Görüş Bildir
Haberler
Senin Beynin Hangi Nobel Ödüllü İnsanla Benzer Çalışıyor?

etiket Senin Beynin Hangi Nobel Ödüllü İnsanla Benzer Çalışıyor?

Bakalım senin beynin hangi Nobel Ödüllü Bilim İnsanınınki gibi çalışıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlgini hangisi daha çok çekiyor?

2. Diyelim ki bir köpek sahipleneceksin, bu köpek hangisi olurdu?

3. Açık konuşalım, arkadaşların arasında nasıl bilinirsin?

4. Bunlardan hangisi senin için daha kullanışlı?

5. Bu oyunlardan hangisinde iddialısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok sevdiğin spor dalı hangisi desek?

7. Bu fotoğraf sana neyi çağrıştırıyor?

7. Bu fotoğraf sana neyi çağrıştırıyor?

8. Aşağıdakilerden hangisinde kendini daha yetenekli görüyorsun?

9. Şimdi bir renk seçmeni isteyelim

10. Son sorumuz, zaman buldukça hangisini yapmak daha çok hoşuna gider?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Albert Einstein" çıktı!

"Albert Einstein" çıktı!

Senin beynin Albert Einstein'la benzer çalışıyor. Yani dünyanın en zeki adamıyla... Bu demek ki senin beynin evrenden bile büyük. Aslında sen sana göre çok zeki değilsin; hatta salak olduğunu düşündüğün zamanlar bile oluyordur. Ancak aslında seni zeki yapan şeyin bizzatihi kendisi de bu: Kendine çok fazla güvenmemen. Şüphecisin, analitiksin; ama her şeyden önce de meraklısın. Bu evrene herkesten farklı bakıyorsun, yamuk bir bakış açın var yani. Bu sonuca da lütfen 'yok artık' deme. Bizi; vasat, güvensiz, cahil göstermeye çalışanlara da inanma! Vakit içindeki Einstein'ı çıkarma vaktidir :)

"Maria Curie" çıktı!

"Maria Curie" çıktı!

Senin beynin Marie Curie'yle benzer çalışıyor; yani Nobel'i alan ilk kadın ve bu ödülü 2 defa alabilmiş tek insan. Senin en önemli özelliğin imkansızları imkanlı hale getirmen. Erkek egemen bir dünyada bir kadın olarak dimdik durabilmen, hem de ne kadın, takdire şayan. Bunun ötesinde güzel olmasına güzel, estetik olmasına estetiksin; fakat senin olayın zehir gibi çalışan kafan. Hayatın boyunca o kafanı geliştirmeye çalıştın, iyi de yaptın, ey radyoaktif kadın :)

"John Forbes Nash" çıktı!

"John Forbes Nash" çıktı!

Senin beynin John Forbes Nash'le benzer çalışıyor. Yani senin zekan az biraz deliliğe kaçıyor desek yalan olmaz. Az biraz mı, yok yok besbelli delisin sen. Zekanın hızı, dünyanın dönüş hızından fazla, asıl sıkıntı da bundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle. Matematiksel bir aklın var; aslında matematik senin hayatının her alanında. Senin gibi bir beyin ancak böyle yaşayabilir zaten. Filmi yapılacak adamsın vesselam!

Tam Bir Yabancı: Albert Camus!

Tam Bir Yabancı: Albert Camus!

Senin beynin Albert Camus'la benzer çalışıyor. Bu dünyada anlamlı hiçbir şey yok sana göre. Her şey saçma, her şey alakasız. İnsanların isteklerini ölümüne gizlemesi ve arzularını bastırması ise ikiyüzlü bir tutum ve komik. Sen bunların farkında olduğun için yalın ve yalansız yaşıyorsun. İnsanlarsa sana bu yüzden adeta bir 'yabancı' gibi davranıyor, ki olması gereken sensin; yani sen bir antitez değil, tezin bizzatihi kendisisin. Ama yine de fark etmez, sen bunları da takmıyorsun!

"Mahatma Gandhi" çıktı!

"Mahatma Gandhi" çıktı!

Senin beynin Mahatma Gandhi'yle benzer çalışıyor. Sen bu dünyaya güvercin olmak için gelmişsin. 'Barış' için kendini bir tankın önüne atabilirsin hiç kuşkusuz. Zaten öyle sağlam, öyle güçlü bir sabrın, direncin ve dirayetin var ki, insan yapımı ve metalden olan hiçbir şey sana işlemez. Çünkü fikirlerin kurşun geçirmez olduğunu çok iyi biliyorsun. Bunu zekan ve bilgi birikiminle öyle bir harmanlamışsın ki, güneş batmayan ülkenin simsarları, kompradorları tası tarağı toplayıp vınn. Yalnız yine de dikkat et, şu dünyada en kolay vurulan şey, güvercinlerdir!

"Aziz Sancar" çıktı!

"Aziz Sancar" çıktı!

Senin beynin Aziz Sancar'la benzer çalışıyor. Sen bu toprakların zekasını, potansiyelini yansıtan birisin. Doğru yönlendirme, inat ve inançla neler yapılabildiğinin kanıtısın bir nevi. En öne çıkan özelliğinse sınırları zorlamak. Bu durumda nerede doğduğun, nerede yetiştiğinin de bir önemi yoktur. İnandığın zaman kanseri bile dize getirebilirsin. Kısaca sende İmkansız: BULUNAMADI!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
371
218
135
82
46
33
3