Görüş Bildir
Haberler
Senin Bu Hayattaki Amacın Ne?

etiket Senin Bu Hayattaki Amacın Ne?

Osman Avcı
04.12.2014 - 12:05 Son Güncelleme: 04.12.2014 - 16:04

'Bu hayattaki amacın nedir?' sorusuna '¯\_(ツ)_/¯' diye cevap veriyorsan, bu test tam senlik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle, hangisi seni tarif eder?

2. Paralel evrendeki sen, hangi mesleği icra ediyor?

3. Davranışların, hangi kuşa daha çok benziyor?

4. Mezartaşında ne yazsın istersin?

4. Mezartaşında ne yazsın istersin?

5. Şu an, şu dakika, hangisini yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir durum seç!

7. Hangi alanda daha iyisindir?

8. Son soru: Hangisini alıp eve götürmek istiyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kpss ile atanmak!

Kpss ile atanmak!

Öncelikle şunu demek gerekir ki, sen gerçekçisin. Bu yüzden tozpembe ve çocuksu hayaller senin için hava civa. Önüne bakıyorsun ve memleketin şartlarını da iyi biliyorsun. Zırlayıp kendine acımak yerine, hayatına bir düzen vermek istiyorsun. Tüm bu nedenlerle hayatının amacı Kpss ile atanmak. Çünkü sen hem genel yeteneklisin, hem genel kültürlüsün. Mülakatlarda torpillerden Ronaldo gibi sıyrılman dileğiyle...

Sadece televizyon izlemek!

Senin için şu çok kesin, rahatsın. Bu dünyanın hayhuyuna ve hırslı insanların goygoylarına uzaktan bakıyorsun ve onları aşağılıyorsun. Bu hayat sana göre çok anlamsız ve bu anlamsızlığın içinde, sabahtan akşama oturup televizyon izlemek, nette takılmak, bilmem kaç sezonluk dizileri bitirmek çok daha anlamlı.

Sadece yaşamanın tadını çıkarmak!

Sadece yaşamanın tadını çıkarmak!

Senin bu hayattaki yegane amacın, hayatı doyasıya yaşayıp, tadını çıkarmak. Öncelikle seni kutlamak lazım, çünkü bu hayattaki en güzel sanat, hayatı yaşama sanatıdır. Çünkü gündelik yaşamda her gün denk geldiğimiz ve belki de her gün denk geldiğimiz için farkına varamadığımız o kadar güzel şeyler var ki... Mesela güzel bir müzik dinlemek kadar iyisi yok ya da güneşin tepede parlaması kadar... Güzel bir amaç edinmişsin tebrikler :)

En tepede olmak!

En tepede olmak!

Seni kendine mıkantıs misali çeken kavramı söyleyelim öncelikle: ZAFER! Evet, sen büyük zaferlerin insanısın. Yaptığın her işte, en basitinden, en anlamlısına kadar, en iyisi olmak zorunda hissediyorsun. Hırslısın, dolayısıyla da başarılısın. Sürekli en tepedesin yani, ama bir kartal gibi en tepedesin: Oraya uçarak çıktın; yılanlar gibi sürünerek değil!

Hayatı Rock'n Roll tadında yaşamak!

Bu hayatta herkesin tek hakkı var ve çoğu kişinin algıladığının aksine, hayat çok ama çok kısa. Bu yüzden bu 'aç bitir' hayatı, dolu dolu yaşamak lazım; damga vurmak lazım. Sen de mizacın dolayısıyla 'sert çocuk' olduğundan, o hayatı en sert, en serseri, en Rock'n Roll şekliyle yaşamak istiyorsun. Kaygı olmadan, tabular olmadan, baskılar olmadan. Serbest dalış misali!

Denizleri fethetmek!

Denizleri fethetmek!

Her ne kadar, çoğu zaman aklımıza gelmese de, dünyanın 3'te 2'si su. Bu alabildiğine denizi, okyanusları, maviliği düşününce mutlu oluyor, kendini özgür gibi hissediyorsun. Ayaklarından karaya bağlansan da, biliyorsun ki bir gün, elbet bir gün o denizleri fethedeceksin korkusuzca. Üç dişli yabanı dalgalara gömüp, Poseidon misali Atlas senin Pasifik benim fethedeceksin oraları. Hadi vira bismillah!..

Kedi kolonisi kurmak!

Kedi kolonisi kurmak!

Seni en doğru anlatan kelime: Kedi. Kedileri sevdiğin zamanlarda bile kedileri özlüyorsun. Tüm karmaşıklığın içerisinde, cevaplarını bırak sorularını bile anlayamadığımız bu hayatın, sana göre tek bir açıklaması var: Kedi. Kedi adını duyunca bile mutlu oluyorsun. Kedi yani, kedi gibi kedi. Kedi işte :) Tam da bu yüzden, hayatındaki tek amacın bir kedi kolonisi kurup, oraya Kedi Kralı/Kraliçesi olarak hükmetmek!

Dünyayı yönetmek!

Dünyayı yönetmek!

Senin bu hayattaki tek amacın, dünyayı yönetmek. Ama gerçek anlamda, ama mecazi anlamda, fark etmez; bir şekilde bu dünyanın başına geçmek istiyorsun. Lidersin, kendine güveniyorsun, cevapların sende olduğuna da inanıyorsun. Belki ileride bu gerçekten gerçekleşir. Tüm dünya hükümetleri çeşitli sebeplerden birleşmeye karar verir ve seni de başına geçirirler, kim bilir!..

Ne kadar yemek varsa yemek!

Ne kadar yemek varsa yemek!

Senin hayatında tek bir amaç var, o da dünyada ne kadar yemek varsa yemek. Bunun için çok çalışman gerekiyor. Başarılar...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
271
137
110
67
44
39
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?