Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Tuhaf Bir İnsansın?

etiket Sen Ne Kadar Tuhaf Bir İnsansın?

Ayşe Korkmaz
16.05.2016 - 16:16

Aslında hiçbirimiz normal değiliz de bakalım ne kadar tuhafız?!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, bir topluluğa konuşurken göz kontağı kurabilir misin?

2. Karşındaki insanın söylediği bir cümleyi 3 kere tekrar etmesine rağmen hala algılayamadın, ne yaparsın?

3. Ailenin arkadaşları eve geldi, baya ''Okulu naptın, kız/erkek arkadaşın napıyo, ne zaman askere gidiyorsun?'' sorularının potansiyel hedefi olacağın bir akşam. Seni nerede buluruz?

4. Eski sevgilinle hiç beklemediğin bir anda karşılaştınız, ne yaparsın?

5. Peki sence bu meyveler hangisi daha garip?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi flört etme yeteneğine bir puan vermen gerekseydi?

7. Telefonla arayıp konuşmayı mı yoksa mesaj atmayı mı tercih edersin.

8. Sevgilin/eşin biraz böyle seksi, kışkırtıcı mesajlar attı diyelim, nasıl cevap verirdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

''Tuhaf'' olmak senin karakterin!

Sen genellikle her şeyi içinde yaşamaya çalışan ve asla sosyal konuşmalara, ortamlara girmek istemeyen birisin. Çok fazla tercih etmediğin için bazen verdiğin tepkiler şaşırtıcı ve garip karşılanabiliyor. Sen çoğu zaman kafanda düşündüğün her şeyin, karşındaki insanlar tarafından da düşünüldüğüne inanıyorsun, ama öyle değil çünkü kimse senin kadar kendine vakit ayıramıyor malesef. O yüzden nerede, ne yapacağını bilemeyip bazen tepki de çeksen sen inanılmaz düşünceli ve kendini bilen birisin.

Zoraki normal bir insansın!

Sana kalsa hiçbir şeye bulaşmayıp kendi kendine yaşarsın. Ama ''Gel hadi bak ayıp olur'' demeler olsun, ''Konuşmazsın iş bulamazsın'' uyarıları olsun hep seni insanlarla bir araya getirmeye zorlamış, bir türlü rahat bırakmamışlar seni. Yine de zaman zaman sosyal hayatın gerekliliklerini unutup garip tepkiler ve davranışlar sergileyebiliyorsun, ama inan bize bunlar çok sempatik! Hiç kimse yadırgamıyor yani seni, rahat ol!

Çılgınsan kime ne?

Senin hiç öyle garip davranışların yok. Aksine oldukça sosyal, herkesle iletişime geçmeye çalışan şeker mi şeker bir insansın. Ama o kadar aktifsin ki bazen insanlar senin çılgın biri olduğunu düşünüyor, normalin şeyin sen olduğunu anlayabilmeleri için senin enerjine ve pozitifliğine sahip olmaları gerektiğini bildiğin için onları hiç umursamıyorsun zaten. Keşke kendi dünyalarından çıkıp etraflarıyla iletişim kursalar belki de dünyanın en mutlu insanları olacaklar, değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
933
401
250
163
83
61
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın