Görüş Bildir
Haberler
Senin Beynin Hangi Ünlü Karikatürist Gibi Çalışıyor?

etiket Senin Beynin Hangi Ünlü Karikatürist Gibi Çalışıyor?

Cevabı öğrenmek istiyorsan bu yedi soruyu çözmen yeterli :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karikatürleri nereden takip ediyorsun?

2. En son ne zaman bir karikatür dergisi satın aldın?

3. Bugünkü ruh halini hangi renkle özdeşleştirirdin?

4. Cep telefonun olmadan ne kadar yaşayabilirsin?

5. Boş bir vaktin oldu. En sevdiğin mizah dergisini eline aldın ve okumaya başladın. Sana hangi içecek eşlik eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence hangi söz mizahı daha iyi tanımlıyor?

7. Geldik son soruya. Mizahın içinde argo ve küfür olmalı mı?

Umut Sarıkaya!

Umut Sarıkaya!

Verdiğin yanıtlara göre senin beynin Umut Sarıkaya gibi çalışıyor. Hayata ve olaylara herkesten farklı bakıyorsun. Detaylara çok takıldığın için senin takıntılı olduğunu düşünenler olabilir ama sen kendin olmanı böyle ufak şeylere önem vermene borçlusun. Çok dikkatli olduğun için kimsenin göremediği ilk senin aklına geliyor. Bu da senin zekanı özel kılıyor.

Yiğit Özgür!

Yiğit Özgür!

Verdiğin yanıtlara göre senin beynin Yiğit Özgür gibi çalışıyor. Olaylara herkesle aynı açıdan bakmıyorsun ve seni bir şeyin güldürmesi için absürt olması gerekiyor. Ufak detayları değil, diyaloglardaki incelikleri ve kelime şakalarını seviyorsun. Bu yüzden ünlü karikatürist Yiğit Özgür ile benzeşiyorsun.

Selçuk Erdem!

Selçuk Erdem!

Verdiğin yanıtlara göre senin beynin Selçuk Erdem gibi çalışıyor. Mizahta sadelikten hoşlanıyorsun ve sade olanın klasik olduğunu, yeni trendlerin elbet eskiyeceğini ama klasiklerin baki kalacağını çok iyi biliyorsun. İşlerini sadelikle, belli bir hedef çerçevesinde planlı bir şekilde yürütüyorsun.

Erdil Yaşaroğlu!

Erdil Yaşaroğlu!
prnt.sc

Verdiğin yanıtlara göre senin beynin Erdil Yaşaroğlu gibi çalışıyor. Öncelikle yeniliklere sürekli açıksın. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu çok iyi bildiğinden sürekli kendini geliştirmeye, alanında dünyada neler olup bittiğini takip etmeye odaklısın. Bu yüzden belli kalıplara sığınmayıp sürekli en yeni, en güncel neyse o konuda bir şeyler üretmeye çalışıyorsun.

Ersin Karabulut!

Ersin Karabulut!

Verdiğin yanıtlara göre senin beynin Ersin Karabulut gibi çalışıyor. Hayatın sadece siyah ve beyaz olmadığını çok iyi biliyorsun. Bu yüzden gri yerlere odaklanıyorsun. Başkaları gibi belli konular hakkında keskin görüşlerin yok. Bu da seni önyargılarından kurtarıyor ve ileride hep söylediklerin çıkıyor. Kafan çevredekilerden farklı çalıştığı için tahminlerinle öne çıkıyorsun.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
969
350
227
124
65
59
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?