Görüş Bildir
Haberler
Senin Atarın Kime?

etiket Senin Atarın Kime?

Ayşe Korkmaz
29.04.2016 - 13:36

Bu içindeki öfkenin asıl kaynağına inelim hadi biraz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, öfkeni kontrol edemediğin zamanlarda ne yaparsın?

2. Peki hangisi seni sinirden kudurtur?

3. Şimdiii iyice düşün bakalım, senin atarın neye benzer?

4. Mesela mevzuya tam dalacaksın ama içten içe de seni böyle tırstıran bir şey var, ne o? Söyle söyle çekinme.

5. Hangi efsane atarı sen yapmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki güzel insan senin bu öfkeni nasıl dindireceğiz biz?

7. Atarın kendini bi şekilde vücuduna da yansıtır aslında. Sende etkileri nasıl oluyor acep?

8. Son olarak, sinirlisin ve bağırıyorsun ama sesler yerine renkler çıksa ağzından, bu renk hangisi olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Evin içinde sıkı yönetim; Anne & Babana!

Evin içinde sıkı yönetim; Anne & Babana!
seriesanatomy.files.wordpress.com

Senin bu hayattaki atarın anne ve babana. Şimdi ne kadar baskı yapıyorlar, sen ne kadarını hak ediyorsun bilemeyiz ama şu bir gerçek ki birbirinizi çok seviyorsunuz! Yoksa kim uğraşır ki bu kadar birbiriyle? Zaten bütün bu atarın onlara nazın geçiyor diye yoksa hiç kıyamazsın. Zaman zaman seni bunaltıp peşine düştükleri ise bir gerçek. Büyüdüğünü kabullenmeleri belki zaman alıyor, onlara biraz zaman ver bizce! Yine de bu kadar atarın seni her şeye rağmen sevecek varlıklara olması büyük şans :)

Ne onunla ne de onsuz; Sevgiline!

Noldu mesajlarına mı cevap atmadı? Bir gecede üç farklı yerde check-in mi yapmış? Ne duruyorsuuuun, kavga çıkartsana! Sen ilgisizliğe asla ama asla gelemiyorsun. Bir ilişkinin en başta sorumluluk gerektirdiğine inanıyorsun çünkü. Öyle ''ben Mervelerle/Buraklarla dışarı çıktım'' falan bunların hepsi içinde biriken öfkenin patlaması için yeterli sebepler. Bunu çekebilecek olan gelsin valla, senin bir suçun yok!

Hayatını zindan eden patronuna!

La bi kere takdir etmedi bebe ya? Bir kere ''eline sağlık'' demedi sana. Varsa yoksa hatanı bulsun, iş kitlesin böyle bir şey yok! İşin kötü yani söz konusu ekmek parası olduğu için karşı da çıkamıyorsun. Çoğu zaman derin nefeslerle kendini rahatlatıp, yıllık izinine gün sayıyorsun. İşini doğru yaptığından senden çok biz de eminiz, o ego sorunlu patronuna bizden selam söyle sen en iyisi. Boşver, üzme tatlı canını!

Çivisi çıkmış dünyaya!

Senin bu hayatta gördüklerin, başına gelenler artık seni bu dünyadan usandırmış. Gördüğün kötü şeylere şaşıramaz olmuşsun yahu. Yine hayatta neşeni, sevincini eksik etmiyorsun da bir şeyler ters gitmeye başladığı zaman artık bunu normal karşılar olmuşsun. Herkesin normaline kendini uydurup asıl yapmak istediğin şeyleri kaçırdığını fark etmişsin belki bir zaman ya da henüz edemediysen, bil ki ne istiyorsan onu yapmalı ve peşinden gitmelisin! Ancak bu şekilde dünyaya ayak uydurabilirsin.

Hataların bedeli; en büyük atarın kendine!

Senin bu hayattaki en büyük atarın kendine. Bayılırsın sen kendini üzüp, sinirlendirmeye çünkü sürekli yaptığın hataları sorgulayıp duruyorsun. Keşkelerini bir kenara bir türlü bırakamamışsın. Ama ''keşke'' biraz rahat olsan, bu kadar yüklenmesene ya kendine, ne gerek var?! Her insan hata yapar önemli olan onu tekrar etmemek, üstüne düşünerek bir yere varamazsın, bunu aklından çıkarma.

Senin derdin insanlıkla!

Senin bu hayattaki atarın tüm insanlığa. Kötüleşmiş, yozlamış bütün insanlardan bıkmışsın. Yalancı ve dedikoducu insanlar bunalmışsın. Onlara karşı çok mücadele de etmişsin aslında ama sonunda kaybetmişsin bütün güvenini. Kendi kabuğuna çekilmişsin artık, kendinden başkasına güvenemeyeceğinin bilincindesin. Ama dışarılarda bir yerde hala iyi insanların olduğunu unutma, kendini çekerek onlara yaklaşamazsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1101
328
307
156
98
86
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nick bulamayan

Çivisi çıkmış dünyaya! lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim !1!

Eliff

Senin derdin insanlıkla! Senin bu hayattaki atarın tüm insanlığa. Kötüleşmiş, yozlamış bütün insanlardan bıkmışsın. Yalancı ve dedikoducu insanlar bunalmı... Devamını Gör

kelebekpipisi

Ne onunla ne de onsuz; Sevgiline!