Görüş Bildir
Haberler
Sen Nerenin İzbesisin?

Sen Nerenin İzbesisin?

Öncelikle buradan dünyanın bütün izbelerini sevgi ve şefkatle selamlıyoruz. 'İzbeyim ama kendimi konumlandıramıyorum' diyenler için bu testi hazırladık. Artık nerenin izbesi olduğunuzu öğrenebileceksiniz. Testin sonunda dünyadaki yerinizin farkında olan bir izbe olacaksınız. Şimdiden hayırlı olsun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Akşam eve geldin bir de baktın ki annen yine misafir çağırmış. Ne yaparsın?

1. Akşam eve geldin bir de baktın ki annen yine misafir çağırmış. Ne yaparsın?

2. Dünyada en çok neyden nefret ediyorsun?

3. Ne tür bir işte çalışmak seni mutlu ederdi?

4. Seni bu dünyada en iyi anlatan nesne nedir?

5. Öğlen yemeğini nasıl yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak fotoğraftaki arkadaşlar hakkında ne düşünüyorsun?

6. Son olarak fotoğraftaki arkadaşlar hakkında ne düşünüyorsun?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ev izbesi!

Ev izbesi!

Kendi evinde bile izbelik peşinde koşan bir insansın. Eve çağırdığın misafirin yanında bile oturmuyorsun. Yabaniliğin bu kadarı da çok fazla. Allah yakınlarına sabırlar versin. Sana kalsa odanda ömür boyu takılıp ayna karşısında akşama kadar izbe izbe hareketler yapacaksın. Bir insan hiç mi yaş almaz. Artık biraz insan içine çık. Yıllar geçiyor insana insan lazım. Utanmasan kanepenin altında yaşayacaksın.

Ortam izbesi!

Ortam izbesi!

Seni bir düğünde, bir doğum gününde ya da cenazede gören bir kişi asla seni unutmaz. Zaten hiçbir zaman ortama uygun giyinmeyi beceremiyorsun. Tamam sosyal tarafın kuvvetli değil ama bu senin yaptığın ortamı provoke etmek değildir de nedir? Azıcık huyuna git insanların. Her ortamda sırıtmalar, etraftakilere burun kıvırmalar, hep en arkalarda sessizce oturup oflayıp poflamalar... Allah sevgiline eşine yardım etsin. Çekilir izbe değilsin. İzbeliğin cemiyet hayatındaki temsilcisisin.

İş yeri izbesi!

İş yeri izbesi!

İş yeri izbeleri tam bir kabustur. Toplantılardan kaçmalar, hiçbir iş için gönüllü olmamalar, devamlı işten şikayet etmeler, oturduğu yerden uzakta bir sahil kasabası hayal etmeler, hep size göre. Ayrıca işe garip kıyafetlerle giderek nasıl yönetici olmayı bekliyorsunuz aklımız almıyor. Sanki size göre her gün iş yerinde ayrı bir konser var. Bir de sanki herkesle kişisel sorununuz varmış gibi günaydın dememek neyin nesi belli değil. İş yerinize kaynananız gibi davranmayı bırakın lütfen. Kesinlikle yılın izbesi siz olmalısınız.

Kendi hayatının izbesi!

Kendi hayatının izbesi!

Her şeyin izbesini anladık ama kendinin izbesi olmak hakikaten dev başarı bir şey. Sabah akşam kendine sinir oluyorsun. Aynaya her baktığına 'Geldi yine tipsiz' diyorsun. Sevimsizliğine sevimsizlik katıyorsun. Dramın, ruh hastalıklarının, izbeliğin en tepesinden bildiriyorsun. Millet sana 5 dakika dayanamıyor, sen kendine 3 dakika! Görünmez olmak için saçlarını uzattığın yetmedi bir de yüzünü kapatıyorsun. Düşmeden nasıl yürüyebiliyorsun belli değil. İçimizden bir ses evlenince geçer demek istiyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
332
162
91
49
40
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bebokumsu

İZBE NE YA.

hames rodrigez

nerenin ibnesisin diye okudum

Gökberk

Ev izbeleri olmaktan gurur duyuyoruz