Görüş Bildir
Haberler
Senin Aklın Kaç Yaşında?

etiket Senin Aklın Kaç Yaşında?

Osman Avcı
22.01.2015 - 14:32 Son Güncelleme: 22.01.2015 - 14:35

Biyolojik yaşla, akıl yaşının aynı olmadığı bir gerçek. Peki senin akıl yaşın kaç? Biyolojik yaşından büyük müsün, küçük müsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşlarınla buluştuğunda genelde nereye gidersiniz?

2. Sence en iyi doğum günü hediyesi nedir?

3. Sabahları en çok ne içersin?

4. Kiminle yaşıyorsun peki?

5. Aşk hayatını en iyi anlatan film hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kaç tane kredi kartın var?

7. Hangi tarz filmleri daha çok seversin?

8. Akşam 10'dan sonra yemek yerken iki kere düşünür müsün?

9. Yazın plajdayken, güneşten korunma yöntemin nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

42 Yaşındasın!

42 Yaşındasın!

Senin aklın 42 yaşında. 

Sen kaç yaşında olursan ol, hep olgun bir kişi oldun. Senin yöneticin hep mantığın oldu; olaylara, kişilere hep gerçekçi yaklaştın. Olmayacak dualara da hiçbir zaman amin demedin, yani gereksiz hayallerle hiç vakit kaybetmedin. Buna rağmen sana içi geçmiş demek de haksızlık olur. İçinde bir miktar çılgınlık da saklıdır; fakat tadında, b*kunu çıkarmıyorsun yani :)

27 Yaşındasın!

27 Yaşındasın!

Senin aklın 27 yaşında.

Senin aklın, tam gençliğin bitip olgunluğun başladığı yaşta. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam ;)

35 Yaşındasın!

35 Yaşındasın!

Senin aklın 35 yaşında.

Senin aklın yolun yarısında, yani Dante gibi ortasında ömrün ve bir insanın belki de en güzel yaşında. Zekisin, olgunsun ve sofistike bir insansın. Bu koskoca dünyada nereye ait olduğunu çok iyi biliyorsun, kafanda bulanık hiçbir şey yok. Bir yandan da katı gerçekçisin, istediğin şeyi çok iyi biliyor ve o amaçta net bir biçimde devam ediyorsun. Harika bir akıl yaşı kısaca, daha fazla yaşlanmana gerek yok bizce, bu iyi ;)

17 Yaşındasın!

17 Yaşındasın!

Senin aklın 17 yaşında.

Sen kaç yaşında olursan ol, aklın hep zinde, hep genç. Hayat senin için hala bir paket çikolata gibi ve içinden ne çıkacağını hala bilmiyorsun. İşte tam olarak bu bilinmezlik durumu, seni genç tutuyor. Hala şaşırabiliyorsun, hala duygulanabiliyor, hala heycanlanabiliyorsun. Ve şunu unutma ki, büyüdüğün zaman hayat daha güzel olmuyor. Sen büyüme ve kirlenmesin dünya yani!

12 Yaşındasın!

12 Yaşındasın!

Senin aklın 12 yaşında.

Sen kaç yaşında olursan ol, için, aklın, ruhun çocuk senin. Bu asla kötü bir şey değil; aksine sen fazla büyüyüp ilişkilerini, hayatını, düşüncelerini çürütmemişsin. Hayata yeni başlamış gibisin, durusun, safsın ve sürekli yeni bir şeyler keşfetme peşindesin. Bizce büyüme, hep böyle kal!

21 Yaşındasın!

21 Yaşındasın!

Senin aklın 21 yaşında.

Sen kaç yaşında olursan ol, aklın-ruhun hep genç kalmış. Maceraperestsin, eğlenceye düşkünsün, hayalci ve çılgınsın. Yerinde duran, monoton ve sıkıcı bir hayat hiç sana göre değil. Öyle bir hayatın peşinde değilsin zaten. Bir gün yaşlanırsan kalbin kurusun :)

60 Yaşındasın!

60 Yaşındasın!

Senin aklın 60 yaşında!

Kaç yaşında olursan ol, senin aklın hep bilge oldu. Ne kadar tecrübelisin bilmiyoruz ama etrafından gördüklerinden dersler çıkartıyor, deneyim hanene yazdırıyorsun. Zaten etrafından hep yaşlı bir ruha sahip olduğunu söylerler. İşte tam da bu yüzden arkadaşlarının hayatını bilgece öğütlerinle aydınlatıyorsun. Hatta öyle ki, sana danışmadan adım atamaz hale geldiler, o derece. Son olarak bu hayattan istediğin tek bir şey var: Huzur: Fazlası fazla sana!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2034
952
759
595
362
286
277