Görüş Bildir
Haberler
Seni Mutlu Edecek Erkek Kaç Para Maaş Almalı?

etiket Seni Mutlu Edecek Erkek Kaç Para Maaş Almalı?

Seni mutlu edecek erkeğin ne kadar maaş alması gerektiğini öğrenme vaktin geldi. Testin sonunda maaş bordrosu var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle aşağıdaki beyefendinin karizması sence nereden geliyor?

2. Aşağıdaki hangi hediye seni böyle gülümsetir?

3. Tom Hardy'nin hangi hali daha çekici?

4. Güneş gözlüğü alacaksın. Alırken neye göre seçersin?

5. Hangi meyveyi daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak söyle bakalım minnoş hangisi gerçek aşkı anlatıyor?

Sana Asgari Ücret Yeter!

Sana Asgari Ücret Yeter!

Ah be çilekeşim, senin gözün hiç parada değil. Azıcık aşımız kaygısız başımız olsun diyorsun. İki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyorsun. Zaten sen de ona destek olmak için kendini paralarsın. Bir gün olsun şikayet etmezsin. Kanaat etmenin en vücut bulmuş halisin. Seni sevsin, sana değer versin, iki lokma ekmek için gidip bir işte çalışsın sana yeter. İstediğin tek şey mücadele ettiğini görmek. Seni seçen adam dünyanın en şanslı insanı, inşallah seni hak eder. Sen yine de çok ezdirme kendini lütfen, bizce aşırı iyisin. İnşallah iyi niyetinden kaybetmezsin.

10.000 İle Ayakların Yerden Kesilir!

10.000 İle Ayakların Yerden Kesilir!

Senin için aşk önemli ama aş da önemli maalesef. Gözün çok yükseklerde değil ama beraber olacağın kişinin geliri rahat yaşamanıza yardımcı olmalı. Hem aç karna pek aşk yaşanmıyor. Yazları tatile gitmen, güzel giyinmen ve kötü halinden zevk alacak düşmanlarına laf vermemen gerekiyor. Hayatta en dayanamadığın şey iblislerin haline bakıp sevinmeleridir. Üstelik öyle trilyonlar isteyen bir insan da değilsin. Sadece mantığınla hareket bir insansın. Lüks değil rahatlık ve güven istersin. Sonuçta yine aşık olmadığın biriyle beraber olmayı düşünmüyorsun.

Gözün Yükseklerde. En Az 50.000!

Gözün Yükseklerde. En Az 50.000!

Kimse kusura bakmasın ama hiçbir fakir seni mutlu edemez. İstediğin her şeyi alabildiğin, canının istediği yere gittiğin ve en güzel yemekleri yediğin bir dünyada seni ne mutsuz edebilir ki! Kraliçeler gibi yaşaması gereken bir insansın. O adam sana bunları veremeyecekse bir zahmet 100 kilometre uzak dursun. Parayı seviyor diyenler de dönüp kendine baksın. Çekememezlikten başka bir şey değil. Sevgilinin sana alacağı hediye arabayla gezerken onu ne kadar sevdiğini düşünmek için bolca vaktin olacak. Para pul, servet olduktan sonra sevgi de kendiliğinden gelir. Neden gelmesin ki?

Maaşı Onun Olsun İstemez!

Maaşı Onun Olsun İstemez!

Sen kendine yetebilen, erkek parasına hayatta dönüp bakmayacak, bağımsızlıktan hoşlanan birisin. Bir erkekte aradığın ilk şey kendine bakması, ikincisi şeyse sana yük ve gölge olmamasıdır. Erkeklerin hayatına müdahale etmesinden hoşlanmıyorsun. Diğer yandan kimseye hesap vermemek için kendi kazandığın paranla hayatını sürdürmek istiyorsun. Bu uğurda hayatın boyunca çalışmaktan da vazgeçmeyeceksin. Sana göre az ya da çok, insanın kendi parası gibisi yok. Parayı veren hesabını da sorar. Paşalar yük olmasın başka hayır istemez. Ne hadlerine düşmüş sana para vermek.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1525
501
313
192
52
39
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın