Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanısa Hangi Ünlü Seni Deli Gibi Kıskanır?

etiket Seni Tanısa Hangi Ünlü Seni Deli Gibi Kıskanır?

Trex
31.10.2016 - 10:30

Senin ünlülerden neyin eksik? Hiçbir eksiğin yok. Seni tanısalar deli gibi kıskanırları ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki ilişki durumunu sorsak?

3. Hmm söyle bakalım. Ne kadar mutlusun bugün? ( 0= Pff çok kötüyüm 5= Musmutluyum muhteşimim)

4. Bu arada senin burcun neydi?

5. Bu mürekkep lekesinde ne görüyorsun?

5. Bu mürekkep lekesinde ne görüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki verilen görselde ne görüyorsun?

6. Peki verilen görselde ne görüyorsun?

7. Arkadaşların seni genellikle ne için arar?

8. Şu mesleklerden hangisini çok iyi yapabilirsin?

9. Son olarak ünlü olsan seni sokaklarda görebilir miyiz?

9. Son olarak ünlü olsan seni sokaklarda görebilir miyiz?

Cem Yılmaz!

Cem Yılmaz!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Cem Yılmaz seni deli gibi kıskanırdı. Sendeki mizah yeteneği kıskanılacak derecede. Bu yetenek bir de zekanla birleşince Cem Yılmaz da kıskanır başkaları da. Ortamların sevilen ve aranan insanısın çünkü ;)

Acun Ilıcalı!

Acun Ilıcalı!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Acun Ilıcalı seni deli gibi kıskanırdı. Çünkü sendeki yaratıcı zeka, girişim ruh kimselerde yok. Şahane ve taze fikirlerin adresisin. Tabi ki Acun Ilıcalı seni kıskanacak. Hatta seninle çalışmak isteyecek. Acun Ilıcalı bul bu arkadaşı!

İlber Ortaylı!

İlber Ortaylı!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa İlber Ortaylı seni deli gibi kıskanırdı.  Maşallah ayaklı kütüphane gibisin. Yok yok sende. Çevrendeki insanlar sana  sık sık ''Yarışma programlarına katılsana' tavsiyesi verdiğine eminiz. Sahip olduğun bilgi yetmiyormuş gibi kendini daha da geliştiriyorsun. Senin seviyende çok az insan var. Dünya kıskanır seni ;)

Tuba Büyüküstün!

Tuba Büyüküstün!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Tuba Büyüküstün seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Cansu Dere!

Cansu Dere!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Cansu Dere seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Bergüzar Korel!

Bergüzar Korel!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Bergüzar Korel seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Adriana Lima!

Adriana Lima!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Adriana Lima seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Jennifer Lopez!

Jennifer Lopez!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Jennifer Lopez seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Scarlett Johansson!

Scarlett Johansson!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Scarlett Johansson seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Sinem Kobal!

Sinem Kobal!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Sinem Kobal seni deli kıskanırdı! Sendeki tatlılık, zarafet ve asalet  herkesi kıskandırır. Yüzünden eksik olmayan tebessümle yaydığın enerji çevrendeki herkesi sana bağlıyor. Ama bazıları da kıskanıyor. ;)

Murat Boz!

Murat Boz!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Murat Boz seni deli kıskanırdı! Boy sende pos sende endam sende! Çekicilik desen sende. E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Tek eksiğin şans. Biraz şansın olsa seni tüm ülke tanırdı ;)

Kenan İmirzalıoğlu!

Kenan İmirzalıoğlu!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Kenan İmirzalıoğlu seni deli kıskanırdı! Boy sende pos sende endam sende! Çekicilik desen sende. E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Tek eksiğin şans. Biraz şansın olsa seni tüm ülke tanırdı ;)

Kerem Bursin!

Kerem Bursin!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Kerem Bursin seni deli kıskanırdı! Boy sende pos sende endam sende! Çekicilik desen sende. E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Tek eksiğin şans. Biraz şansın olsa seni tüm ülke tanırdı ;)

Kıvanç Tatlıtuğ!

Kıvanç Tatlıtuğ!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Kıvanç Tatlıtuğ seni deli kıskanırdı! Boy sende pos sende endam sende! Çekicilik desen sende. E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Tek eksiğin şans. Biraz şansın olsa seni tüm ülke tanırdı ;)

Çağatay Ulusoy!

Çağatay Ulusoy!

Verdiğin cevaplara göre seni tanısa Çağatay Ulusoy seni deli kıskanırdı! Boy sende pos sende endam sende! Çekicilik desen sende. E yetenekli bir insansın aynı zamanda. Tek eksiğin şans. Biraz şansın olsa seni tüm ülke tanırdı ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
597
281
169
161
53
42
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
handeleronamo

Scarlett Johansson ın işi gücü yok eminim bu hande de ne kıskanılacak kız diyodur

Scarface

Cimilli İbo çıktı

Aslıhan Yiğit

Tuba Büyüküstün!