Görüş Bildir
Haberler
Senin Bu Hayattaki En Büyük Arızan Ne?

Senin Bu Hayattaki En Büyük Arızan Ne?

Yung Boş Ada
12.06.2015 - 17:10 Son Güncelleme: 12.06.2015 - 17:31

Herkesin bir kusuru, bir arızası vardır. Hatasız kul olmaz! Acaba senin en büyük arızan ne? Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soru: Uzun bir hafta sonrası cuma gecesine geldin sonunda. Ne yapıyorsun?

2. Bu hayatta en hoşlanmadığın şey ne peki senin?

3. En sevdiğin spor yapma şeklini seç şimdi de!

4. Soru önemli değil, sadece birini seç!

5. Birini bir şeye ikna etmeye çalışırken ne yaparsın?

5. Birini bir şeye ikna etmeye çalışırken ne yaparsın?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Burcun ne peki?

7. Bir ev partisindeyken genelde sen ne yaparsın?

8. Bu kelimelerden hangisi seni en iyi anlatıyor?

9. Son olarak bu odalardan birini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen tam bir risk tutkunusun!

Sen tam bir risk tutkunusun!

Adrenalin bağımlısısın. Korkmadan, gözünü kırpmadan her şeyi yapmaya hazırsın. Yapmak üzere olduğun şey ne kadar zorsa, o kadar heyecan verici oluyor senin için. Akla gelebilecek her konuda risk almak senin bu dünyadaki en büyük zevkin. Kendini tehlikeye sokacağını bilsen bile fark etmez, her şeye varsın sen! Aslına bakarsan bunun sana getirdiği bir yarar da var ki o da başarının senin için kaçınılmaz olması. Büyük başarılar hep risk alınarak kazanılmıştır zaten.

Sen tam bir temizlik manyağısın!

Sen tam bir temizlik manyağısın!

En ufak bir toza bile tahammülün yok senin. Sürekli bir yerleri ovalıyor, siliyor, temizliyorsun. Elinden bezin, bezin yoksa da ıslak mendilin hiç eksik olmuyor. Hatta bu temizlik takıntının sosyal hayatını etkilediğini de söylememiz lazım. Çünkü sen kiminle tokalaşsan hemen ardından ellerini siliyorsun, bu da doğal olarak karşıdakini biraz aşağılayan bir hareket oluyor. Ama moral bozmak yok! Temiz olmak demek her daim sağlıklı olmak demektir!

Sen tam bir partici, parti adamısın!

Sen tam bir partici, parti adamısın!

Nerede parti, orada sen. Hatta sen neredeysen parti orada! Çok sosyalsin, eğlencelisin ve inanılmaz enerjiksin. Herkes seninle takılmak için can atıyor, çünkü gerçekten eğlenceli vakit nasıl geçirilir çok ama çok iyi biliyorsun sen. Bu yüzden de hayatı hep dolu dolu yaşıyorsun. Hep pozitif ve neşelisin sen. Ama şöyle de bir gerçek var ki, sen hiçbir şeyi ciddiye alamıyorsun. Senin hayatın sadece gırgır şamata parti ve eğlence.

Sen tam bir kararsızsın!

Sen tam bir kararsızsın!

Senin karar verme aşaman aynen şöyle oluyor: Uzunca düşündükten sonra bir şeyde karar kılıyorsun fakat kısa süre sonra pişman olup diğerine dönüyorsun sonra yine pişman oluyorsun ve bu böyle böyle uzayıp gidiyor. Senin karar verme süren yaklaşık birkaç gün kadar. Fakat bu aslında o kadar da kötü bir şey değil. Çünkü senin uzun uğraşlar sonunda verdiğin kararın genelde hep doğru karar oluyor. Bunun nedeni de senin her konuyu en ince detayına kadar, her yönden ele alıyor olman. Aslında senden çok iyi diplomat olur, çok da güzel olur!

Sen tam bir rekabetçisin!

Sen tam bir rekabetçisin!

Hırslısın, enerjiksin, iddialısın ve kesinlikle SERTSİN! Kazanmaya, başarıya o kadar açsın ki; ama hiç bitmeyen bir açlık bu. Asla doymuyor, daha çok daha çok istiyorsun. Rakiplerine gelirsek, onlar senden ölümüne korkuyorlar. Çünkü senin lügatında kaybetmek diye bir şey YOK! Senin girdiğin yarışların sonucu katılanlar listesinde senin adın görüldüğü an bellidir zaten.

Sen abartıların başganısın!

Sen abartıların başganısın!

En heyecanlı, eşsiz hikayeler hep sendedir. Dünyanın en ilginç olayları hep senin başına gelmiştir. Yok artık Lebron James! Tabii ki de bütün bu olanlar bir tek senin başına gelen şeyler değil. Sen sadece yaşadığın olaylara öyle bir bakış açısıyla yaklaşıyor, öyle güzel hikayeleştirerek anlatıyorsun ki, insan şaşıp kalıyor. Sende inanılmaz bir hayal gücü ve rol yeteneği var aslına bakarsan. Çok iyi oyuncu olur senden.

Sen tam bir mükemmelliyetçisin!

Sen tam bir mükemmelliyetçisin!

Bütün bu mükemmellik, kusursuzluk takıntın da senin de bir kusurun çıktı ve bu da seni aslında mükemmel yapan şey. Kusursuz olmaya çalışırken aslında kusurun en büyüğüne sahip olduğunun farkında değilsin elbette. Ama üzülme, bu kusurun seni ciddi anlamda kusursuz yapıyor. Her şeyi kontrol altında tutuyor, tek bir şeyin bile yanlış gitmesine asla ama asla izin vermiyorsun. Aslına bakarsan senden çok iyi bir lider olur.

Sen tam bir utangaçsın!

Sen tam bir utangaçsın!

Sen gerçek bir kapalı kutusun, içine kapanıksın. İnsanlarla iç içe olmayı sevmiyorsun. Kendini hep kendi köşene kapatıyor, mümkünse kimseye bulaşmıyorsun. Kalabalık bir ortama girmekten, hatta o ortamda ilginin odağında olmaktan da ölümüne korkuyorsun. Aslına bakarsan çok da kötü bir şey yapmıyorsun. Böylece son derece sakin, huzurlu, kavgasız gürültüsüz, beladan uzak bir hayat yaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
412
136
129
100
51
44
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dilara

niye kararsızım ki? bilemedim simdi..

mustafa

güvenemezsin de sen

Asya Rosa

Sen tam bir risk tutkunusun! Nerden bildin :D

Song Yi Chun

Ben kararsız biri değilim -.- sadece peynir seçmek zor :)