Görüş Bildir
Haberler
Senin En Güçlü Zihinsel Özelliğinin Ne Olduğunu Biliyoruz!

etiket Senin En Güçlü Zihinsel Özelliğinin Ne Olduğunu Biliyoruz!

Yung Boş Ada
04.10.2015 - 14:48

Herkesin bir zihinsel gücü vardır. Kimisi bunun farkındadır ve bunu çok güzel kullanır; kimisi ise daha farkına bile varmamıştır. Biz sana seninkini söyleyeceğiz! Hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak: Yazı yazmak için sol elini mi kullanıyorsun yoksa sağ elini mi?

2. Peki bu etkileyici resimde sen nereye odaklandın?

2. Peki bu etkileyici resimde sen nereye odaklandın?

3. Hepimiz hayatımızda bir kere de olsa yapboz yapmışızdır. Peki sen bu yapbozları nasıl yapıyordun?

4. Her insanın farklı bir öğrenme şekli vardır derler: Seninki nasıl?

5. Beyninin en iyi ne zaman çalıştığını düşünüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabahları uyandığında genel rutinin nedir?

7. Dürüst olma vakti: Kendini düzenli biri mi yoksa tam bir dağınık olarak mı görüyorsun?

8. Peki karşılaştığın sorunlar ve engellerle nasıl başa çıkıyorsun?

9. Son olarak: Sence sen Oscar alsaydın hangi dalda alırdın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Soyut evrenin efendisi!

Soyut evrenin efendisi!

Senin en güçlü zihinsel özelliğin kesinlikle soyut düşünebilme yeteneğin. Bu herkesin yapabileceği bir şey değil: Sende öyle bir bakış açısı, öyle bir sanat algısı var ki aklımız hayalimiz almaz. Senin için renklerin, şekillerin, duyguların ve düşüncelerin sınırı yok. Hayata hiçbirimizin asla göremeyeceği bir yerden bakıyorsun. Dahası son derece tutkulu bir insansın. Yaptığın her şeye kattığın tutkun ve sanat algın ile eşsiz şeyler ortaya koyuyor ve bize ne kadar farklı bir insan olduğunu kanıtlıyorsun!

Kahin gibi sezgiler!

Kahin gibi sezgiler!

Senin en güçlü zihinsel özelliğin hiç kuşkusuz sezgilerin! Çoğu zaman sezgilerinle hareket etmeyi seçiyor ve hiç yanılmıyorsun. Bazı şeyler resmen senin içine doğuyor. Olayların nasıl sonuçlanacağını önceden hissediyor ve gardını ona göre alıyorsun. Ayrıca resmen insanları bir kitap gibi okuduğun da oluyor. Gözlerinin içine baka baka kimler yalan söylüyor, kimler gerçekten tüm kalbiyle sana değer veriyor anlayabiliyorsun. Sezgilerini hafife alma deriz.

Kelimelerin efendisi!

Kelimelerin efendisi!

Senin en güçlü zihinse özelliğin kesinlikle kelimeleri kullanma gücün. Ağzından çıkan kelimeleri o kadar güzel seçiyor, o kadar güzel sıraya koyuyorsun ki ortaya her defasında hayran kalınacak bir eser çıkıyor. Sen konuşurken insanlar susup sadece seni dinliyor, kimse senin sözünü kesmek istemiyor. Bu sayede onlar üzerinde büyük bir etki bırakıyorsun: Bu da senin çevrendeki en etkileyici ve karizmatik insan olarak anılmanı sağlıyor. Sen doğuştan bir konuşmacı, yazar hatta şairsin!

Yaratıcılık senden sorulur!

Yaratıcılık senden sorulur!

Senin en güçlü zihinsel yeteneğin hiç kuşkusuz o uçsuz bucaksız yaratıcılığın. Herkesten çok ama çok farklı bir düşünce yapısına sahipsin. Bu sayede problemler karşısında ürettiğin pratik çözümler ve akla hayale gelmeyecek fikirlerin ile bunu her defasında kanıtlıyorsun. Sen kesinlikle her gün karşılaşabileceğimiz tiplerden değilsin. bu yeteneğini boşu boşuna harcamamanı, geliştirmeye yönelik işler yapmanı tavsiye ederiz.

Manevi dünyanın insanı!

Manevi dünyanın insanı!

Sen materyalliğin hükümdar olduğu günümüzde asıl önemli olanın maneviyat olduğunun farkında olan sayılı insanlardansın. Bu dünyanın gelip geçici olduğunu biliyorsun, buranın da ötesinde bir evren olduğunun farkındasın ve daima ona göre hareket ediyorsun. Bu yüzden de senin için önemli olan bu dünyada elde ettiklerin değil; yaptığın iyilikler ve bu dünyadan sonra bu iyilikler için alacağın karşılık. Sen bu dünyanın insanı değilsin yani. Sen çok farklı boyutların insanısın.

Mantığın vücut bulmuş hali!

Mantığın vücut bulmuş hali!

Senin en güçlü zihinsel özelliğin mantığın! Sen asla mantığı elden bırakmayan, daima sakin ve soğukkanlı davranan, asla duygularının kendisini yönetmesine izin vermeyen bir insansın. Mutlaka düşünerek hareket eder, mantığına uymuyorsa o adımı atmazsın. Çoğu insanın sadece kalbini dinlemeyi tercih ettiği durumlarda bile önceliği hep aklına verirsin. Bu yüzden de seni duygusuz olarak algılayabilirler, varsın algılasınlar! Sen aynen bu şekilde son derece kendinden emin ve mantıklı davranmaya devam ettiğin sürece çok başarılı olacaksın!

Empati abidesi!

Empati abidesi!

Senin en güçlü zihinsel özelliğin hiç kuşkusuz empati yeteneğin! İnsanların git gide daha da düşüncesiz ve kendini beğenmiş olmaya başladığı, ego savaşlarının hiç durulmadığı günümüzde hala senin gibi içten ve sevgi dolu insanlar olduğunu bilmek çok güzel. Sen yapacağın her harekette karşındaki ne hisseder diye mutlaka düşünür, kendini onun yerine bir koyarsın ve ona göre hareket edersin. Keşke bunu herkese öğretebilsen. Ayrıca senin kalbin öyle çok sevgiyle dolu ki, tüm dünyayı kucaklamaya yeter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1995
766
277
230
105
73
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın