Görüş Bildir
Haberler
Senden Ne Kadar İyi Bir Eş Olur?

etiket Senden Ne Kadar İyi Bir Eş Olur?

Borgen
07.12.2016 - 17:10

Evlilik zor zanaat. Evlenecek doğru insanı bulmak kadar uzun yıllar boyunca bir birlikteliği sağlıklı bir şekilde yürütmek de oldukça zor. Eşini daima mutlu edebilmek ve ilişki içinde mutlu kalabilmek herkes için formülü farklı bir durum olsa da senden ne kadar iyi bir eş olacağını tahmin etmeye çalışıyoruz. Haydi soruları çöz ve ideal eş misin öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce biraz soyut başlayalım. Evliliği en iyi tanımlayan şekil bunlardan hangisi olabilir?

2. Sevgilin, eski sevgilin ya da eşin için bu sorulardan kaçının cevabını biliyorsun?

2. Sevgilin, eski sevgilin ya da eşin için bu sorulardan kaçının cevabını biliyorsun?

3. Peki evlilik bu faaliyetlerden hangisine en yakın sence?

4. Evliliği bir yolculuğa benzetsen bu nasıl bir yolculuk olurdu?

5. Peki bu çiftlerden hangisi senin ideal birliktelik tanımına daha çok uyuyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya ekranlarda gördüğümüz bu ilişkilerden hangisi?

7. Evlilik üzerine söylenmiş bu sözlerden hangisine daha fazla katılıyorsun?

8. Son olarak bu görsele dikkatlice bak ve ilk gördüğün kelimeyi bize söyle.

8. Son olarak bu görsele dikkatlice bak ve ilk gördüğün kelimeyi bize söyle.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senden muhteşem bir eş olur!

Senden muhteşem bir eş olur!

Sen ideal eşin tanımısın adeta. Senden karşı cinsin hayallerini süsleyen bir eş olur. Anlayışlı, sevecen ve sakin bir eş, aynı zamanda da bir ömür onun mutluluğu için çabalayacak ve bunun kendi mutluluğunun anahtarı olduğunu da bilen bir insan. Sen evlilik için yaratılmış gibisin. Bir insanı nasıl el üstünde tutacağını ve daima huzurlu kılacağını çok iyi biliyorsun. Bir ömür onun yanında olman onun en büyük şansı olacak ve eşin seni kaybetmeyi aklının ucundan bile geçiremeyecek. Sen varsan dertler daha hafif atlatılıp sevinçler daha yüksek perdeden can bulacak. Senden muhteşem bir eş olacağından şüphemiz yok!

Senden çok iyi bir eş olur!

Senden çok iyi bir eş olur!

Sen bir insanın karşısına çıktığında 'şans' olarak nitelendireceği türden birisin. Şefkatli ve adaletlisin. Bir ilişkiyi yürütmek için gereken vasıfların en önemlileri sende mevcut. Bir insanı mutlu etmenin yollarını biliyorsun. Kişiliğin evlilik kurumuna çok uygun ve onu en iyi şekilde yürütebilecek bir insansın. Dürüstsün ve bu yüzden korkacak hiçbir şeyin yok. Eşine verdiği değeri sadece ona değil çevresindekilere de hissettirerek onu yüceltecek türden bir eşsin!

Senden iyi bir eş olur!

Senden iyi bir eş olur!

Senin bir ilişkide karşı tarafı mutsuz etme şansın çok az. Sadık ve adaletli bir insansın. Bir evliliği sorunsuz bir şekilde yürütecek dirayet de akıl da sende mevcut. Eşini kırdığın zamanlar olsa bile onun gönlünü almanın yollarını da iyi bilirsin. Bir ilişkiyi yıkılmaz kılacak olan her şeyden önce senin duygusal kişiliğin. Kalbin merhametle dolu ve hata yapmanın insana mahsus olduğunu iyi biliyorsun. Affetmenin erdeminden haberdar olduğun için küçük şeyleri büyütüp birlikteliğine zarar vermez aksine onu sağlam tutmak için elinden geleni yaparsın.

Senden özenilecek bir eş olur!

Senden özenilecek bir eş olur!

Sen çevrendeki insanların baktığında sahip olmak istediği türden bir eş olursun. Duyguların kadar mantığın da ön planda olduğu için ilişkideki dengeyi gözeterek mutluluğun formülünü bulacak birisin. Dinlemeyi ve çözüm bulmayı sevdiğin için sorunlarla baş ederken eşini mümkün olduğu kadar sıkıntıdan uzak tutacak bir insanın. Seninle uzun bir yolculuğa çıkmak mümkün. Sen eşini el üstünde tutacak kalitede bir insansın!

Senden orta karar bir eş olur!

Senden orta karar bir eş olur!

Aslında iyi bir eş olmanın gerektirdiği özelliklere sahipsin ama bazı yönlerin seni zor bir insan kılıyor. Çözüm odaklısın ama çabuk alınabiliyorsun, özgürlüğüne düşkünsün ama bazen fazla sahiplenici oluyorsun, konuşmayı seviyor ama aynı oranda dinlemiyorsun. Bazı yönlerini törpülersen senden oldukça ideal bir eş olur ama biraz çaba göstermelisin. Kalbin yumuşak ve zekan keskin. Biraz kendini frenlemeyi öğrendikten sonra orta karardan muhteşeme terfi etmen işten bile değil!

Senden pek iyi bir eş olmaz!

Senden pek iyi bir eş olmaz!

İçinde insanları mutlu etmek isteyen bir yön olsa da biraz bencilsin. İlişkinin iki tarafın da eşit derecede mutlu olduğunda ancak uzun soluklu olabileceğini artık kabullenmen gerekiyor. Hep karşıdan adımlar beklemek yerine gurur yapmayı bir kenara bırakıp sen de bir şeyler yapabilirsin. Daha önceden başkaları tarafından çok kırılmış ya da üzülmüş olabilirsin ama artık geçmişe sünger çekmenin vakti geldi. Biraz daha anlayışlı olmaya çalışarak işe başlayabilir ve eğer istersen kısa sürede iyi bir eş olmayı başarabilirsin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1858
935
410
137
77
67
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif

Bütün yalnızlar toplaşmışız buralara yine.

Tahir Özkaya

Senden muhteşem bir eş olur! çıktı

Ahmet Aytekin

Senden iyi bir eş olur!