Görüş Bildir
Haberler
Sende Hangisi Daha Baskın? Yin mi Yang mı?

etiket Sende Hangisi Daha Baskın? Yin mi Yang mı?

Yung Boş Ada
31.08.2015 - 17:29

Sende Hangisi Daha Baskın? Yin mi Yang mı? Öğrenmenin tek bir yolu var! Testi çöz ve sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Sevdiğin sana sürpriz bir romantik yemek organize etmiş. Bunu nasıl karşılarsın?

2. Eski bir düşmanından intikam almak için elinde müthiş bir fırsat var. İşin en iyi tarafıysa bunu senin yaptığını kimse anlayamaz. Ne yaparsın?

3. Günün hangi diliminde kendini daha iyi hissediyorsun?

4. Peki, hangisine daha çok ilgin var?

5. Bunlardan hangisi seni daha çok etkiledi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kralsın ve komşularından biri senin ihtiyacın olan tüm kaynaklara sahip. Savaş başlatıp kaynakların hepsine sahip olabilirsin ya da onlarla ticaret yapabilirsin ama böylece hem tüm kaynakları alamazsın hem de ülkene az da olsa zarar gelebilir. Ne yaparsın?

7. Teste daldık halini hatırını soramadık, bu arada nasılsın?

8. Bir zamanlar kötü şeyler yaşadığın birisi şu an zor bir durumda ve sen ona kolaylıkla yardım edebilirsin. Bunu yapar mıydın?

9. Son olarak: 1 km ötedeki bu ağaca ulaşman lazım. 3 yolun var. 1. yol bilmediğin bir sürü yaratıkla dolu bir denizi yüzerek geçmek. 2. yol tehlikeli kaktüsler ve çöl hayvanlarıyla dolu çölden geçmek. 3. yol ise ortadaki köprü, fakat buradan geçerken her iki taraftaki tehlikelerle karşı karşıyasın. Hangi yolu seçeceksin?

9. Son olarak: 1 km ötedeki bu ağaca ulaşman lazım. 3 yolun var. 1. yol bilmediğin bir sürü yaratıkla dolu bir denizi yüzerek geçmek. 2. yol tehlikeli kaktüsler ve çöl hayvanlarıyla dolu çölden geçmek. 3. yol ise ortadaki köprü, fakat buradan geçerken her iki taraftaki tehlikelerle karşı karşıyasın. Hangi yolu seçeceksin?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yin!

Yin!

Önce sana Yin ve Yang'da Yin'in anlamını anlatmalıyız ki kendini daha iyi anlayabil: Yin gecedir, aydır, gizemdir. Sende Yin'in daha baskın olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü sen çok gizemli bir insansın. Tıpkı ayın karanlık, göremediğimiz yüzü gibi senin de asla görülemeyen, çözülemeyen bir tarafın var. Ayrıca tam bir savaşçısın sen: Değer verdiğin şeyler uğruna bedeli ne olursa olsun savaşırsın. Asla pes etmezsin. Diğer yandan; görülemeyen şeyleri sezmek konusunda son derece yeteneklisin, sezgilerin çok kuvvetli yani. Bu yüzden de çoğu zaman etrafındakiler daha olayı anlayamazken sen onlardan birkaç adım önde oluyorsun. Son olarak şunu unutma: Yang cevapsa, Yin sorudur!

Yin ve Yang Dengesi!

Yin ve Yang Dengesi!

Bildiğin üzere Yin ve Yang dengeyi simgeler. Gece olmadan gündüz, iyi olmadan kötü, savaş olmadan barış olamayacağını söyler. İşte sen de tıpkı Yin ve Yangın dengesi gibi, son derece dengeli bir insansın. Hayatında her şeyi düzene oturtmuş ve senin için gerçek huzuru, uyumu yakalamış; karşıtlıklardan gelen harmoniyi inanılmaz bir şekilde hayatına katmışsın. Bir düşünüşe göre Yin soruysa Yang cevaptır; tıpkı böyle, bütün soruların sende olduğu gibi cevapları da sende ve bunu biliyorsun. Etrafındakilere nazaran sen son derece bilgili ve sakin bir insansın. Bu devirde böyle dengeli ve uyumlu bir insan olmayı başardığın, kendi iç huzurunu yakaladığın için seni tebrik ediyoruz!

Yang!

Yang!

Önce sana Yin ve Yang'da Yang'ın anlamını anlatmalıyız ki kendini daha iyi anlayabil: Yang gündüzdür, güneştir, aydınlık ve açıklıktır. Sende Yang daha baskın: Çünkü sen son derece açık ve dürüst bir insansın. Tıpkı açık bir kitap, ayın aydınlık yüzü gibi; daima olduğun gibisin, sırların veya karanlık bir tarafın yoktur senin. Dışarıya ne gösteriyorsan içinde de onu yaşarsın. Ayrıca son derece olumlu, samimi ve sıcak kanlı bir insansın. Tıpkı güneş gibi, insanların içini ısıtırsın. Çevrendekilere nazaran son derece sabırlı ve affedici bir insansın. Günümüzde herkes birbirinin kuyusunu kazarken senin bu denli iyi niyetli kalman çok güzel. Dahası, sen hatalarından ders alan ve onları tekrarlamayan bir insansın. Son olarak şunu unutma: Yin soruysa, Yang cevaptır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
953
342
124
63
35
22
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Değişiiik

Yin! Önce sana Yin ve Yang'da Yin'in anlamını anlatmalıyız ki kendini daha iyi anlayabil: Yin gecedir, aydır, gizemdir. Sende Yin'in daha baskın olduğunu söy... Devamını Gör

Sek...

Yin'e bir + lütfen =)

Muhammed Yılmaz

Hamza Hamzaoğlu çıktı.D:((---))