Görüş Bildir
Haberler
Senin Bardağının Yarısı Dolu mu Yoksa Boş mu?

etiket Senin Bardağının Yarısı Dolu mu Yoksa Boş mu?

Yung Boş Ada
17.02.2016 - 17:08

Sen hayata nasıl bakanlardansın? Bardağının yarısı hep boş mu, yoksa dolu mu? Öğrenmek istiyorsan hemen testimizi çözmelisin! Hadi testi çöz ve bardağın dolu muymuş yoksa boş muymuş öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Ne var burada?

1. Hadi başlayalım! Ne var burada?

2. Diyelim ki hafta içi arkadaşlarınla gece dışarı çıktınız: Nasıl hissedersin?

3. Peki "sabah" kelimesi kafanda bunlardan hangisine daha yakın bir görüntüyü canlandırıyor?

4. Bu cümleyi nasıl tamamlarsın: Eğer bir şeyler ters gidebiliyorsa...

5. Elbette ikisi bir arada mükemmel bir manzara oluşturuyor: Ama sen hangisini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu fotoğrafa baktığın zaman beyninde beliren kelime hangisi diye sorsak?

6. Bu fotoğrafa baktığın zaman beyninde beliren kelime hangisi diye sorsak?

7. Tatile çıkmadan önce beyninde dönüp duran düşünce ne peki?

8. Hazır 2016'nın başındayken bu soruyu sormazsak olmaz: Sence bu yıl bir öncekinden daha mı iyi olacak yoksa daha mı kötü?

9. Son olarak: Özel günler hakkındaki düşüncen ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin bardağının yarısı boş!

Senin bardağının yarısı boş!

Evet, maalesef senin bardağının yarısı boş. Bu demek oluyor ki sen hayata karşı pesimist bir bakış açısına sahipsin; olaylara daima en karamsar yerden bakıp hep en kötü senaryoya göre hareket ediyorsun. Yani senin için umutlu olmak, tünelin ucundaki o aydınlığı görmek çok zor. Fakat bizce bunun nedeni bugüne kadar başına gelenler; hep kötü şeylerle karşılaşmış ve maalesef hep üzülmüşsün, hevesin kırılmış. Ancak bu o kadar da kötü bir şey değil: Bu sayede sen kendine bir hayatta kalma biçimi geliştirmişsin; daima en kötü senaryoya hazırlanıp her durum karşısında hazırlıklı olmayı ve gardını hiç indirmemeyi öğrenmişsin. Bu da seni artık neredeyse yenilmez biri yapmış!

Senin bardağının yarısı dolu!

Senin bardağının yarısı dolu!

Evet, sen o şanslı insanlardansın! Hangi şanslı insanlardan mı? Elbette hayata hep en aydınlık pencereden bakan, her karanlığın ardındaki ışığı gören ve en umutsuz durumda bile umudunu kaybetmeyen o güzel insanlardan! Senin hayatında karamsarlığa, pes etmeye yer yok: Senin için her gecenin bir gündüzü, her bitişin bir başlangıcı var. Bu yüzden her ne durumda olursan ol odaklanabileceğin en güzel yere odaklanıyor ve eninde sonunda kurtuluyorsun o karanlıktan. Sana bir şey söyleyelim mi? En güzelini yapıyorsun! Hayatın tadı zaten böyle çıkar: Hayat en çok sana güzel yani güzel dostumuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1563
370
318
137
92
90
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mcs

Tamam, pesimistim de neden MAALESEF diyorsun ki şimdi? Hayır, yani bence pesimist olmak optimistliğe göre daha mantıklı belki. Cık cık cık. Olmadı bu. Ben be... Devamını Gör

llmp

Katiliyorum. Her zaman kotuyu dusunmek beni sonuclar kotu olsa bile guldurdu. Pesimist olsam bile hep guleryuzlu bir insan oldum. Cunku kendimi en kotuye haz... Devamını Gör

_orca_

Bardak çok büyük 😓

Anonymous

Benim bardağımın yarısı dolu diğer yarısı boş çıktı bu ne demek oluyor :)