Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Zor Beğenen Birisin?

Sen Ne Kadar Zor Beğenen Birisin?

Yung Boş Ada
22.05.2015 - 14:31 Son Güncelleme: 22.05.2015 - 18:04

Sen zor mu beğenirsin yoksa ne olsa kabulümdür diyenlerden misin? Hadi hemen testi çöz ve sonucunu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bir ilişkide mutlu olmak için neye ihtiyacın var?

2. Dışarıda yemek yedikten sonra hesap geldi fakat o da ne, cüzdanını evde unutmuşsun! Ne yapacaksın?

3. Senin en kötü alışkanlığın ne peki?

4. Birisi kıyafetlerini eleştirdiği zaman ne yaparsın?

5. Senin/Sevgilinin giyim tarzı nasıldır peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biri sana çıkma teklifi etti ama sen gerçekten kabul etmek istemiyorsun. Ne yaparsın bu durumda?

7. Bu ünlülerden hangisiyle muhabbet etmek isterdin?

8. Yemek seçer misin peki?

9. O'nunla kavga ederken birileri izlediği için show yaptığın oldu mu?

10. Son olarak efsane bir dizi karakteri seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen uyumlusun!

Sen uyumlusun!

Sen kriterlerine uymuyor diye insanları harcayan tiplerden değilsin kesinlikle. Senin için duygular, prensiplerden daha önemlidir. Eğer bir şeyler hissettiysen o insan bugüne kadar kafanda çizdiğin kişiye hiç benzemese bile ona bir şans verirsin, çoğu zaman da mutlu olursun. Ayrıca sen çok uyumlu bir insansın; bencil davranmaz, başkalarını da düşünerek hareket edersin. Oldukça nazik bir insan olduğunu da söyleyebiliriz. Son olarak sen hayata daima pozitif tarafından bakan, son derece neşeli bir insansın!

Sen mükemmeliyetçisin!

Sen mükemmeliyetçisin!

Sen kesinlikle ne istediğinin farkında olan birisin. Bu da seni gerçekten zor beğenen biri yapıyor. Bir şeyi istiyor ve elde etmek için canını dişine takarak çalışıyorsun, asla pes etmiyorsun. Kararlılığın örnek alınacak derecede yani. Fakat sen bunları yaparken çevreni unutmuyor, onları da düşünüyorsun. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorsun. Evet mükemmeliyetçisin, hem de dibine kadar ama sen asla bunun seni kör etmesine izin vermiyorsun! Hayatta her istediğimizin aynı anda olmadığını biliyorsun.

Sen hayattan ne istediğini çok iyi bilen birisin!

Sen hayattan ne istediğini çok iyi bilen birisin!

Sen çok da mükemmeliyetçi biri değilsin aslında. Sen sadece hayattan ne istediğini kalem kalem bilen bir insansın. Hayattaki amacın hakkında kafanda çok fazla soru işareti yok bu yüzden. Ama bu halin sana bazı sıkıntılar çıkarabiliyor. Mesela işler istediğin gibi gitmediği zaman resmen yıkılıyorsun. Tüm hayallerin suya düşmüş gibi hissediyor, melankoliye bağlıyorsun. Böyle zamanlarda ise ailen, arkadaşların senin en büyük destekçilerin oluyor. Çünkü onlar seni çok iyi tanıyor ve ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Elbette hayattan ne istediğini bilmek çok büyük bir avantaj, fakat bizden sana bir tavsiye; bazen oluruna bırakmayı da bilmelisin. Her şey tıpatıp senin istediğin şekilde olacak diye bir şey yok. Sadece bir dene, belki çok daha güzel olacak her şey!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
883
303
172
119
40
37
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arwen

Sen hayattan ne istediğini çok iyi bilen birisin!Sen çok da mükemmeliyetçi biri değilsin aslında. Sen sadece hayattan ne istediğini kalem kalem bilen bir ins... Devamını Gör

Sen hayattan ne istediğini çok iyi bilen birisin! Sen hayattan ne istediğini çok iyi bilen birisin! Sen çok da mükemmeliyetçi biri değilsin aslında. Sen ... Devamını Gör

Hasan Kaçmayan

Sen çok yavşak birisin! E yok artık...