Görüş Bildir
Haberler
Senin Gizli Psişik Yeteneğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Senin Gizli Psişik Yeteneğinin Ne Olduğunu Söylüyoruz!

Yung Boş Ada
12.10.2015 - 13:35 Son Güncelleme: 12.10.2015 - 14:50

Acaba senin nasıl bir psişik gücün var hiç merak ettin mi? İşte bu test sana bu sorunun cevabını verecek! Hadi hemen çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Geceleri anlam veremediğin sesler duyduğun oluyor mu?

2. Peki küçükken bir hayali arkadaşın var mıydı?

2. Peki küçükken bir hayali arkadaşın var mıydı?

3. Hiç tam aklından birini geçirirken birden aradığı ya da mesaj attığı oldu mu?

4. Biraz garip bir soru olacak ama, hiç başka boyuttan bir varlık gördüğün oldu mu? Ya da öyle hissettiğin?

5. Peki hiç rüyanda gördüğün şeylerin gerçekleştiği oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Rüyalar demişken; rüyalarında daha önce hiç bulunmadığın mekanlarda bulunup daha sonra aynı mekana gerçek hayatta gittiğin oldu mu?

6. Rüyalar demişken; rüyalarında daha önce hiç bulunmadığın mekanlarda bulunup daha sonra aynı mekana gerçek hayatta gittiğin oldu mu?

7. Bu da baya ilginç: Bazen bazı eşyalarının sen farkında olmadan yer değiştirdiğini düşünüyor musun?

8. Bazı sabahlar uyandığında kendini çok yorgun hissettiğin oluyor mu peki?

8. Bazı sabahlar uyandığında kendini çok yorgun hissettiğin oluyor mu peki?

9. Son olarak: Yeni tanıştığın birini sanki yıllardır tanıyormuş hissine kapıldığın oluyor mu?

9. Son olarak: Yeni tanıştığın birini sanki yıllardır tanıyormuş hissine kapıldığın oluyor mu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanların ruh hallerini hissedebiliyorsun!

İnsanların ruh hallerini hissedebiliyorsun!

Sen, insanların bedeninden yayıldığı söylenen ve parapsikolojide 'aura' olarak adlandırılan bölgeyi hissedebiliyorsun. Bu bölge insanların o anki ruh haline göre değişiklik gösterir. Sen de bu değişiklikleri kolayca hissedebildiğin için karşındaki kişinin aslında o anda seni kandırmaya mı çalıştığını yoksa gerçekten doğru mu söylediğini anlıyorsun. Hatta senin karşında olmak zorunda da değil, etrafında yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda bunu anında hissediyorsun. Bu yeteneğini hafife almamanı ve doğru bir şekilde kullanmanı tavsiye ederiz!

Astral bir yolcusun sen!

Astral bir yolcusun sen!

Sen, parapsikolojide 'astral seyahat' olarak adlandırılan ve ruhun bedenden ayrılıp başka mekanlara gidebilmesi yeteneğine sahipsin. Bu sayede uyurken farkında olmadan veya bilinçli bir şekilde farklı mekanlara gidiyor, öğrenmek istediğin ya da öğrenmen gereken şeyleri görebiliyorsun. Astral seyahatte zamanın ve uzaklığın hiçbir önemi olmadığı için istersen kıtalar ötesine bile gidebiliyorsun. Fakat sen bu tecrübeleri sadece bir rüyaymış gibi hatırlıyorsun. Bu yüzden çoğu rüyan gerçeklik payı içeriyor. Sana bir tavsiye, rüyalarını daha dikkate al. Sana ne anlatmak istediklerini asla tahmin edemezsin.

Cansız varlıklara hükmediyorsun!

Cansız varlıklara hükmediyorsun!

Sen, parapsikolojide 'psikokinezi' olarak adlandırılan maddeleri el veya başka hiçbir araç kullanmadan sadece beyin gücüyle hareket ettirebilme yeteneğine sahipsin. Bu yüzden çoğu zaman eşyalarını bıraktığın yerlerde bulamıyor, bazen de bir şeyi her yerde ararken bir anda gözünün önünde olduğunu fark ediyorsun. Çünkü aslında sen farkında olmadan onları hareket ettiriyorsun. Bu yeteneğin başkalarına kötü şakalar yapmak için mükemmel olduğu doğru ama kimseye kalp krizi geçirtmek istemezsin öyle değil mi? ;)

Görülemeyeni görüyorsun!

Görülemeyeni görüyorsun!

Sen normal insanların asla göremeyeceği, diğer boyuttan olan varlıkları hissedebilme hatta görebilme yeteneğine sahipsin. Onlarla iletişime bile geçebilirsin bu yetenekle. Bu sayede hem onların sana, hem de senin onlara yardımın dokunabilir. Fakat bunu çok fazla abartmamanı tavsiye ederiz. Çünkü o varlıklar hakkında yok denecek kadar az bilgiye sahip olduğumuz için yapabileceklerinin sınırını bilemeyiz. Çok tehlikeli sonuçlar bile çıkarabilirler ortaya. Artık bu yeteneğinden haberdar olduğuna göre bunu sevdiklerinin ve kendinin iyiliği için kullanabilirsin güzel kalpli kardeşimiz!

Çağımızın Nostradamusu'sun!

Çağımızın Nostradamusu'sun!

Nostradamus'un geleceği görebilme yeteneği olduğu hakkındaki efsaneleri hepimiz duymuşuzdur. Ama sana bir şey söyleyelim mi, bunlar aslında efsaneden de öte. Gerçekten de parapsikolojide 'prekognisyon' olarak adlandırılan paranormal yetenek geleceği görebilmeyi veya hissedebilmeyi sağlar. Sen de bu yetenekle ödüllendirilmişsin. Bu sayede gelecekte olacak olan olayları bir şekilde ya görüyor ya da hissediyorsun. Bu yüzden asla hislerini hafife alma; sevdiklerine bu sayede çok yardım edebilir ve hatta onları birçok şeyden koruyabilirsin. Artık bu yeteneğinden haberdar olduğuna göre onu çok güzel bir şekilde kullanacağına dair hiçbir şüphemiz yok güzel kardeşimiz!

İnsanların aklını bir kitap gibi okuyorsun!

İnsanların aklını bir kitap gibi okuyorsun!

Sen, parapsikolojide 'telepati' olarak adlandırılan ve karşındaki kişinin aklından geçen düşünceleri veya sana vermek istediği mesajı 5 duyu organını kullanmadan algılayabilmeni hatta okuyabilmeni sağlayan bir yeteneğe sahipsin. Hiç bir anda içine doğup da bir yakınını aradığın ve onun da aslında seninle konuşmak istediği oldu mu? Peki sence bu bir tesadüf mü: Başkaları için olabilir, ama senin için değil. Sen o kişinin sana istemsiz olarak gönderdiği 'sana ihtiyacım var' mesajını aldın ve o yüzden onu aramak istedin. Artık böyle bir yeteneğin olduğundan haberin olduğuna göre onu çok güzel bir şekilde kullanacağına dair sana olan güvenimiz tam güzel telepatik kardeşimiz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1919
880
580
320
307
153
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
momoftheprincess

Astral yolcular birleşelim de seyahate çıkalım bari :)))

Eftal Aktepe

olur da bana yardım edin ben başaramadım bir türlü

Ercan

madem herkes pisişik burda yeni bi mutant takımı kuralım..pisişik pisişik takılırız.

Barış Demir

Hocam Ben Ozaman Cansız bişeye hükmedeyim Paranormal bi canlı olurmu ?

akın türk

3.dereceden pişiksin çıktı.pudra reklamı yapıyor ibne.