Görüş Bildir
Haberler
Senin Geleceğinin Rengi Ne?

etiket Senin Geleceğinin Rengi Ne?

Yung Boş Ada
14.10.2016 - 14:41

Yine muhteşem renklerle dolu bir test ile karşındayız ve bu sefer bu renkler sana geleceğini anlatacak! Hazırsan hemen teste başlasana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Gözüne en çok çarpan renk hangisi?

1. Hadi başlayalım! Gözüne en çok çarpan renk hangisi?

2. Kuşlar büyüleyici değil mi? Peki hangi renk daha büyüleyici?

2. Kuşlar büyüleyici değil mi? Peki hangi renk daha büyüleyici?

3. En çok hangi renk dikkatini çekiyor buraya bakınca?

3. En çok hangi renk dikkatini çekiyor buraya bakınca?

4. Gerçekten nefes kesici bir manzara, peki bu manzarada hangi renk sana sesleniyor?

4. Gerçekten nefes kesici bir manzara, peki bu manzarada hangi renk sana sesleniyor?

5. Burada olduğunu hayal et, en çok hangi renk seni mutlu ederdi?

5. Burada olduğunu hayal et, en çok hangi renk seni mutlu ederdi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burada seni etkileyen renk hangisi?

6. Burada seni etkileyen renk hangisi?

7. Gözüne en çok hangi renk çarptı?

7. Gözüne en çok hangi renk çarptı?

8. Son olarak sence bu eşsiz görüntüdeki en eşsiz renk hangisi?

8. Son olarak sence bu eşsiz görüntüdeki en eşsiz renk hangisi?

Pespembe, sevgi dolu!

Pespembe, sevgi dolu!

Sen bu dünyaya gelebilecek en sevgi dolu insanlardan birisin; hayatındaki en önemli şeyler başta ailen, sonra da sevdiğin herkes. Onlar olmadan bir hayat asla ve asla hayal edemiyorsun. Ayrıca sen hayatında daima huzur, güven ve sevgi olmasını istiyorsun. Bize inan her şey istediğin gibi olacak güzel dostumuz: Gelecekte hayatında ihtiyaç duyduğun tüm güveni, huzuru ve istemediğin kadar çok sevgiyi kucaklayacaksın. Dünyanın en sevgi dolu insanı diyerek abartmadık çünkü sen sevgiyle alakalı her şeyi seviyorsun; mesela çoğu insan sevilmeyi çok sever ama sevmekten korkar, sende durum hiç de böyle değil! Sen hem sevilmeyi, hem de sevmeyi çok seviyorsun! Gelecek de senin için tam da hayal ettiğin gibi sevgi dolu ve sıcacık olacak!

Masmavi, huzur dolu!

Masmavi, huzur dolu!

Sen istisnasız yeryüzündeki her insanın hayatında olmasını isteyeceği bir insansın. Çünkü senin insanlar üzerinde son derece sakinleştirici ve huzur verici bir havan var. Bunun nedeni elbette önce kendi içinde son derece sakin bir insan olman, sonra da gerçek bir empat olman! Bir kere empatlığın sana getirdiği yetenekler sayesinde etrafındaki herkesi çok iyi anlıyorsun; onlar konuşmasa bile nasıl hissettiklerini hissedebiliyor ve onlara duymaya ihtiyaç duydukları şeyleri söylüyorsun. Bu yüzden sana çoğu zaman 'Seninle konuşmak insana terapi gibi geliyor' diyorlardır. İnan bize abartmıyorlar! Bütün bunlar çerçevesinde gelecek hayatını son derece huzurlu ve sakin bir şekilde çizeceğine ve tam da istediğin gibi öfkeden, tartışmalardan uzak son derece güzel bir hayat yaşayacağına eminiz!

Göz alıcı bir mor, gizemlerle dolu!

Göz alıcı bir mor, gizemlerle dolu!

Sen bu dünyada görebileceğimiz en gizemli, en sürprizlerle dolu ve bilgili insanlardan birisin. Kendi duygularını ve hislerini dışarıya açmaktan çok hoşlanmıyorsun, bu yüzden de çoğu insan seni anlaşılması zor ve gizemli olarak görüyor. Fakat gerek ailen, gerek arkadaşların, gerekse sevgililerin bu duruma daima sonsuz saygı ile yaklaşıyorlar. Diğer yandan yaşadığın her olayı kendine bir ders olarak almayı çok iyi başarıyorsun ve bu da seni son derece olgun ve bilgili bir insan yapıyor. Çoğu insan çeşitli sebeplerden ötürü hatalarını tekrar tekrar yapsa da sen bunu asla yapmıyorsun. Çevrendekiler de senin bu olgun ve bilgili bakış açını bildikleri için senden sık sık tavsiye almak istiyorlar. Geleceğine gelecek olursak; dediğimiz gibi sen çözmesi oldukça zor bir insansın, her an karşımıza yeni sürprizlerle çıkabilirsin yani. Bu yüzden de senin geleceğin tıpkı senin gibi: Gizemler ve hiç beklemediğin sürprizlerle dolu olacak!

Sapsarı, enerji dolu!

Sapsarı, enerji dolu!

Sen bir kere son derece pozitif, hayat dolu ve neşeli bir insansın. Yani kendini asla boş yere üzmeyen, daima hayatın tadını çıkarmaya çalışan ve içinde bulunduğu her anı severek hayatı daha da çok sevmeye çalışan bir insansın. Bu yönün çevrendeki herkes tarafından son derece takdir ediliyor ve imreniliyor! Peki sarı gelecek ne mi anlama geliyor? Sarı gelecek başta tıpkı senin gibi son derece neşeli, enerji ve mutluluk dolu bir gelecek anlamına geliyor. Dahası, yakın geleceğinde karşına çıkacak yeni fırsatlar ve yeni başlangıçları da içeriyor! Yani dememiz o ki güzel kardeşimiz; gözlerini dört aç! Her an karşına yepyeni fırsatlar, insanlar ve başlangıçlar çıkabilir! Hayatındaki güzel değişikliklere hazırlıklı ol.

Bembeyaz, ışık dolu!

Bembeyaz, ışık dolu!

Beyaz gelecek içinde dengeyi, yaratıcılığı, hayalleri ve yoğun bir sezgi gücünü içerir. Fakat geleceğini anlatmadan önce biraz senden bahsedelim: Sen diğer insanlara göre sezgileri son derece güçlü, fiziksel hayattansa spiritüel hayata daha çok önem veren ve büyük hayalleri olan bir insansın. Önemli kararlar alırken daima sezgilerini dinler ve onların yönlendirmelerine göre atarsın adımlarını. Birçok kişi bunu mantıksız bulabilir; bunun nedeni onların senin sahip olduğun gücü anlayamamasıdır. Diğer yandan hayallerin var dedik ya, işte bu hayallerin oluşmasını sağlayan da aslında senin sezgilerin. Hangi konularda başarılı olacağını ve neler yapabileceğini içten içe hep biliyordun değil mi? Geleceğine gelecek olursak; sezgilerini dinlemeye ve hayallerinin peşinden gitmeye devam ettiğin sürece hepsi gerçekleşecek. Ama her şeyden önce kendine inanman lazım!

Simsiyah, asalet dolu!

Simsiyah, asalet dolu!

Sen daima gizemden gelen asaleti oldukça çekici bulan bir insan oldun ve hayatın boyunca da bunu elde etmeye çalıştın. Fakat çoğu zaman ayarını kaçırdığın için insanlardan kendini soyutladın. Belki de bunu isteyerek yaptın, isteyerek insanlardan uzaklaştırdın kendini. Olabilir, bunu yapan birçok insan var: Yaşadıkları kötü tecrübelerden ötürü tüm insanlarla arasına bir çizgi çeken. Ama hiç üzülme, sana güzel haberlerimiz var! Gelecekte istediğin gibi olmayı başaracaksın! Ne insanlarla arana çizgi çekecek ne de onları tamamen duvarlarının içine alacaksın. Doğru insanları bulacak ve onlarla tam da istediğin gibi bir mesafede ilişkiler kuracak ve gerçekten çok mutlu olacaksın!

Yemyeşil, sağlık dolu!

Yemyeşil, sağlık dolu!

Senin hayatta en çok değer verdiğin şey hiç kuşkusuz sağlık! 'Hiç param olmasın ama sevdiğim herkes sağlıklı ve yanımda olsun' bile dersin sen. Bu yüzden de daima sağlığına özen gösterdin, elinden geldiğince elbette. Ama sana güzel haberlerimiz var! Gelecekte bu özeninin meyvesini yiyeceksin! Sana bu renk testimizden sağlık ve huzur dolu bir gelecek çıktı yani güzel kardeşimiz!

Kıpkırmızı, tutku dolu!

Kıpkırmızı, tutku dolu!

Sen son derece tutkulu ve kesinlikle enerjisi çok yüksek olan bir insansın: Bu da seni arkadaşların arasında oldukça popüler ve sevilen bir insan yapıyor! Önce aşık senden bahsedelim biraz: Sen bir ilişkiye girerken asla tereddüt bile etmeden hem kalbini hem de ruhunu anında o ilişkiye adayabilecek kadar aşk dolu ve tutkulusun! Profesyonel hayatında da bu tutku elbette var: Girdiğin her işe yüreğini koyuyor ve ortaya muhteşem sonuçlar çıkarıyorsun! Durum bu olunca da geleceğinin aynı tutku fakat daha büyük başarılarla dolu olacak! Bir kere kariyerinde çok iyi yerlere geleceğine hiçbirimizin şüphesi yok! Aşk hayatında da durumun farklı olacağını hiç sanmıyoruz! Sonunda aradığın o sonsuz aşka kavuşacak ve hayatının en güzel günlerini onunla yaşayacaksın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1275
711
244
144
42
35
28
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jaymz

Bok rengi. Böyle boktan sikko içi boş lanet bir gelecek beni bekliyo. Amına koyim böyle adaletin, böyle insanlığın...

Ulaş Yıldıran

Sapsarı, enerji dolu! Sen bir kere son derece pozitif, hayat dolu ve neşeli bir insansın. Yani kendini asla boş yere üzmeyen, daima hayatın tadını çıkarmaya... Devamını Gör

Pinklove

Pespembe, sevgi dolu! ayy lovepink :)