Görüş Bildir
Haberler
Senin Bilinçaltında Hangi Duygu Gizli?

etiket Senin Bilinçaltında Hangi Duygu Gizli?

Yung Boş Ada
29.04.2015 - 15:15 Son Güncelleme: 29.04.2015 - 16:10

Acaba bilinçaltının derinliklerinde hangi duygu gizli, seni hangi duygu yönetiyor. Öğrenmenin tek bir yolu var. Hadi hemen testi çöz ve öğren!

NOT: Bütün soruları çok düşünmeden sadece sezgilerinle yanıtla. Sezgilerinin seni yanıltmadığını göreceksin...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak sana en ilgi çekici gelen kartı seçmeni istiyoruz!

2. Şimdi de kendini özdeşleştirdiğin bir kart seç!

3. Sana geçmişini hatırlatan kartı seç hadi!

4. Peki bu kartlardan hangisi senin aşk hayatını yansıtıyor?

5. Şimdi gözlerini kapat ve evini düşün, ardından bir kart seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geleceğe dönük umutlarını en iyi yansıtan kartı seçmeni istiyoruz şimdi de!

7. Sana zor zamanlarını anımsatan bir kart seç!

8. Sence bu kartlardan hangisi en pozitifi?

9. Son olarak gizemli bir kart seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Maceraperestlik"

"Maceraperestlik"

Senin bilinçaltında dur durak bilmeyen bir maceraperestlik gizli. Sen hep yeni yerlere gitmek, yeni insanlarla tanışmak istiyorsun. İçinde hep bir uzaklaşma isteği var. Durağanlık, monotonluk hiç sana göre değil yani. Ayrıca seçtiğin kartlara göre senin hayatında büyük bir değişim, hareketlilik olacak. Yeni bir iş, aşk ya da şehir. Hangisi bilmiyoruz fakat değişimin adım adım sana yaklaştığı bir gerçek. Tam da senin istediğin gibi, bu yüzden hiç korkma. Sadece tadını çıkar.

"Özgüven"

"Özgüven"

Senin bilinçaltında kendine müthiş bir güven var. Boş güven değil ama bu, hava basmıyorsun yani etrafa boşuna. Sen gerçekten neye sahip olduğunun farkındasın ve sahip olduklarına, yani karakterine güveniyorsun. Güce, çalışkanlığa, hırsa ve karizmaya sahipsin. Tam bir patronsun (Like a boss). İnsanların sana saygı duymasına şaşırmamak gerek. Ayrıca senin hayatta çok önemli bir amacın var ve bu amaç uğruna yorulmak sıkılmak bilmeden çalışırsın. DUR-DU-RU-LA-MAZ-SIN!

"Neşe"

"Neşe"

Senin bilinçaltında müthiş bir neşe var. Çocuklar gibi şensin sen aslında. Son derece de pozitif bir insansın aynı zamanda. Fakat yaşadığın sıkıntılar zorluklar seni yıkmış son zamanlarda. Şu anki sen sen değilsin aslında. Sen asla umutsuz, pes etmiş ve olumsuz bir insan değilsin. O yüzden kendine gel ve gerçek seni tekrar canlandır. Hayata eskisi gibi neşeli tarafından bakmaya başla. Çünkü zamanı geldi, bu kadar hüzün yeter de artar bile sana. Unutma, hiçbir şey kendini bu kadar yıpratmaya değmez.

"Korku ve Endişe"

"Korku ve Endişe"

Senin bilinçaltında sürekli bir korku gizli. Sen sürekli bir endişe, korku durumundasın. Gereksiz fazla düşünüyorsun bazı şeyler üzerinde. Düşüne düşüne olmadık sonuçlar çıkarıyorsun kendine ve bunlar seni paranoyaklığa itiyor. Artık üzerindeki endişe durumunu bir kenara bırakman lazım. Hayat aslında senin düşündüğün kadar da zor değil. Sen kafanda kurduklarınla, korkularınla hayatı çok daha zor bir hale getiriyorsun. Senin asıl düşmanın kendin yani. Bu yüzden biraz oluruna bırakmayı öğrenmeli, kendini germekten vazgeçmelisin. Göreceksin, o zaman her şey çok daha kolay olacak.

"Öfke"

"Öfke"

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun nedeni geçmişte tanık olduğun korkunç adaletsizlikler veya çok güvendiğin sevdiğin insanlar tarafından uğradığın ihanetler olabilir. Sen topyekün insanlardan nefret ediyorsun aslında. Geçmişte ne yaşadın bilmiyoruz fakat artık bunları arkanda bırakman lazım. Sen çok güçlü bir insansın, her türlü adaletsizliğe ihanete göğüs gerebilirsin fakat önce öfkenden kurtulman lazım ve tekrar tekrar söylüyoruz geçmişi geçmişte bırakman lazım. 'Olur olmaz geriye dönenler, deliye dönenler kadar rahat uyumazlar' der bir müzik grubu. Bilmem anlatabildik mi?

"Aşk"

"Aşk"

Senin bilinçaltında derin ve tutkulu bir aşk var. Bu aşk bir kişiye de olabilir yaptığın sevdiğin bir şeye de. Hangisi bilmiyoruz fakat sen bu her neyse ona müthiş bir tutkuyla bağlısın. Son derece hassas bir insansın ayrıca. Sezgilerin de çok kuvvetli. Etrafındaki insanlara da daima son derece kibar ve sevgi dolu yaklaşıyorsun. Çok ince bir insansın yani sen. Son olarak eğer şu anda biriyle birlikteysen onun hayatının aşkı olduğuna emin olabilirsin. Değilsen de hiç korkma, yakında bulacaksın o kişiyi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3068
1012
480
334
257
238
102
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yasin Yapici

Bilinçaltı okuma değil bilinçaltına girme testidir! Görsellere dikkat ederseniz illüminati objeleri gözümüze sokulmaktadır. Her sorunun görselinde illüminati... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

"Öfke" Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun nede... Devamını Gör

Kumsal

Senin bilinçaltında sonu gelmeyen bir öfke var. Sürekli gergin ve agresif bir haldesin. Her şeye lanet okuyor, hayata nefretle bakıyorsun. Bunun nedeni geçmi... Devamını Gör