Görüş Bildir
Haberler
Senin Ataların Hangi Büyük Kedi Irkına Dayanıyor?

Senin Ataların Hangi Büyük Kedi Irkına Dayanıyor?

Önceki hayatında hangi büyük kediydin, ormandaki rolün neydi? Cevaplar için seni hemen testimize alıyoruz!

1. Sana çok tatlı bir soru soracağız: Şu yerlerden hangisi evin gibi hissettirdi?

2. Gözler kalbin aynasıdır: Söyle bakalım bu gözlerden hangisine aşık olunur?

3. Yapmaktan en çok hoşlandığın aktivite ne senin?

4. Çok arkadaşın var mı peki?

5. Son olarak bize tercih ettiğin iklimi söyler misin dostum?

Ormanların kralı aslandın!

Ormanların kralı aslandın!

Sen önceki hayatında tam da senin lider kişiliğine uyan, ormanların karizmatik ve güçlü kralı aslandın! Ormandaki tüm canlılar senden inanılmaz derecede korkar ve en az korktukları kadar da saygı duyarlardı. Kimseden emir almaz, aksine istediğin herkese emirler yağdırabilirdin. Ayrıca öyle güzel yönetirdin ki ormanını senden sonra tüm düzen bozuldu, bütün hayvanlar birbirine girdi: Senin gibi kral bir daha asla gelmedi senin ormanına! Fakat daima bu kadar sert değildin elbette; aileni ve arkadaşlarını çok sever, sık sık onlarla vakit geçirirdin. Hah son olarak, mükemmel bir avcıydın: Bunu söylemezsek olmazdı!

Büyüleyici bir kar leoparıydın!

Büyüleyici bir kar leoparıydın!

Sen önceki hayatında herkesi kendine hayran bırakan büyüleyici bir kar leoparıydın! Bir kere inanılmaz sessiz, sakin ve gizemliydin: Kamuflaj yeteneğin o kadar gelişmişti ki bu konuda senden daha iyisi resmen yoktu. Bu yüzden sana ulaşmak, seni bulmak neredeyse imkansızdı. Bu da doğal olarak diğer hayvanlar arasında inanılmaz bir merak uyandırıyordu ve seni bulmak için adeta yarışıyorlardı. Büyüleyici güzelliğinden bahsetmezsek olmaz tabii: Sen resmen o kadar güzel bir hayvandın ki insanlar seni ele geçirmek için sürekli avlamaya çalışıyor, diğer hayvanlar da kıskançlıklarından seni öldürmeye çalışıyorlardı! Fakat sen muhteşem kamuflaj yeteneğin ve zekan sayesinde hiçbirine yem olmadın. Ama nasıl mı öldün? Elbette zamanın gelince yaşlılıktan öldün güzel dostumuz!

Dağların haylaz kedisi pumaydın!

Dağların haylaz kedisi pumaydın!

Sen önceki hayatında dağların adeta haylaz kedisi pumaydın! O kadar hızlı, çevik ve güçlüydün ki seni durdurmak neredeyse imkansızdı! Yaşadığın dağın hem en iyi tırmanışçısı hem de en gizemlisi sendin. Etrafındaki diğer tüm hayvanları kıskandıran güzelliğinden bahsetmiyoruz bile. Seninle çiftleşmek isteyen yüzlerce puma olsa da sen daima yalnızlığı seçiyordun. Çünkü şu anda da olduğu gibi özgürlüğüne inanılmaz düşkündün; kimsenin senin sınırlarına girmesini istemiyor ve bunu engellemek için de sürekli oradan oraya kaçıyordun! Sen tam bir efsaneydin be güzel kardeşimiz!

Ormanların şampiyonu çitaydın!

Ormanların şampiyonu çitaydın!

Sen önceki hayatında sadece yaşadığın ormanın değil, neredeyse dünya üzerindeki tüm ormanların şampiyonu, yeryüzüne gelmiş en hızlı çitaydın! Etrafındaki diğer bütün çitalara göre daha ufak olduğun için seni sürekli hafife alıyor ve seninle yarışmaya kalkıyorlardı: Fakat sonuç hiç değişmiyor, sen asla yenilmiyordun! Çünkü ufak olmanın sana verdiği avantajların hepsine sahiptin: Çeviktin, hafiftin ve daha da önemlisi oldukça hırslıydın! Bir daha senin gibisi gelmedi be şampiyon!

Adeta görünmez bir panterdin!

Adeta görünmez bir panterdin!

Sen önceki hayatında adeta görünmez bir panterdin! Hatta bu yüzden ormandaki dostların sana 'hayalet' lakabını takmışlardı. Sürekli bir yerlere saklanıp etrafındakileri korkutmaya; seni ararken saatlerce, hatta bazen günlerce çırpınışlarını izlemeye bayılırdın! Bu senin için resmen bir oyun haline gelmişti. Seni bulamamalarında sadece kürkünün ve gizlenme yeteneğinin yardımı yok elbette; en büyük destek sana beyninde geliyordu! Ormanın en zeki hayvanı sendin ve bu yüzden sana tüm hayvanlar inanılmaz saygı duyuyordu. Onları korkuttuğun zaman sana kızamamalarının nedenlerinden biri de bu hatta. Sen ormanın neşe kaynaklarından ve bilgelerinden biriydin be güzel kardeşimiz!

Korkudan titreten bir kaplandın!

Korkudan titreten bir kaplandın!

Sen önceki hayatında yaşadığın ormanın neredeyse en büyük ve en korkutucu hayvanı kaplandın! Neden mi korkutucu? Çünkü senden korkmak için yüzlerce sebep vardı! Bir kere inanılmaz iri bedenin zaten gördüğü anda içte bir ürperme hissi yaratıyordu. Dahası, bugüne kadar girdiğin hiçbir kavgayı kaybetmemiş olman da ormandaki ününü almış yürütmüş durumdaydı. Ah o kükremen, o kükremen yok mu! Resmen yeri titretiyor ormanda sesini duyurmadık kimseyi bırakmıyordun! Fakat çok iyi bir yüreğin vardı, bu yüzden ormandaki tüm hayvanlar en az korktukları kadar seviyorlardı da seni!

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in akıllı ve muzip dünyasını görmek için haydi #sendepatile

Felix'in patili dünyasına girmek için hemen tıkla!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Adeta görünmez bir panterdin! Panter siyah renktir. Nasıl görünmez olabilirim. Ayrıca dürüst olmak gerekirse ben fazla konuşurum bu yüzden görünmezlik bana f... Devamını Gör

kelebekpipisi

Benim atalarım niye kedi ırkına dayanıyor ben onu anlamadım ?

Nilüfer Yılmaz

Büyüleyici bir kar leoparıydın!Sen önceki hayatında herkesi kendine hayran bırakan büyüleyici bir kar leoparıydın! Bir kere inanılmaz sessiz, sakin ve gizeml... Devamını Gör