Görüş Bildir
Haberler
Seni Işıldatan İçindeki Yıldızı Buluyoruz!

Seni Işıldatan İçindeki Yıldızı Buluyoruz!

Darphin
24.10.2016 - 16:41

“Hepimiz yıldız tozundan yapıldık!” demişler. Bu söz ne kadar doğru bilemeyiz fakat yıldızların tepemizde parlayarak bizi

ışıldattığını ve hatta hayatlarımıza etki ettiğini astroloji aracılığıyla biliyoruz.

Bu testimizle de hangi yıldızın üzerinde parladığını bulacağız ve daha da ışıldaman için neler yapman gerektiğini söyleyeceğiz!

1. Önce hangi ayda doğduğunu seç!

2. Şimdi de seni en huzurlu hissettiren, “saatlerce izleyebilirim” diyeceğin görüntüyü seç!

3. Bilinçaltını biraz daha incelemeye devam edelim... Hangi koku içinde en güzel duyguları uyandırır?

4. Mandala, doğu kültürü inanışlarında enerji akışımızı ve dileklerimizi simgeler. Şimdi bir mandala seç; çok düşünmeden, içinden geleni!

5. Sence aşk en güzel hangi mevsimde yaşanır?

6. Peki o mevsimde hangi ülkeye tatile gitmek isterdin?

7. Bir de pırlanta yüzük seç!

8. Hayallerine giden yolda hangisini kullanmak isterdin?

9. Kendine en yakın bulduğun ikonlardan birini seç!

10. Son olarak da; sence en özel duygu nedir?

Venüs tüm parlaklığıyla seni ışıldatıyor!

Venüs tüm parlaklığıyla seni ışıldatıyor!

Tam bir venüs kızısın! Baştan aşağı feminen enerjiyle ve Venüs'ün ışıltısıyla dolusun; elini attığın her işe, gülüşüne ve insan ilişkilerine de bunu yansıtıyorsun. Hayatına girdiğin herkes çok şanslı; neşe ve zarafet timsalisin. 

Kalbindeki bu güzel feminen ışıltını cildine de yansıtmak ister misin? O halde sana tıpkı Venüs'ün doğduğu köpükler gibi 7000 baloncuktan oluşan sihirli içeriği ile cildini ışıldatacak Darphin Lumiere Essentielle'i öneriyoruz! Lumiere Essentielle ile doğal ışıltısını serbest bıraktığın cildini Darphin'in aromatik ürünleriyle besleyerek daha da aydınlanmasını sağlayabilirsin! 

İçindeki Venüs'ü serbest bırak!

11. Mars tüm ateşiyle seni ışıldatıyor!

11. Mars tüm ateşiyle seni ışıldatıyor!

Tutkulu, neşeli ve sıcacık bir insansın! İçinde adeta Mars'ın o görkemli ateşi yanıyor. Enerjiksin, yardımseversin ve gülüşün iç ısıtıyor. Herkesin hayatında senin gibi biri olmalı; dostlarını düştüğünde kaldıran, her durumda neşelendiren ve enerji dolu biri! 

Peki içindeki bu Mars ateşini cildine yansıtarak yüzünü daha da ışıldatmaya ve aydınlatmaya ne dersin? Mars'ın alevlerini serbest bırakman için sana Darphin Lumiere Essentielle'i öneriyoruz! 7000 baloncuktan oluşan sihirli içeriği ile cildini ışıldatacak ve enerjik yapına uygun ferahlığı sağlayacak! 

Cildini aydınlatacak ve ışıldatacak olan Darphin ürünleriyle bir an önce tanışmalısın!

Bırak Mars ateşini saçsın!

Ay tüm gizemiyle seni ışıldatıyor!

Ay tüm gizemiyle seni ışıldatıyor!

Sezgileri güçlü, zeki ve gizemli birisin. Sıradan bir güzelliğin yok; senin çok daha ilgi çekici ve merak uyandırıcı bir havan var! Kadınsı ve çekicisin! Fakat narin ruhundan dolayı kırılmaktan korkmanın ve derin karakterini gizlemenin bir anlamı yok! İçindeki o mistik ışığı dışına yansıtmaya cildinden başlayabilirsin. 

Bu durumda sana Darphin Lumiere Essentielle'i öneriyoruz! 7000 baloncuktan oluşan sihirli içeriği ile ay ışığını cildine yansıtacak! Cildine aydınlatacak ve ışıldatacak olan Darphin ürünleriyle bir an önce tanışmalısın!

Bırak Ay ışıltısı üzerine süzülsün!

Merkür sıradışı ve çılgın enerjisiyle seni ışıldatıyor!

Merkür sıradışı ve çılgın enerjisiyle seni ışıldatıyor!

Sen adeta bir delisin! Delilik-dahilik çizgisinde gidip gelen zihnin, sıradışı tarzın ve muzur bir gülüşün var. Kimse sana karşı koyamıyor; adeta bir havai fişek gibi insanların hayatlarına onları büyüleyerek giriyorsun! Hareketlisin, hızlısın fakat çabuk yorulmamaya dikkat etmelisin! 

Sana Darphin Lumiere Essentielle'i öneriyoruz; 7000 baloncuktan oluşan sihirli içeriği ile cildine ihtiyaç duyduğu bakımı yapacak ve üzerinde günlük hayatın yorgunluğuna yenilmeyen bir ışıltı bırakacak! Her daim aydınlık olacaksın, tıpkı karakterin gibi! Cildine aydınlatacak ve ışıldatacak olan Darphin ürünleriyle bir an önce tanışmalısın!

Bırak Merkür ışığını teninde saçsın!

Güneş seni ortamların parlayan yıldızı yapıyor!

Güneş seni ortamların parlayan yıldızı yapıyor!

Sen gücünü gökyüzünün en kuvvetli yıldızından alıyorsun: Güneş'ten! Güneş seni öyle bir ışıldatıyor ki; kalabalıklar arasında ayırt edilebilen o karizmatik insanlardan biri de sensin! Güçlü ve cömert birisin; bu sebeple çevrende saygı uyandırıyorsun. Fakat sen de tıpkı Güneş gibi, içindeki ışığı çevrene yansıtmalısın. 

Bunun için sana Darphin Lumiere Essentielle'i öneriyoruz! 7000 baloncuktan oluşan sihirli içeriği ile cildini tıpkı güneş gibi aydınlatacak. Her daim çevrene ışık saçacaksın! Darphin ürünleriyle bir an önce tanışmalısın!

Bırak Güneş teninde ışıldasın!

Mükkemmel kokusu ve en değerli bitki özleriyle, yıldızın Darphin Lumiere Essentielle'le parlasın!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rüzgar Mars

Venüs tüm parlaklığıyla seni ışıldatıyor! Venüs tüm parlaklığıyla seni ışıldatıyor! Tam bir venüs oğlanısın!Baştan aşağı feminen enerjiyle ve Venüs'ün ış... Devamını Gör

bayan kahkaha

Ay tüm gizemiyle seni ışıldatıyor!

Çiçek Papatya

ben zaten kendim güneşim ((: