. Yaa tüh senin çok sevimli olduğunu söylemedik görüyor musun bak! Yani sana sinirlenmek: İmkansız!

"Luna" çıktı!

"Luna" çıktı!

Luna; ay, ay tanrıçası gibi anlamlara gelir. Sen galiba biraz numunelik bir arkadaşsın; farklısın, alışılagelmediksin, absürtsün. Bunun sebebi biraz 'git-gel'li bir insan olmandan kaynaklanıyor sanırsak. Evet, ruh değişimlerin insanın başını döndürür. Ama bu senin tarzın ve üstüne çok yakışıyor; hatta ve hatta sana çekicilik katıyor. Senin kütleçekiminden kaçmak, doğa kanunlarına aykırı yani :)

"Serenity" çıktı!

"Serenity" çıktı!

Serenity; huzur, dinginlik, sakinlik gibi anlamlara gelir. Buna göre senin bu hayatta en nefret ettiğin şeyin gerginlik ve kavga ortamları olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Senin bu hayatta aradığın yegane şey huzur, fazlasını istemiyorsun, ihtiyacın da yok zaten. Kısaca olumlu bir insansın, bu yüzden insanlar senin yanında, seninle arkadaş olmak istiyor; hayat enerjinden onlar da feyz almak istiyor yani. Son olarak bu hayatı ciddiye almak istemiyorsun, zaten ciddiye alınacak herhangi bir şey var mı ki?

"Flower" çıktı!

"Flower" çıktı!

Senin ismin olan Flower, çiçek anlamında gelir. Buna göre senin nazik bir kişiliğe sahip olduğunu rahatça söyleyebiliriz. İncesin, saçma sapan sebeplerle de insanları kırmazsın. Fakat bunun aksine çok kırılgan bir yapın olduğunu söylemek zorundayız. İnsanlar çoğu zaman senin bu nezaketine kabalıkla karşılık veriyor ve sen de haliyle kırılıyorsun. Ancak son olarak dikenlerinin de olduğunu söyleyelim de, ayaklarını denk alsınlar ;)

"Breezy" çıktı!

"Breezy" çıktı!

Breezy; meltem, hafif rüzgar, esinti gibi anlamlara gelir. Buna göre sana kafana göre bir insan demek yerinde olur. Göçebe ve sıkılgan bir ruhun var ve bu yüzden seni yerinde bulmak neredeyse imkansızdır. Kafanda sürekli bir gezi planı vardır. Monotonluğa karşı doğmuşsun sen; çünkü kendini hiçbir yere, hiçbir şeye ait hissetmiyorsun. Kısaca rüzgar seni nereye götürüyorsa, sen oraya...

"Hope" çıktı!

"Hope" çıktı!

Hope; umut, ümit, umut etmek gibi anlamlara gelir. Bu göre, senin olumlu ve pozitif bir insan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Şefkatli, korumacı ve düşüncelisin ayrıca. İçe dönük ve kapalı bir kişiliğe sahip olsan da bağlandığına tam bağlanıyorsun, yani gerçek seni bir onlar bilir. Son olarak sen tam bir doğa seversin, yani aynı yapmacıklıktan uzak, doğal ve yalansız...

"Echo" çıktı!

"Echo" çıktı!

Echo; yankı, akis, ahenk gibi anlamlara gelir. Buna göre, senin için hayatının merkezinde müzik vardır demek çok yerinde olur. Müzik senin için her şey demek; senin için en güzel terapi müziktir. Bunun yanında empati yeteneğinin de çok gelişmiş olduğunu söylemek gerek. Bu yüzden başkalarının acılarını da ta derinlerinde hissediyorsun ve bu bazen senin için oldukça zor oluyor. Yaa tüh sende şeytan tüyü olduğunu söylemedik görüyor musun bak! Yani sana sinirlenmek: İmkansız!

"Sky" çıktı!

"Sky" çıktı!

Sky; gök, gökyüzü gibi anlamlara gelir. Buna göre senin zincirlenip dizginlenemez özgür bir ruha sahip olduğunu söylemek gerek. Sen kafanın dikine giden bir arkadaşımızsın; inatçısın, dikbaşlısın ve her zaman doğru bildiğin yolda gidersin. Bu yüzden düzenbazların başının belasısın. Ayrıca affedici bir kişiliğe sahipsin. Her ne kadar kızsan da, üzülsen de, kırılsan da unutuverirsin anında, yapı meselesi!

"Soul" çıktı!

"Soul" çıktı!

Soul, ruh anlamına gelir. Sen dipsiz kuyu gibi bir arkadaşımızsın: Derinsin, derin. Ayrıntıcısın, istesen de basit düşünemiyorsun. Olayların, sözlerin, kişilerin hep ardındakini görmeye çalışırsın. İçgüdüsel ve sezgisel bir yapıya sahip olduğunu da söylemek gerek. Kısaca sen bu dünyaya değil; ruhlar alemine aitsin. Senin kafandan istiyoruz :)

"Cloud" çıktı!

"Cloud" çıktı!

Cloud, bulut anlamına gelir. Sen biraz depresif bir kişiliğe sahipsin. Kötümsersin; çünkü bu hayatta iyiye yorulacak hiç ama hiçbir şey bulamıyorsun. Sakın yanlış anlama, sana asla ruhsal yönden sıkıntılı falan demiyoruz; sadece senin hayatı algılayış tarzın bu ve herkes çiçek böcek olacak diye bir kaide de yok. Son olarak felsefi bir tarafın olduğunu söyleyelim de eksik kalmasın...

"Breeze" çıktı!

"Breeze" çıktı!

Breeze; meltem, hafif rüzgar, esinti gibi anlamlara gelir. Buna göre sana kafana göre bir insan demek yerinde olur. Göçebe ve sıkılgan bir ruhun var ve bu yüzden seni yerinde bulmak neredeyse imkansızdır. Kafanda sürekli bir gezi planı vardır. Monotonluğa karşı doğmuşsun sen; çünkü kendini hiçbir yere, hiçbir şeye ait hissetmiyorsun. Kısaca rüzgar seni nereye götürüyorsa, sen oraya...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
300
186
56
33
18
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
beyzagezen4

"Melody"

Pasif Kullanıcı

Mahmut çıktı!

Pasif Kullanıcı

Fuck those all Hippie's!

Gorilla

Shut your mouth bitch !! you have no right to talk about them